اچیومنت کدام بازی (ها) را کامل کرده اید ؟

اچیومنت چند بازی را کامل گرفته اید ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    202
من آچیومنت هیچکدام از بازیها رو نمیتونم کامل کنم.چون قسمتی از آچیومنت ها مربوط به شبکه ی لایو میشه

بعضی از بازی ها تمامیشون Offline هست و به Live نیازی نیست . برای شروع می تونید از این بازی ها استفاده کنید . . . .

Prince of Persia : The Forgotten Sands
Prison Break
Batman : Arkham Asylum
Assassin's Creed II

این بازی ها نیازی به Live ندارن البته بازی های زیادی هستند اما این چند تا رو اشاره کردم .

شاید باورتون نشه اما اچیومنت DEAD SPACE 2 رو !! برای باز کردن یکی از اچیومنتا باید رو درجه VERY HARD بری که وسط بازی SAVE نداره و اگه بمیری دوباره از اول چپتر میاد !! اشکمو درـورد اما 100% کردم بعدش یه اسلحه قرمز رنگ داد که بینهایت بود با یه تیر همه رو میکشت !!

وقتی LT2 داشتم 8 تا بازی رو کامل کرده بودم باحدود 32000 تا گیم اسکور .......

ایکس باکس رو پسر خاله ی بیشعورم برداشت داد به یه تازه کار که lt3 کنه .... مردتیکه عوضی ی خر همه چی رو از توش پاک کرد ......

میخواستم برم ازش بخاطر گیم اسکورام شکایت کنم .. گفتم این مامورا چه میدونن گیم اسکور و اچیو و ایکس باکس چیه !!! دی

الان 1700 تا بیشتر ندارم ...... میرم live همه منو به سخره میگیرن ...... خدا چررررررررررررررررررررررررررررررررا !!!:((

ایکس باکس رو پسر خاله ی بیشعورم برداشت داد به یه تازه کار که lt3 کنه .... مردتیکه عوضی ی خر همه چی رو از توش پاک کرد ......

میخواستم برم ازش بخاطر گیم اسکورام شکایت کنم .. گفتم این مامورا چه میدونن گیم اسکور و اچیو و ایکس باکس چیه !!! دی

الان 1700 تا بیشتر ندارم ...... میرم live همه منو به سخره میگیرن ...... خدا چررررررررررررررررررررررررررررررررا !!!:((
خوب بورو پروفالت رو ریکاوری کن

جون مادرتون یکی بیاد یاد بده چجوری ریکاوری کنم ؟؟؟

حیاتیه !!

---------- نوشته در 06:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:58 PM ارسال شده بود ----------

منم نزدیک 40000 تا GS داشتم ولی بعدش که خواستم پروفایل رو دانلود کنم هر کار کردم نشد ! حالمو گرفت :(
ولی قبلا فقط یک بار به live وصل شده بودم نمیدونم به همین خاطره که نشد یا نه :|

جون مادرتون یکی بیاد یاد بده چجوری ریکاوری کنم ؟؟؟

حیاتیه !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or