اکتیویژن به سراغ WALKING DEAD میرود

Augustus

Caesar
کاربر سایت
daryl-dixon.jpg
شرکت اکتیویژن قصد دارد نسخه ی شوتر اول شخصی(FPS) از سریال WALKING DEAD برای Xbox 360, PS3 و PC در سال 2013 عرضه کند . داستان این بازی پیرامون شخصیت دریل دیکسون و برادرش برای رسیدن به شهر اتلانتا هست که به گمانشان منطقه ی امن به حساب می امد . بازیباز می تواند با قرار گرفتن در نقش دریل با کمک قدرت بینایی ,شنوایی و بویایی خود به مبارزه با زامبی ها بپردازد یا سعی در دور ماندن از انها کند . مهمات در این بازی محدود هستند پس بازیباز باید سعی در مدیریت لوازم و مهمات خود کند . در طول بازی شخصیت های دیگری هم در بازی هستند که بازیباز می تواند انتخاب کند این افراد با دریل همراه شوند یا نه .
منبع

قدرت بینایی و بویایی خود به مبارزه با زامبی ها بپردازد

لول ؟ :دی دریل تا اونجا که سریال دیدم ادم بود ، سگ نبود :دی
بازی خوبی از اب در نمیاد ! سریال حد اقل دو تا سه سیزن دیگه داره ... اینا فقط می خوان 6 قسمت سیزن 1 رو بسازن ؟ جور در نمیاد ....

daryl-dixon.jpg
شرکت اکتیویژن قصد دارد نسخه ی شوتر اول شخصی(FPS) از سریال WALKING DEAD برای Xbox 360, PS3 و PC در سال 2013 عرضه کند .
جونت بالا میومد سوم شخص میساختی؟

کال اف blackops وmw کم بود اینم میاد روش.

راستی اولین بازی شوتر اول شخص چی بود وکی سازندش بود؟ میخوام از سازندهاش یه تشکر ویژه بکنم.

بازیباز می تواند با قرار گرفتن در نقش دریل با کمک قدرت بینایی ,شنوایی و بویایی خود به مبارزه با زامبی ها بپردازد یا سعی در دور ماندن از انها کند .

لول ؟ :دی دریل تا اونجا که سریال دیدم ادم بود ، سگ نبود :دی
البته منظورش اين بود كه زامبي ها به كمك چشم و صداها و بوها شكار ميكنن. اون That به zombies برميگرده نه Daryl.
+
معلوم نيست چقدر ميخوان روي بازي سرمايه گذاري كنن و بازي چطوري از آب در مياد ولي فعلا از اينكه Daryl شخصيت اول بازيه خوشحالم.

فقط امید وارم نیان یک بازی آشغال دیگه بسازن بگن اینم TWD .

امید وارم یکم روی کیفیتش کار کنن به خدا اگه دست من میدادن با اون تیم بازی بهتری میساختم از بعضی از این استدیو ها .:d تا این عنوان ها که هر روز از روی فیلم و سریال ساخته میشه که ساخته نشن بهتره .

این Walking deadــیه که من دوست دارم بازی کنم . . . ! نه اون بازی کلیک و اشاره . . . !

حتما کاپیتان پرایس هم در بازی نقش راهبر رو داره:))

بعید نیست!! یهو دیدی کاپیتان پرایس زامبی شده!! :)) :)) (البته شک دارم، چون کاپیتان پرایس هیچیش نمیشه!!)

احتمالا یکی از سران اکتیویژن بازی Walking Dead شرکت TT رو بازی کرده گفته خو ما هم بیایم یه شوتر اول شخص ترسناک در سبک CoD باهاش بسازیم. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or