(اژدهای خفته ATI )رونمای قدرتمندانه HD 7970

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

imageview.php

1. System in IDLE = 163W
  2. System Wattage with GPU in FULL Stress = 355W
  3. Difference (GPU load) = 192W
  4. Add average IDLE wattage ~3W
  5. Subjective obtained GPU power consumption = ~ 195 Watts
imageview.php

منبع : AMD Radeon HD 7970 review

Last edited by a moderator:
نیما درسته که کارت تک هسته ای قوی هست ! خودم یا پسر عمه ام هم کارت رو نساختیم که بخوایم سنگش رو به سینه بزنیم .
قوی بودنش شکی نیست چون 10 فریم بیشتر از 580 فریم میده .
مسئله اینجاست که چرا ی عده میان اطلاعات غلط میدن ! تصویر از سایت رسمی رو گذاشتم دیگه حرفی نمی مونه !
اینم بگم روی جعبه نوشته پاور 600 وات لازم داره .بنابراین با کمتر از 600 به هیچ عنوان بوت نمیشه .
خودت که فن انویدیا بودی کارتش رو داری میدونی کارت های ATI داغ هستن گرون هستن پر مصرف هستن !
دقیقا معلومه که تو این بنچمارک چقدر بزرگ نمایی شده .

رضا جان ATI مشکل داشته دلیل نمیشه ، همیشه دچار همون ایراد باشه . الان این کارت خوبیه . مصرفش هم به طور کل پایینتره ، دماش هم پایینتره ( نسبت به مدل های رفرنس انودیا) البته از لحاظ مصرف کلا AMD معمولا بهتره بوده . چیز خاصی هم بزرگ نمایی نشده . همیشه وقتی یه چیز جدیدتر میاد معمولا قبلی ها رو به چالش میکشه. مشکل کارایی بوده که اونم حل شده مسلما این کارت انتخاب خیلی خوبی برای High End هست . در واقع به نظر من 6950 در آینده که ریلیز بشه میتونه خیلی مشکل ساز برای انودیا بشه . واین امر باعث خواهد شد انودیا هم یه تکونی به خودش بده و خانواده جدید رو زودتر ارائه بده.

کارت کم مصرف با دمای نسبتا پایینی هست!
این کارت اگر 60-70 دلار ارزون تر بود واقعا کارایی/قیمتش فوق العاده می شد!
طبق معمول AMDکم کم داره از سری 5000و6000عبرت می گیره و ضعف کارت در DX11تقریبا بطور کامل برطرف شده!

در واقع به نظر من 6950 در آینده که ریلیز بشه میتونه خیلی مشکل ساز برای انودیا بشه . واین امر باعث خواهد شد انودیا هم یه تکونی به خودش بده و خانواده جدید رو زودتر ارائه بده.

درود البته منظور نیما 7950 بود اشتباه نشه

همه سایت ها میزان مصرف رو تست گرفتند ونوشتن احتمالا اون ها اشتباه میکنند؟! احتمالا اونها هم روی جعبه رو نخوندند یا شاید هم AMD بهشون پول داده تا انودیا رو خراب کنند!!!!!!!!!!!!!!!
به هر صورت این کارت در حال حاضر با توجه به کاراییش . تو کارت های تک پردازنده ای اول هست از هر نظر . در ضمن اگه مصرف 570 یا 580 انقدر پایین هست برو با یه پاور 450 سیستم رو بیار بالا.
بنده خودم 570 دارم . ولی دلیل نمیشه بگم این کارت 7970 به درد نمیخوره.
من نمیگم کارت بدیه خودمم نساختمش که بخوام ازش طرفداره کنم میگم AMD هنر کرده اومده با کارت نسل جدید اومه کارت نسل قبل رو پشت سر گذاشته.
( من خودمم 570 دارم خواستی عکس هم میگیرم )

این کارت نهایتا 20درصد قوی تر از 580 هستش!
من انتظار داشتم 30 حتی 40 درصد بهتر باشه!
البته پیشرفت این کارت نسبت 6970قابل توجه هست!
AMDفقط با پایین اوردن قیمت می تونه فروش این کارت را تضمین کنه وگرنه انویدیا با انتشار نسل جدید خودش صدر جدول را دوباره از AMDمی گیره!
----------------------------
اینم دو تا تست دیگه!

HD7970-53.jpg

HD7970-52.jpg

------------------------------------
دوستان این هم تفاوت PCI-E 3 وPCI-E2!

HD7970-68.jpg

HD7970-69.jpg

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این هم نتیجه گیری:

HD7970-73.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان یک نکته را بگم!
amdدر کارت جدید خودش از ویژگی ZeroCore Powerاستفاده کرده!
این وِیژگی مصرف کارت در حالت IDLEتقریبا به صفر می رسونه!
در حالتCFهم اگر برای مثال چهار تا 7970داشته باشین در حالت IDLEسه تا از 7970به طور کل مصرفشون به صفر می رسه و یکی از کارت ها با مصرف خیلی کم در حالت IDLEکار می کنه!

درود

دوستان مقایسه ی AMD و NVIDIA در حال حاضر و در شرایطی که این دو شرکت کارتهای خودشون رو با فاصله ی چند ماهه از یکدیگر عرضه میکنند به هیچ وجه منطقی و علمی نیست ! یعنی اگه کارتهای NVIDIA چند ماه دیگه عرضه بشن و تو اکثر رده های قدرتی هم که از AMD بهتر عمل کنند نمیتونیم بگیم NVIDIA تونسته AMD رو شکست بده چون کارتهای NVIDIA دیرتر عرضه شدند !

تاریخ نشون داده که در اکثر موارد وقتی فقط دو شرکت در یک زمینه رقابت میکنند و یک شرکت محصولات خودش رو بعنوان مثال اول سال به بازار عرضه میکنه و شرکت دیگه اواسط سال شرکت دوم موفق تر هست ! چون فرصت این رو داشته که بیشتر روی محصولات خودش کار کنه و نقاط ضعف محصولات شرکت رقیب رو میدونه و مهمتر از همه میدونه که قدرت محصولات شرکت رقیب تا چه حد است در نتیجه میتونه هدفمندتر کار کنه !

پس فقط زمانی میتونیم یک شرکت رو برتر از دیگری بدونیم که دو شرکت فرصت یکسانی داشته باشند و همزمان کارتهای خودشون رو ارایه بدند ! (که البته اون برتری هم نسبی و مقطعی هست)

این هم تست های GPGPU!
AMDقبلا در این تست ها از انویدیا عقب تر بود چون بخاطر معماری کارت های سری 5000و6000بود که از VLIW4,5استفاده می کردن که دستورات غیر وابسته را پردازش می کردن که مقداری زیادی از ALUها به هدر می رفت در شرایطی که تعداد STREAM PRECESSORهای کارت های AMDبیشتر بود.
اما معماری جدید 7970 که از GCNبجای VLIWاستفاده شده دستورات وابسته به خوبی پردازیش می شن و پردازش دستورات غیر وابسته به عهده Scalar APUها خواهد بود در عملکرد کارت در GPGPUبیشتر میشه!

HD7970-67.jpg

HD7970-65.jpg

HD7970-66.jpg

5ae450c55366.png

20a7ce2a627b.png

26fb04c3abf0.png

f74a54f39b31.png

در تست مشاهده می کنید که عملکرد کارت 7970نسبت به 6970 در GPGPUحدودا 2 برابر افزایش پیدا کرده.

تا الان هرچی کارت با قابلیت دایرکت ایکس 11 اومده تنها جنبه فان و مزاح داشته ... تازه از الان میشه روشون کمی حساب کرد... البته اگه در صحرای خشک پی سی چیزی برای امتحان باشه!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or