ایا بخش سینگل Need For Speed: The Run فقط دو ساعت است ؟

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
بله این حقیقت دارد .شما می توانید بخش single player این بازی رو تنها در 2 ساعت به پایان برسانید این گزارش reports است
ان ها بر روی این بازی سه سال کار کردند و اگر فقط 2 ساعت بخش سینگل این بازی باشد بهتر است اگر بازی را خریده اید
پولتان را پس بگیرید چون ارزش 60 دلار را ندارد
مثل این که اعضای ان فروم توانسته اند در 14 دقیقه مرحله اول را رد کنند و بازی در کل 10 مرحله دارد
نظر شما چیست؟ایا ea تمرکز خود را بر روی بخش mp گذاشته است ؟

• Like
Reactions: Mr.Death
اصلا no way dude !!
یا طرف ساعتش خوابیده بوده یا تو شمارش وقتو زمان کند ذهن بوده , اگرم اینجور باشه EA رسما خودشو ضایع کرده
دلیل نمیشه مرحله اول کوتاه بوده بقیه مراحل هم همینجور باشه
من که از سری های بعد MW خوشمون نمیومد دلومن به این خوش بود امیدوارم sh*it نشه این یکی

توضیح بده اینو....
شهاب گفت دیگه.
یه تستر که چند وقت پیش U3 رو توی 3 ساعت کمتر تموم کرده بود.
و Skyrim رو هم که یه بنی بشری توی 2 ساعت و خورده ای ترکونده بودش.

همه هم گفتن توپه عالیه و...
خب اینم مث اونا حالا چرا میکوبوننش خدا میداند.

شهاب گفت دیگه.
یه تستر که چند وقت پیش U3 رو توی 3 ساعت کمتر تموم کرده بود.
و Skyrim رو هم که یه بنی بشری توی 2 ساعت و خورده ای ترکونده بودش.

همه هم گفتن توپه عالیه و...
خب اینم مث اونا حالا چرا میکوبوننش خدا میداند.
آخه یه مسئله ای هست اینجا! اونایی که مثلا آنچارتد 3 رو تو 2 ساعت تموم کردن از اون کسایی هستن که رکورد میزنن و کلا نوع بازیشون فرق داره. نمیشه گفت چیت ولی یه چیزی تو همون مایه ها ( بهتر بگم ترفند ) برای بازی ها خصوصا نقش آفرینی استفاده میکنند. اینجا هیچ حرفی از رکورد یا شخص خاصی نزدن. یعنی هر کسی میتونه تو این مدت اگر عادی بازی کنه تموم کنه. که هرچند اینجا وقتی زدن 2 ساعت بهترین حالت و حرفه ای ترین نوع بازیه. مثل کسایی که میگن COD چهار ساعته :دی!

دوستانی که میگن یارو حرفه ای بوده و هارد کور بوده
باید توجه کنند که تو همین فروم هم کسانی هستند که بازی رو تو 2یا3 ساعت تموم کردند

اصلا no way dude !!
یا طرف ساعتش خوابیده بوده یا تو شمارش وقتو زمان کند ذهن بوده , اگرم اینجور باشه EA رسما خودشو ضایع کرده
دلیل نمیشه مرحله اول کوتاه بوده بقیه مراحل هم همینجور باشه
از بچه هاي فروم بازي را سه ساعته تموم كردن،
حالا دو ساعت نه سه ساعت....
مثله اينكه بازي خيلي كوتاه است...

:)):)):)):))
بسی خندیدیم از دست این ملتو کامندا
الان چون طرف مرحله اولو تو چهارده دقیقه تموم کرده و ده تا مرحله داره ضربدر ده کرده شده 140 دقیقه:))=))

اتفاقا برای من خبر خوبی بود! این سیاست EA رو من یکی جواب داد! هیچ وقت نشد که حال و حوصله تموم کردن همچین بازیهایی رو داشته باشم.فوقش تا نصفشون رو میرفتم بعد ولش میکردم.
الان که این خبر رو خوندم به این فکر افتادم تا این یکی رو تموم کنم.توی این درگیری امتحانات و شلوغی بازار گیم، 3-2 اینو هم تموم میکنیم بره پی کارش:d

یعنی 2 ساعت گیم پلی ارزش 2 تومن هم نداره؟ :دی
وحید جان انصافا 2 تومن نمی ارزه هرچند من خودم 2500 دادم ولی 1000 تومنم نمی ارزه نمیدونم بازیش کردین یا نه داش وحید اولشو دیدین چیه ماشینو اوراقش میکنن فراریو وای گرافیکش خیلی پایینه خیلی بد بود در حد اندازه EA یا اکتیویژن نبود اصلا ابرو حیثیت NFS بردن خاک تو سرشون به نظر منا این بازیو نمیدادن بیرون سبک تر بودن 1 سال بعد میدادن بیرون ولی یچی عالی میدادن این بهتر بود به نظر من من همون مرحله اولو رفتم درش اوردم بازیو گذاشتم تو قابش انداختم زیر تختم اگه خوردم به خنسی بازی نبود مجبوری شاید بازیش کنم هرچند علاقه ای به بازی کردنش ندارم 2 ساعتم شد بازی این دست کال افو از پشت بست با این گندیکه زد حالا یکی بیاد جمعش کنه ولی یچی به نظر من اندر کاور ازین خیلی بهتره .

---------- نوشته در 02:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:03 AM ارسال شده بود ----------

بهتر . . .
سریع تمومش کنیم بره پی کارش .
داش لقمان شمام مثل من دوست دارین هر بازی اومد زود تمومش کنین بره ولی زیاد خوب نبود .

---------- نوشته در 02:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:06 AM ارسال شده بود ----------

منظورش این رکورد های بیخودی هست که در میاد. اسکایریم در یک ساعت و نیم و اینا :دی! Fallout تو 20 دقیقه و... که کلا راهشون با نوع بازی کردن ما و چیزی که اینجا نوشته شده فرق داره.
من خودم خوره بازیم داش شهاب ولی الان تو کف این رکوردام ( خدایی باید تو گینس ثبت بشن اینا ) مگه میشه U3 تو 2 ساعت یا فال اوت ... خیلی جالبه برام همشون یجورایی FAKE به نظر من .

2 ساعت رو easy بشه ! اما رو Normal نه! اونایی که بازی نکردن بیخود فحش ندن! امتیازاش اصلا مهم نیست بازی عالی شده اما نه نسبت به نسخه ی قبل!
مسابقات به قدری سخت شده که حد نداره! من الان stage 8 ام

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or