من آچیومنت هیچکدام از بازیها رو نمیتونم کامل کنم.چون قسمتی از آچیومنت ها مربوط به شبکه ی لایو میشه
cod 2
ببینم کی میتونه
خوب بورو پروفالت رو ریکاوری کنوقتی LT2 داشتم 8 تا بازی رو کامل کرده بودم باحدود 32000 تا گیم اسکور .......
ایکس باکس رو پسر خاله ی بیشعورم برداشت داد به یه تازه کار که lt3 کنه .... مردتیکه عوضی ی خر همه چی رو از توش پاک کرد ......
میخواستم برم ازش بخاطر گیم اسکورام شکایت کنم .. گفتم این مامورا چه میدونن گیم اسکور و اچیو و ایکس باکس چیه !!! دی
الان 1700 تا بیشتر ندارم ...... میرم live همه منو به سخره میگیرن ...... خدا چررررررررررررررررررررررررررررررررا !!!
منم نزدیک 40000 تا GS داشتم ولی بعدش که خواستم پروفایل رو دانلود کنم هر کار کردم نشد ! حالمو گرفتخوب بورو پروفالت رو ریکاوری کن
وقتی LT2 داشتم 8 تا بازی رو کامل کرده بودم باحدود 32000 تا گیم اسکور .......
ایکس باکس رو پسر خاله ی بیشعورم برداشت داد به یه تازه کار که lt3 کنه .... مردتیکه عوضی ی خر همه چی رو از توش پاک کرد ......
میخواستم برم ازش بخاطر گیم اسکورام شکایت کنم .. گفتم این مامورا چه میدونن گیم اسکور و اچیو و ایکس باکس چیه !!! دی
الان 1700 تا بیشتر ندارم ...... میرم live همه منو به سخره میگیرن ...... خدا چررررررررررررررررررررررررررررررررا !!!
منم نزدیک 40000 تا GS داشتم ولی بعدش که خواستم پروفایل رو دانلود کنم هر کار کردم نشد ! حالمو گرفت
ولی قبلا فقط یک بار به live وصل شده بودم نمیدونم به همین خاطره که نشد یا نه