اکتیویژن:MW3 برترین Entertainment دنیا

KamranMED

کاربر سایت
اکتیویژن اعلام کرد Modern Warfare 3 در 5 روز اول بیش از 750 میلیون دلار فروخته است که این رکورد در باکس آفیس نیز بی سابقه بوده و هیچ کتابی هم تا کنون چنین فروشی نداشته.
جالب این که رکورد قبلی در اختیار عنوان قبلی همین شرکت با نام Black Ops بود، COD:BO در 5 روز اول بیش از 550 میلیون دلار فروش داشت.
Robert Kotick مدیر عامل اکتیویژن و بلیزارد با بیان این که بعد از فروش اخیر امتیاز تجاری عنوان Call of duty 6 میلیارد دلار شده است، اعلام کرد این عنوان بزرگترین سرگرمی دنیاست.
با توجه به اعداد و ارقام و میزان نفوذ این بازی در بین بازی بازها و حتی کسانی که با گیم غریبه هستند، باید گفت به راستی که چنین است.
mw3_money.png
اکتیویژن 3 میلیون دلار از این درآمد را برای کمک به جانبازان و بازنشستگان جنگی اختصاص داد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mamad2010
فردین حداقل قسم نخور.خدا رو شکر اون دوستمون هم گفت که cd key بازیو ازش خریدم.این موضوع کمپ کردن اسنایپرها فقط حرف من نیست.خیلیای دیگه هم اینو میگن.این اتفاقی هست که برای من و خیلیای دیگه افتاده،حالا تو نمیتونی باور کنی دیگه مشکل از من نیست.نکته اصلی تو این بحث باز هم همون نگاه تحقیر آمیز هست.جوری میگی بازی نکردی،انگار مثلا یه چیز خیلی گرون و قیمتی هست که فقط قشر خاصی بهش دسترسی دارن!!!!یاد بحث با ps فنهایی میوفتم که تا از یه بازیه ps انتقاد میکنی،زرتی میگن ps3 نداری.
من قصد دخالت ندارم اما جناب سخت در اشتباهید
من روزی مثل شما از دست تک تیر اندازها شاکی بودم ولی خودم یک تک تیر انداز حرفه ای شدم و دیگه کم پیش اومد شکار یک تک تیر انداز بشم
فکر کنم شما منظور ایشون رو بد متوجه شدید,منظورشون فکر کنم این بود که اونطور که باید بازی نکردید
بعدم دوست من کار تک تیر انداز مخفی بودنه
پیشنهاد میکنم کمی این کلاس رو بازی کنید حتما لذت خواهید برد :)

من قصد دخالت ندارم اما جناب سخت در اشتباهید
من روزی مثل شما از دست تک تیر اندازها شاکی بودم ولی خودم یک تک تیر انداز حرفه ای شدم و دیگه کم پیش اومد شکار یک تک تیر انداز بشم
فکر کنم شما منظور ایشون رو بد متوجه شدید,منظورشون فکر کنم این بود که اونطور که باید بازی نکردید
بعدم دوست من کار تک تیر انداز مخفی بودنه
پیشنهاد میکنم کمی این کلاس رو بازی کنید حتما لذت خواهید برد :)
خب قربون دهنت.داری حرف منو تائید میکنی که:dیعنی برای اینکه راحت بشه بازی کرد باید اسنایپ برداری.و این دقیقا موضوعی بود که منو از bbc2 فراری داد.

خب قربون دهنت.داری حرف منو تائید میکنی که:dیعنی برای اینکه راحت بشه بازی کرد باید اسنایپ برداری.و این دقیقا موضوعی بود که منو از bbc2 فراری داد.
کافیه بری ببینی من چقد کیل با کیت ازالت گرفتم :دی رو PC حوصله انجینیرم نشد و گرنه رو کنسول اکثر کیل هام با انجینیر بود :دی باید بلد باشی بری جلو دیگه :دی مدل CoD رفتی خو :دی یه اسلحه اتوماتیک زیر دستت اومده روفیدی رفتی جلو :دی باید آروم آروم رو برنامه پیشروی کنین :دی

نه دوست من
منظورم این بود که اگه میخوای شکار یک اسنایپر نشی باید در حد یک اسنایپر بدونی حالا هر کلاسی میخوای بازی کن

• Like
Reactions: .:Melkor:.
کافیه بری ببینی من چقد کیل با کیت ازالت گرفتم :دی رو PC حوصله انجینیرم نشد و گرنه رو کنسول اکثر کیل هام با انجینیر بود :دی باید بلد باشی بری جلو دیگه :دی مدل CoD رفتی خو :دی یه اسلحه اتوماتیک زیر دستت اومده روفیدی رفتی جلو :دی باید آروم آروم رو برنامه پیشروی کنین :دی
با ازالت هم کیل گرفتم.چون من از اسنایپ خوشم نمیاد.مد conquest بازی میکردم،نزدیک یه از اون پرچما،کمپ میکردم و باقیه ماجرا:dموضوع اینه که اصلا قبول ندارید تو bf هم میشه کمپ کرد.حالا فردین هی میگه بیا با تیم من بازی کن.خب من به تیم چیکار دارم؟؟!!شما هم برو تو mw جلوی ارسلان بازی کن،اگر تونستی کمپ کنی یا نوب بازی در بیاری:dحرف من سر کلیت هست.

با این حرفایی که میگی زرت زرت کیل میگیره اسناپیر معلومه که دیگه اصلااااااااا و ابداااااااااا اطلاعات نداری. من خودم کلاس ریکونم توی BF و همیشه و هم بودم. قبلا هم گفتم به چالش دعوتت میکنم با هر تیمی که دوست داری.

;)

longest headshot شما در BF3 در کنسول چقدره؟ :d

با ازالت هم کیل گرفتم.چون من از اسنایپ خوشم نمیاد.مد conquest بازی میکردم،نزدیک یه از اون پرچما،کمپ میکردم و باقیه ماجرا:dموضوع اینه که اصلا قبول ندارید تو bf هم میشه کمپ کرد.حالا فردین هی میگه بیا با تیم من بازی کن.خب من به تیم چیکار دارم؟؟!!شما هم برو تو mw جلوی ارسلان بازی کن،اگر تونستی کمپ کنی یا نوب بازی در بیاری:dحرف من سر کلیت هست.
تو CoD میشه کمپ کرد و جولون داد قبول داری یا نه ؟ :دی من خودم منکر این نیستم تو BC2 هم می شد کمپ کرد ، اما کمپ می کردی فوقش چن تا کیل می گرفتی اما ممکن بود تیمت ببازه ، تو همون کانکوئست فلگ ها رو از دست بدی پدر تیم در میاد . کمپ کردن فایده چندانی نداره . باید تیمی حرکت کنی میدونی چی میگم ؟ تو راش هم همینطوره . کلا طراحی مپ بزرگتر همین فوائد رو داره که نقاط استراتژیک بازی خیلی کم نیستش که یه نفر یه جا کمپ کنه تیم حریف رو له کنه :دی تو MW2 دوستای مدرسم بازی می کردن منم همراشون گاهی همیشه اول بچه های پارتی رو دعوت می کردن هم می گفتن Kick میشه کمپر . تو BC2 هم Baseraper رو ادمین ها کیک می کردن . مشکل کمپ کردن اصا تو BC2 حاد نبود یعنی فوقش یکی کمپ می کرد اما آخرش اونقدی که میتونست با تیمی بازی کردن اسکور بگیره اسکور نمی گرفت .بدترین مشکل BC2 ، Base Raper ها بودن .

در مورد کمپ کردن اسنایپر ها هم خُ اسنایپر کارش همینه اصلا :دی اگه یه ازالت رو دیدی کمپ کرد و کیل گرفت باید اعتراض کنی :دی اسنایپر کارش همینه . تو کدوم اسنایپر رو دیدی تو مپ بدوئه کیل بگیره اگه دستش اسنایپه ؟ :دی

این موضوع کمپ کردن اسنایپرها فقط حرف من نیست.خیلیای دیگه هم اینو میگن
حسین جان چرا نمیتونم تحویل بدم حرفم رو ؟‌ بازم دارم تکرار میکنم. انتظار داری تو فاصله چندین صد متری و حتی کیلومتری، کلاس ریکان بپر بپر کنه و qs‌ بزنه؟‌ تو این چنین مسافتی و با توجه به المان هایی نظری کشش نیروی زمین ریکان باید هم بشینه یه جا. نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم.

longest headshot شما در BF3 در کنسول چقدره؟ :d
تو bf3 هنوز وارد بحث اسنایپری نشدم زیاد اما تو bc2 بیش از 600-700 متر که با هر هد شاتی که بتونی بزنی 600 اکس پی میگیری. (کسانی که بازی کرده باشن میدونن معنی این 600 اکس پی چی میتونه باشه)

• Like
Reactions: Daedalus
حسین جان چرا نمیتونم تحویل بدم حرفم رو ؟‌ بازم دارم تکرار میکنم. انتظار داری تو فاصله چندین صد متری و حتی کیلومتری، کلاس ریکان بپر بپر کنه و qs‌ بزنه؟‌ تو این چنین مسافتی و با توجه به المان هایی نظری کشش نیروی زمین ریکان باید هم بشینه یه جا. نمیدونم دیگه چجوری توضیح بدم.

تو bf3 هنوز وارد بحث اسنایپری نشدم زیاد اما تو bc2 بیش از 600-700 متر که با هر هد شاتی که بتونی بزنی 600 اکس پی میگیری. (کسانی که بازی کرده باشن میدونن معنی این 600 اکس پی چی میتونه باشه)
من تو *********** 3 الان رکوردم رو 512 متره :d تازه این longest headshot منه وگرنه kill بالاتر از اینم گرفتم
bc2 هم که بالا 600-700 هم داشتم چون bc2 دوربین تکون نمیخوره و خیلی راحته اما bf3 دوربین همش در حال تکون خوردنه و فقط برای یک ثانیه میتونه ثابت بشه

آخرین ویرایش:
یکی میشه به من بگه دقیقا این صفحه های آخر چه ربطی به عنوان تاپیک داره....:-/
بچه ها سوژه ی دعوا واسه 5 صفحه دیگه درست کردم!!!:d:))

ملت هر سال بیشتر از سال قبل میان Call میگیرن.واقعا واسه ی من جالبه.همین طوری پیش بریم سر Call Of duty 13:Space Warfare 2 فکر کنم فروشش از ماریو هم بیشتر بشه!

تو CoD میشه کمپ کرد و جولون داد قبول داری یا نه ؟ :دی من خودم منکر این نیستم تو BC2 هم می شد کمپ کرد ، اما کمپ می کردی فوقش چن تا کیل می گرفتی اما ممکن بود تیمت ببازه ، تو همون کانکوئست فلگ ها رو از دست بدی پدر تیم در میاد . کمپ کردن فایده چندانی نداره . باید تیمی حرکت کنی میدونی چی میگم ؟ تو راش هم همینطوره . کلا طراحی مپ بزرگتر همین فوائد رو داره که نقاط استراتژیک بازی خیلی کم نیستش که یه نفر یه جا کمپ کنه تیم حریف رو له کنه :دی تو MW2 دوستای مدرسم بازی می کردن منم همراشون گاهی همیشه اول بچه های پارتی رو دعوت می کردن هم می گفتن Kick میشه کمپر . تو BC2 هم Baseraper رو ادمین ها کیک می کردن . مشکل کمپ کردن اصا تو BC2 حاد نبود یعنی فوقش یکی کمپ می کرد اما آخرش اونقدی که میتونست با تیمی بازی کردن اسکور بگیره اسکور نمی گرفت .بدترین مشکل BC2 ، Base Raper ها بودن .

در مورد کمپ کردن اسنایپر ها هم خُ اسنایپر کارش همینه اصلا :دی اگه یه ازالت رو دیدی کمپ کرد و کیل گرفت باید اعتراض کنی :دی اسنایپر کارش همینه . تو کدوم اسنایپر رو دیدی تو مپ بدوئه کیل بگیره اگه دستش اسنایپه ؟ :دی
خدا رو شکر تو قبول داری:dبعدشم تو mw2 که مپهاش خوراک کمپ بود.واقعا از این لحاظ بد بود.اما تو mw3 مپها جوری طراحی شده که هیچ جایی نتونی کمپ کنی.چون از چندین طرف قابل دسترسی هست.بعدشم مد kill confirm هم اضافه شده که اگر کمپ کنی هیچ سودی برات نداره.بعدشم بچه شیر جان(:d)هدف من از این بحثها فقط یه چیز هست.اونم اینکه bf فنها این نگاه تحقیر آمیزشون رو نسبت به کال بازا بردارن و قبول کنن هر 2 بازی خوبی های خودش رو داره و برای 2 قشر خاص با سلیقه متفاوت ساخته شده.

منظورت رو که میفهمم:dولی خب به نظر من بزرگ بودن بیش از حد مپ هم این بدی ها رو داره.یعنی به نظرم این بزرگ بودن چندان هم مناسب نیست.

هدف من از این بحثها فقط یه چیز هست.اونم اینکه bf فنها این نگاه تحقیر آمیزشون رو نسبت به کال بازا بردارن و قبول کنن هر 2 بازی خوبی های خودش رو داره و برای 2 قشر خاص با سلیقه متفاوت ساخته شده.

اگر شما تونستی چنین کاری رو انجام بدی یه پک Collector از هر بازی ای که دوست داشتی رو برات میخرم!
نرود میخ آهنی در سنگ.....از همین حرفا:d

چه فروشي!!! معلمومه بعد از اين همه سروصدا بايدم اين همه فروش داشته باشه! خيلي دست و دلبازن كه به جانبازان هم كمك كردن!
سرو صدا؟!
سر و صدا که همش از یه طرف دیگه میومد.این بنده خدا که سرش تو بازی ساختنش بود و فقط پوزخند میزد : دی

اگر شما تونستی چنین کاری رو انجام بدی یه پک Collector از هر بازی ای که دوست داشتی رو برات میخرم!
نرود میخ آهنی در سنگ.....از همین حرفا:d

چرا نمیشه داش گلم؟ هر چی شما از کال بد بگین ما هم از بتل بد میگیم. مطمونا شما هم قبول دارین بتل یه سری اشکال غیر قابل انکار داره. کمااینکه اگه نداشت بیشتر مسابقات معتبر جهانی رو کال انجام نمیشد.
هر 2تا بازی هم ویژگی خوب دارن هم اشکال. ولی بتل فن ها سعی میکنن با خرد کردن حریف خودشونو ببرن بالا که دارن اشتباه میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or