من آچیومنت هیچکدام از بازیها رو نمیتونم کامل کنم.چون قسمتی از آچیومنت ها مربوط به شبکه ی لایو میشه
cod 2
ببینم کی میتونه

خوب بورو پروفالت رو ریکاوری کنوقتی LT2 داشتم 8 تا بازی رو کامل کرده بودم باحدود 32000 تا گیم اسکور .......
ایکس باکس رو پسر خاله ی بیشعورم برداشت داد به یه تازه کار که lt3 کنه .... مردتیکه عوضی ی خر همه چی رو از توش پاک کرد ......
میخواستم برم ازش بخاطر گیم اسکورام شکایت کنم .. گفتم این مامورا چه میدونن گیم اسکور و اچیو و ایکس باکس چیه !!! دی
الان 1700 تا بیشتر ندارم ...... میرم live همه منو به سخره میگیرن ...... خدا چررررررررررررررررررررررررررررررررا !!!![]()
منم نزدیک 40000 تا GS داشتم ولی بعدش که خواستم پروفایل رو دانلود کنم هر کار کردم نشد ! حالمو گرفتخوب بورو پروفالت رو ریکاوری کن

وقتی LT2 داشتم 8 تا بازی رو کامل کرده بودم باحدود 32000 تا گیم اسکور .......
ایکس باکس رو پسر خاله ی بیشعورم برداشت داد به یه تازه کار که lt3 کنه .... مردتیکه عوضی ی خر همه چی رو از توش پاک کرد ......
میخواستم برم ازش بخاطر گیم اسکورام شکایت کنم .. گفتم این مامورا چه میدونن گیم اسکور و اچیو و ایکس باکس چیه !!! دی
الان 1700 تا بیشتر ندارم ...... میرم live همه منو به سخره میگیرن ...... خدا چررررررررررررررررررررررررررررررررا !!!![]()
منم نزدیک 40000 تا GS داشتم ولی بعدش که خواستم پروفایل رو دانلود کنم هر کار کردم نشد ! حالمو گرفت
ولی قبلا فقط یک بار به live وصل شده بودم نمیدونم به همین خاطره که نشد یا نه![]()