ایا GTA V برای PS4 میخرید؟

ایا GTA V برای PS4 میخرید؟

• بله

رای‌ها: 309 79.6%
  • خیر

رای‌ها: 79 20.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    388
فقط تو ایران اتفاق میوفته کسی بگه با gta حال نمیکنم:دی شاهکارین بخدا!
gta online خودش به عنوان 4-5 بازیه جدا هست از بس مد هاش زیادن

رو x360 انقدر بازیش کردم که حالت تهوع میگیرم دیگه از دیدنش و آنلاینش هم با این وضع نت ایران فقط عذابه + مولتی Tlou رو بیشتر میپسندم و با توجه به زمان عرضه LBP از نظر من واجب تره :دی

اگه ps4 بخرم (لامذهب بگو ایشالله :دی ) قطعا در کنار بازی هایی که برای تبادل می خرم و بازی می کنم،
1 بازی ریسنگ هست
1 gta هست که از بازی کردن نا امیدت نکنه
1 uncharted trilogy هم هست (که با اومدن 4، جایگزین میشه)
------------------------
بقیه رو احتمالا می خرم. میفروشم! دی:

والا من کنسول نسل جدید ندارم، روی 360 بازی رو تموم کردم اما این رو باید بگم gta online اگه بهترین مولتی کنسولی نباشه، جزوه top 5 هست. یقینا ارزش داره بازی رو برای نسل جدید بخرید بخصوص اگه نسل قبل بازی رو کرک شده بازی کردید.کلا با این وضع قیمت های بازی، آدم باید 3 تا بازی رو دست کم داشته باشه:

1. یه بازی فوتبالی ، مثل فیفا( خود فیفا!)
2. یه بازی شوتر ( مثل cod یا battle)
3. gta!

خارج از شوخی مولتی پلیری که gta ارائه میده، خودش یه دنیاست. انگار 5 6 نوع بازی مولتی پلیر مختلف رو یه جا داشته باشی.( این هم باید در نظر داشته باشیم مولتیش هی آپدیت میشه و چیزهای جدیدی اضافه میشه و کلا از نظر ساپورت و محتوای جدید، حالا حالا ها تموم نمیشه!)

من 100% میخرم . special bonus pack انحصاری هم داره محشر شده . تهو توی بازی رو تا فی خالدونش که هر کسی حوصله نمیکنه دنبال کنه من شیره شو کشیدم ولی سیر نمیشم از بازیش . اثا حسو حال بازی کردن با PS4 یه چیز دیگست . امسال TLOU و GTA V توی اولویتامه .

کلا عادت ندارم بازی که تموم کردمو دوباره بازی کنم /چه بخواد فول اچ دی 1080 با فریم 60 باشه چه بخواد معمولی باشه/ چه انلاین باشه چه افلاین کلا واسم تکراری میشه(نظر شخصی لطفا اصرار نکنین که بخرم:wallbash:)

حتما میگیرم اونم فقط واسه این شخصیت...Trevor Phillips :x:d;)
Trevor-with-van-17_RGB.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or