اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
سلام
اقایان منبیشتر بازیهایم hp هستند
یعنی دیگه از حالا باهاشون بازی نکنم؟؟
تا حالا همش میگفتین safedata بده اما حالا hp را هم اوردین جز بد ها
لطفا بگید اگر مشکلی هست تا با hp از حالا کار نکنم

من هم کل دیسک هام HP بود غیر از 3-4 تا.مشکی باهاش نداشتم.اما کیفیتش متوسطه.نمیشه گفت جنس خوبیه...
دیسک های خوب بازار Verbatim,TDK و ... هستن.
ولی مشکلی نداری.دستگاه جدیدت رو که خریدی امتحانش کن اگر خوب کار نکرد رو دستگاهت کم استفاده کن. ;)

من هم کل دیسک هام HP بود غیر از 3-4 تا.مشکی باهاش نداشتم.اما کیفیتش متوسطه.نمیشه گفت جنس خوبیه...
دیسک های خوب بازار Verbatim,TDK و ... هستن.
ولی مشکلی نداری.دستگاه جدیدت رو که خریدی امتحانش کن اگر خوب کار نکرد رو دستگاهت کم استفاده کن. ;)

ممنون اقا پدرام گل
اگر روی دستگاه جدید بزنم میترسم که لنزش مشکل پیداکنه ( نه اینکه همون لحظه مشکلی پیدا بشه . منظورم اینه که کم کم از عمر درایوش کم میشه )

آقا يه سوال اگه بازيهاي كه رو dvd هاي ديگه هست رو بزنيم رو هارد وبعد با ديسك verbatim رايت بزنيم لنز ايراد پيدا نميكنه.

توصیه میشه با XBC ایمیج بگیرید ازش و بعد براش فایل dvd. بسازید و با Clone CD همون فایل dvd. رو رایت کنید روی همون Verbatim.هیچ ایرادی هم پیش نمیاد اگر رایترتون خوب رایت کنه... ;)

دیسکای ورباتیم غیر اصل که میگن زیاد شده تو بازارو چطور میشه تشخیص داد ؟

ورباتیم خام 4000تومن اونوقت با رایت و باکس 4500 ؟!! ;):confused:

بچه ها.. دیسکهای ورباتیم رو چطور میشه تشخیص داد ؟ یا به طور کلی اصلا چطور میشه تشخیص داد دیسک چه مدلیه ؟ من رفتم تو یه کلوپ و یکی از دیسکاشو گرفتم دستم اما هیچ اثر و نشانه ای نداشت تا بتونم بفهمم که مارکش چیه.. نوشته هایی که اطرافش نوشته بود چیزی رو ثابت نمی کرد.. عجیبه ها..:confused:

به نظر شما از کی بگیرم که از جنس خوب بودنش اطمینان حاصل کنم ؟ Next خوبه ؟

بچه ها.. دیسکهای ورباتیم رو چطور میشه تشخیص داد ؟ یا به طور کلی اصلا چطور میشه تشخیص داد دیسک چه مدلیه ؟ من رفتم تو یه کلوپ و یکی از دیسکاشو گرفتم دستم اما هیچ اثر و نشانه ای نداشت تا بتونم بفهمم که مارکش چیه.. نوشته هایی که اطرافش نوشته بود چیزی رو ثابت نمی کرد.. عجیبه ها..:confused:

به نظر شما از کی بگیرم که از جنس خوب بودنش اطمینان حاصل کنم ؟ Next خوبه ؟

ديسكهاي Verbatim تو قسمت Circle Glass ديسك ( همون قسمت شيشه اي مانند ديسك كه نزديك مركز ديسك هست) ذكر كرده Verbatim !!
NextGen و West ديسكهاش خوبه و ميگن پرتو هم كارش خوبه ;)

ديسكهاي Verbatim تو قسمت Circle Glass ديسك ( همون قسمت شيشه اي مانند ديسك كه نزديك مركز ديسك هست) ذكر كرده Verbatim !!
NextGen و West ديسكهاش خوبه و ميگن پرتو هم كارش خوبه

مرسی..
NextGen دیسک Aeon
WerstGame دیسک HP
و پرتو هم یه دیسک ناشناخته...
پدرام جان.. منظورت این بود که NextGen فقط Aone داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or