اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
نمی دونم خبر دارید یا نه؟!
ولی دستگاه های استمپر مایکروسافت هم ساخت ورباتیم هستند و تحت لیسانس این شرکت تولید شدند!
برای همینه که این دیسک ها بهتر روی 360 جواب میدن ، دلیلش هم تکنولوژی ساخت مشابه و همچنین سازگاری بیشتر درایو با این نوع تکنولوژی هستش. البته اینکه ورباتیم کلا یه دیسک عالی هست بحثی توش نیست و MS هم حتما بخاطر همین موضوع به این شرکت سفارشش رو داده ،ولی خوب اینا هم مزید بر علت (سازگاری بیشتر با درایو 360) هستن.
منبع هم متاسفانه تحت وب ندارم و طبق آماری بود که با چشم های خودم ( البته خود خودم که نه ولی مثل چشم های خودم بهش اطمینان دارم ) دیدم. :biggrin1:

با سلام
من یک سوال داشتم و آن اینکه کیفیت دیسک های Imation و TDK چطور است
icon14.gif

در اینکه verbatim بهترین دیسکه هیچ شکی نیست و طبیعتآ برای کنسول هم بهتره.
من بازیهایی رو که میدونم طولانی خواهد بود (معمولآ اکشنها اینطور نیستند) و یا بیش از یک بار بازی خواهم کرد حتمآ verbatim میگیرم تا فشار کمتری به لنز بیاد و بقیه رو It max-ricoh- dataright و..

سلام
دیسک استمپر رو بستگی داره چطور تولید کنن همیشه هم آشغال نیست ولی چون لنز های 360 ها معمولآ کیفیت خوبی ندارن کوچکترین ایرادی رو که دیسک داشته باشه نشون میده اکثر دیسک های من هم HPهستن و مشکلی هم تا به اینجا نداشتم خدا رو شکر:love:

ببينم پس چرا خيلي ها ميگن استمپر اشغاله و فقط از ور باتي استفاده كنيد :confused:

نه.لنز 360 کیفیت خوبی داره و کاملآ به این بستگی داره که از چه دیسکهایی استفاده کرده باشی(شرایط نگهداری)
استمپریهایی که در بازار های ایران یافت میشه از بدترین مواد تولید میشه. برای همین هست که با قیمت پایین به فروش میرسه.همانطور که میدونید اطلاعات بر روی استمپری پرس میشه .
دستگاه بی کیفییت + مواد نامرغوب به کار رفته در دیسکهای استمپری= مواجه شدن لنز با Erorr های فراوان و در نتیجه عمر کوتاه لنز.
بازیهای رایتی حتی HP به مراتب بهتر از استمپری ها میباشد.

ماله من همگی Verbatim هست به غیر یه چند تایی که ITMAX که اونا رو هم انداختم بیبرون
دستگاه من خوش خوراک فقط با Verbatim سازگاره ! :biggrin1:

قیمتش چنده امین جان؟

والا نمیدونم یکی از بچه ها رایت کرد درایو افتاده بود به صدا کردن و گیر کرد بالاخره همون بازی رو زدیم رو فوجی خیلی نرم اجرا شد...

دستگاه من خوش خوراک فقط با Verbatim سازگاره ! :biggrin1:

درد دستگاهت بخوره تو سره من چه خوش اشتهاست:)

استمپری داریم تا استمپری.من خودم 70 درصد بازیام استمپریه(استمپر مالزی عکس شبرنگی) و تا جایی که جا داشته باشه کپی استفاده نمیکنم مگر در موارد ضروری.
دستگاهی که بصورت استمپری کار میکنه یکدستگاه فوق العاده گرونه که از دی وی دی ارجینال یه قالب میگیره و بوسیله قالب در هر دقیقه صدها دی وی دی(بسته به نوع مدل) رو رایت میکنه.
چرا استمپری بهتره؟؟چون استمپری ها با یه لیزر فوق قوی و خیلی دقیق و بدون نویز دی وی دی های سیلور(کیفیت مواد اولیه به مراتب نسبت به دیسک های خام موجود در بازار)رو رایت میکنه اما دی وی دی های کپی که در مغازه ها یافت میشه با یه رایتر 30 تومنیم میشه رایت کرد که به هیچ عنوان با استمپری قابل مقایسه نیست.

استمپری داریم تا استمپری.من خودم 70 درصد بازیام استمپریه(استمپر مالزی عکس شبرنگی) و تا جایی که جا داشته باشه کپی استفاده نمیکنم مگر در موارد ضروری.
دستگاهی که بصورت استمپری کار میکنه یکدستگاه فوق العاده گرونه که از دی وی دی ارجینال یه قالب میگیره و بوسیله قالب در هر دقیقه صدها دی وی دی(بسته به نوع مدل) رو رایت میکنه.
چرا استمپری بهتره؟؟چون استمپری ها با یه لیزر فوق قوی و خیلی دقیق و بدون نویز دی وی دی های سیلور(کیفیت مواد اولیه به مراتب نسبت به دیسک های خام موجود در بازار)رو رایت میکنه اما دی وی دی های کپی که در مغازه ها یافت میشه با یه رایتر 30 تومنیم میشه رایت کرد که به هیچ عنوان با استمپری قابل مقایسه نیست.
میشه یه منبع موثق واسه حرفاتون بیارید ؟ :laughing:

از بین دوستان کسی هست که درایوش با دیسک هایی که روشون Print شده مشکلی داشته باشه؟
من با یه Call of Duty 3 روی Fuji که 6 ماه پیش از NextGen گرفتم و پرینت هم داشت مشکل داشتم و پرینتش رو کندم و کاملا مشکلش حل شد.
جالب اینه که FarCry رو هم روی همون دیسک با چاپ دارم ولی مشکلی نداشته تا حالا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or