ایا بخش سینگل Need For Speed: The Run فقط دو ساعت است ؟

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
بله این حقیقت دارد .شما می توانید بخش single player این بازی رو تنها در 2 ساعت به پایان برسانید این گزارش reports است
ان ها بر روی این بازی سه سال کار کردند و اگر فقط 2 ساعت بخش سینگل این بازی باشد بهتر است اگر بازی را خریده اید
پولتان را پس بگیرید چون ارزش 60 دلار را ندارد
مثل این که اعضای ان فروم توانسته اند در 14 دقیقه مرحله اول را رد کنند و بازی در کل 10 مرحله دارد
نظر شما چیست؟ایا ea تمرکز خود را بر روی بخش mp گذاشته است ؟

• Like
Reactions: Mr.Death
مگه شاهکار EA اسمشو نبر3 چند ساعت طول میکشه تا عادی تمومش کنی ؟؟؟
خوب تقریبا اکثر گیمهایی که تازه اومدن رو میشه زیر 5 ساعت تموم کرد مونده به بازیکنش
همشو نگفتم لطفا بحث را نندازین

دوستان اروم تر لطفا...اینجوری که شما تخته گاز میرید ،بعید میدونم این بازی بتونه بیش از نیم ساعت دوام بیاره :d...

توانسته اند در 14 دقیقه مرحله اول را رد کنند و بازی در کل 10 مرحله دارد

خب این چیزی رو ثابت نمیکنه...شاید مرحله ی اول یه پیش درامد باشه که حکم معرفی شخصیت(یا شخصیتها)رو داره و مراحل بعدی زمان بر هستند...تازه به نظر میرسه سوای مراحل بازی، مسابقات غیرقانونی (از نوع موست وانتد و کربن) هم توی بازی وجود داره که در این صورت مدت زمان بازی به شرایط ایده آل میرسه...

در کل (به شخصه)این اخرین شانسی هست که برای این بازی قائلم و اگه اینبار هم نا امید بشم،دور این نام که یه روزهایی پرچم برافراشته ای داشت یه قلم قرمز میگیرم!!

دوستان بزارید بازی بیاد , بازی کنید اگه 2 ساعت بود اون موقه بیائید از بازی بد بگید. این عمل زود قضاوت کردن است. در ضمن خارجی ها همشون cheat دارن :دی بازیو سریع میرن تا آخر.
با نظر مهرداد موافقم
کی تو 2ساعت تموم کرده؟

نسخه ی قبلی این بازی یعنی hot pursuit که بد نبود. بازی تازه داره یواش یواش بعد از نسخه های افتضاحی مثل undercover برمیگرده به دوران اوجش. این که بازی رو هم میشه تو دو ساعت تموم شوخی بیشتر نیست. همین 1 ماه پیش بود یکی گفت اسکایریم رو میشه تو سه ساعت تموم و من فعلا بعد از بیشتر از 35 ساعت بازی فقط 1/4 مراحل بازی رو رفتم و تا 100% تمام کردن بازی چند ماه فاصله دارم!!!!!

الکی شلوغش کردید ها;)
مگه همچین چیزی ممکنه ؟؟!!!
چون مرحله اول 14 دقیقه بوده قرار نیست مرحله های بعدی هم به همین شکل باشه
خیلی از بازی ها مرحله اولش کوتاهه . چون شروع داستانه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or