اکتیویژن به سراغ WALKING DEAD میرود

Augustus

Caesar
کاربر سایت
daryl-dixon.jpg
شرکت اکتیویژن قصد دارد نسخه ی شوتر اول شخصی(FPS) از سریال WALKING DEAD برای Xbox 360, PS3 و PC در سال 2013 عرضه کند . داستان این بازی پیرامون شخصیت دریل دیکسون و برادرش برای رسیدن به شهر اتلانتا هست که به گمانشان منطقه ی امن به حساب می امد . بازیباز می تواند با قرار گرفتن در نقش دریل با کمک قدرت بینایی ,شنوایی و بویایی خود به مبارزه با زامبی ها بپردازد یا سعی در دور ماندن از انها کند . مهمات در این بازی محدود هستند پس بازیباز باید سعی در مدیریت لوازم و مهمات خود کند . در طول بازی شخصیت های دیگری هم در بازی هستند که بازیباز می تواند انتخاب کند این افراد با دریل همراه شوند یا نه .
منبع

من به تازگی یکشو گرفتم لا اقل یکم ترسناک بود (اولاش که پلیسه مثل خر می پره روت:d ) فقط یک چیز می شه اکتویژن گند می زنه تو گرافیک بازی :d

اگه در نقش ریک بود باز یه چیزی:) ولی کلا این سبک بازیها FPS ساخته بشن موفقیت زیادی بدست نمیارن. جو زامبی داره اکتی رو میگیره باز Zombie Apocalypse ;)

کار تل تیل که خیلی خوبه
کاش که یه مقدار بودجشون بیشتر بود و یه بازی ادونچر با کیفیت last of us می ساختن.
یعنی واقعا اکتیویژن می خواد یه بازی درست و حسابی درست کنه؟ بعیده

من به تازگی یکشو گرفتم لا اقل یکم ترسناک بود (اولاش که پلیسه مثل خر می پره روت:d ) فقط یک چیز می شه اکتویژن گند می زنه تو گرافیک بازی :d

احسان اونی که گرفتی مربوط به شرکت TT ـه که به نظر من خیلی خوب درش آورده ، اکتیویژن الان میاد همون مود زامبی COD رو به اسم Walking Dead عرضه میکنه :|

حداکثر می‌خواد چیزی تحویل ملت بده مثل zombie mode کُد!

1 دقیقه از گیم پلی نسخه‌های ساخته شده توسط telltale می‌ارزه به صدتا شوتر بی محتوا که سازندش Acti باشه.

الان بازی Walking Dead داره میاد مثل هلو کی به تو گفته بری یه FPS بسازی براش ؟ :d
نهایتش میشه همون مد زامبی کشی که تو COD هست دیگه

دِ نَ دِ دیگه! هیچکدومتون نفهمیدین!
باو مک تاویش،گوست و یوری 3تا باس اخر بازی هستن دیگه که الان از قبر در اومدن و زامبی شدن/:)

اه اه حالم از شوتر بهم میخوره دیگه:d

کم مونده بگه..بازی شوتر اول شخص فوتبال رو هم میسازه!:))

ممنون

آخرین ویرایش:
شرکت اکتیویژن قصد دارد نسخه ی شوتر اول شخصی(FPS) از سریال WALKING DEAD
بعد از مدت ها یک بازی خلاقانه در دنیای زامبی با درون مایه ادونچر منتشر شد که متاسافانه اکتیویژن میخواد با کارهای
خودش نام WALKING DEAD رو با ساختن چیزی شبیه مد زامبی COD:BO خراب کنه...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or