اپراتور سوم و اینترنت 3G

خب خیالم راحت شد
فکر سیمکارت جدید خیلی رو مخم بود
از الان دیگه بهش فکر نمیکنم
راستی یه سوال
الان من با همراه اول سرعت دانلودم گاهی تا ۲۴ کیلوبایت هم میره
دانلودم که دیگه به جنبه و سرعتت بستگی داره
مثلا ماه قبل کلا ۲ گیگ دانلود کردم،این سری بیست روزه حدود ۳ گیگ دانلود کردم
خب سه ماهه میشه ۳۰ تومن با هر چقدر دانلود که بخوای(برای من یعنی حداقل ۹ گیگ دانلود)
بدون نیاز به هزینه اضافه برای سیمکارت جدید
خب مگه کسی مغز .... خورده که بره ۱۴۰ تومن+هزینه سیمکارت بده برای ۹ گیگ با سرعت دانلود حدود ۱۶ کیلوبایت؟
اینا چی فکر کردن؟
اصولا اینا فکر هم میکنند؟
یعنی هیچکدومشون پیش خودشون نگفتن کسی با شرایط فعلی محاله بخره؟
یعنی حتی اعضای خوانواده شون (مثلا پسراشون یا...) بهشون نگفتن این قیمتها احمقانه اس؟
 
شما معنی اشخاص حقوقی رو میدونی؟ یعنی همه کسایی که تو شرکتهای خصوصی یا ادارات دولتی نشستن بیسواد و عقب مونده هستن فقط شما که از پشت کامپیوترت دانلود میکنی میفهمی و با تکنولوژی روز اشنا هستی؟!
من منظورم از اون حرف قانونگذارا بود وقتی نه ISP ها ،نه اپراتورهای دیگه این محدودیت را رعایت نمیکنن خودشون را مسخره میکنن که محدودیت واسه نسل سوم میذارن؟
اگه دانلود کردن باعث میشه یه نفر نفهم حساب بشه ،وقت گذاشتن و مقاله نوشتن راجع به بازی و عضو تحریریه یه سایت راجع به بازی بودن چه جوری یه نفر را باسواد نشون میده؟
درضمن یه سری از کسانی که تو ادارات دولتی هستن یه مشت آدم بیسواد هستن که با پارتی وهزار تا کلک دیگه رفتن سرکار ،
2 سال پیش تو آزمون استخدامی یه اداره دولتی که 5 نفر را میخواستن من نفر دوم شدم ،نفر اول استخدام شد بعد نمیدونم ازکجا 2 تا بچه شهید وجانباز پیدا شدو... در نهایت منو قبول نکردن وقتی قراره اینجوری ملت واسه یه کار گزینش بشن پس بیسواد هم واسشون زیادیه
شرکت های خصوصی هم بحثشون جداست یه سری از این شرکت ها اگه نبودن که این مملکت تو هیچ زمینه ای هیچ پیشرفتی نداشت .
 
آخرین ویرایش:
خدایش کلی خندیدیم. تنها دلیلی که میتونست من رو از ایرانسل دور کنه. همین اینترنت 512 اونم با حد اقل ترافیک 6 گیگ+هزینه ی مناسب بود.
الان من mms ایرانسل رو کی استفاده کردم که بیام تماس تصویری بگیرم؟


بعد سوال اصلیه من اینجاست.الان ایرانسل بخاطر ارزونی و اعتباری بودن gprs تونست اینقدر بفروشه و کاربر جذب کنه.


الان رایتل بخاطر چه چیزی میتونه کاربر جذب کنه؟ با اینتر نت در حد gprs ؟اسم نسل سوم رو گذاشتن رو خودشون با 128؟
 
جریان این اپراتور و اینکه چطور امتیاز راه اندازی نسل سوم رو از اتصالات امارات گرفتن و بعدش از ترکسل ترکیه هم گرفتن! و آخرش تقدیم کردن به برادران...! و تامین اجتماعی خیلی مفصله.
همین قدر بدونین که اینترنت شده بلای جان خیلیا...یه نگاه به بیرون بندازین و اخبار رو پیگیری کنین..و دیگه اینکه سیاست کلی اینه که کمترین درصد از مردم بتونن به اینترنت دسترسی داشته باشن.فک میکنین این رایتل بدش میاد قیمتو ارزون کنه؟
 
جریان این اپراتور و اینکه چطور امتیاز راه اندازی نسل سوم رو از اتصالات امارات گرفتن و بعدش از ترکسل ترکیه هم گرفتن! و آخرش تقدیم کردن به برادران...! و تامین اجتماعی خیلی مفصله.
همین قدر بدونین که اینترنت شده بلای جان خیلیا...یه نگاه به بیرون بندازین و اخبار رو پیگیری کنین..و دیگه اینکه سیاست کلی اینه که کمترین درصد از مردم بتونن به اینترنت دسترسی داشته باشن.فک میکنین این رایتل بدش میاد قیمتو ارزون کنه؟

من باهات موافق نيستم.درسته يك دست هاي پشت پرده اي نميخوان بزارن اينترنت از گلومون پايين بره ولي اين رايتل بي نهايت بي عرضه است.من از زماني كه كلنگشو زدن اخبارشو دنبال ميكردم.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
مدیرعامل رایتل: ۸ شهراصلی تا پایان شهریور / 3G آخرین فناوری تجاری شده موبایل است/ ...

مدیرعامل رایتل: ۸ شهراصلی تا پایان شهریور / 3G آخرین فناوری تجاری شده ی موبایل است / همه جا 3G می دهیم / برای ۱۴۰ شهر و ۳ سال تجهیزات داریم / سقف نداریم

مدیر عامل اپراتور سوم تلفن همراه (رایتل) گفت: برنامه ی این اپراتور تحت پوشش قرار دادن ۸ شهر اصلی كشور تا پایان شهریور ماه سال 1391 است.

' حمید فرنگ' روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران ایرنا و فارس افزود: بر اساس برنامه، بعد از عرضه ی سیم كارت در شهرهای كرج و تهران، نخست شهرهای مشهد ، قم و اهواز تحت پوشش شبكه رایتل قرار می گیرند و در گام بعدی شهرهای شیراز ، تبریز و اصفهان به شبكه ی رایتل خواهند پیوست.

وی تاكید كرد كه رایتل برای اجرای برنامه های خود نیازمند همكاری تمام دستگاه ها و نهادهای مربوط بخصوص شهرداری های این شش شهر بزرگ كشور است .


فناوری شبكه ی رایتل ، آخرین فناوری تجاری شده تلفن همراه در دنیا است

مدیر عامل رایتل گفت: فناوری شبكه رایتل ، فناوری نسل 5/3 تلفن همراه است كه تقریبا آخرین فناوری تجاری شده تلفن همراه در دنیا است.

فرنگ تصریح كرد: فناوری كه در دنیا تجاری شده و در سطح عمومی استفاده می شود همین فناوری نسل 5/3 است كه ما در رایتل استفاده می كنیم.

وی افزود: اگر فناوری LTE را بعنوان نسل چهار تلفن همراه قبول كنیم (كه خیلی ها این را قبول ندارند)، این فناوری نیز در اپراتورهای محدودی در دنیا تجاری شده است كه شاید 18 اپراتور بیشتر نباشد .

وی ادامه داد: این فناوری را با هزینه خیلی كم می توانیم به LTE تبدیل كنیم ، همین الان شبكه ما آمادگی ارتقا به LTE را بدون تغییر دكل و آنتن دارد ، اما استانداردهای این فناوری هنوز نهایی نشده است ، از طرفی عرضه فناوری نسل چهارم موبایل توجیه فنی ندارد .


شبكه ی رایتل هر جا توسعه پیدا كند نسل سه خواهد بود

فرنگ با اشاره به اینكه بر اساس پروانه در سال اول راه اندازی شبكه ، رایتل باید هشت شهر اصلی ( در پنج شهر خدمات نسل سوم تلفن همراه و در هشت شهر خدمات پایه ) را تحت پوشش خدمات خود قرار دهد ،افزود: شبكه رایتل در كل نسل سه است ، حتی انجایی كه پروانه گفته می توانید خدمات نسل 2 ارایه بدهید، برنامه ما این است كه خدمات نسل سه تلفن همراه را عرضه كنیم .


برای 140 شهر تجهیزات سفارش داده ایم

مدیرعامل رایتل با اشاره به سفارش تجهیزات برای 140 شهر ، گفت: اپراتور سوم مانند هر سرمایه گذار دیگری بدنبال درآمد است و به همین دلیل به دنبال توسعه شبكه رایتل هستیم.

فرنگ افزود: شركت سرمایه گذاری تامین اجتماعی مانند هر سرمایه گذار دیگر ،برای هر ریال سرمایه گذاری خود ،هزینه- فایده را نگاه می كند و هر روز كه توسعه این شبكه عقب بیفتد و بازار موبایل اشباع شود ، ضرر می كنیم .


تجهیزات سه سال اول را تامین كرده ایم

فرنگ تحریم ها را محدود كننده خواند و گفت: مشكلاتی در زمینه تامین تجهیزات داریم،اما خوشبختانه مقدار زیادی از تجهیزات را برای سه سال اول تامین كرده ایم.

وی با اشاره به خرید تجهیزات از شركت های خارجی 'هوواوی' و 'زد تی ای' و سایر وندورها(عرضه كننده ها) اظهار داشت:از تولیدات داخلی نیز استفاده می كنیم و با چندین تولیدكننده داخلی نیز در حال مذاكره هستیم .


پوشش 98 درصدی شبكه رایتل برای فضای باز

فرنگ در مورد پوشش شبكه رایتل در تهران گفت : به لحاظ پوشش در حال حاضر ، پوشش فضای باز بالای 98 درصد ، پوشش فضای باز زیر سقف مانند ماشین 90 درصد ، پوشش فضای بسته نزدیك پنجره 70 درصد است و پوشش داخل منزل تقریبا 25 درصد است .

وی افزود: طبیعی است كه شبكه نیاز به بهینه سازی دارد ، یكی از دلایلی كه سیم كارتها با شیب ملایم توزیع می شود، نیز همین است كه پس از راه اندازی باید به مرور بهینه سازی شود.

وی افزود: در منطقه مركزی كرج نیز بالای 90 درصد پوشش داریم .

مدیر عامل رایتل گفت: پیش از پایان سال جاری نقشه پوشش شبكه را روی سایت خواهیم گذاشت .


طراحی شبكه رایتل برای سال اول بر مبنای 500 هزار مشترك است

فرنگ گفت: طراحی شبكه رایتل برای سال اول بر مبنای 500 هزار مشترك است، اما اینطور نیست كه نتوانیم برای یك میلیون مشترك سرویس بدهیم ، اما كیفیت خدمات پایین می آید كه با سیاست های اپراتور سوم سازگار نیست .

وی افزود: شبكه ای كه همین الان راه اندازی كرده ایم، پاسخگوی 200 هزار مشترك بطور همزمان است و شبكه 500 هزار نفری رایتل تا دو ماه دیگر آماده می شود .

وی با تاكید بر این نكته كه ظرفیت شبكه با توزیع سیم كارت فرق دارد ، افزود: برنامه ما برای توزیع سیم كارت در تهران تا پایان سال جاری ، 14 هزار سیمكارت است ،این برنامه توزیع رایتل است و برنامه توزیع به معنی ظرفیت شبكه نیست ،برنامه توزیع تابع سیاست بازاریابی و فروش است كه باتوانمندی شبكه متفاوت است.

فرنگ گفت: در جریان پیش ثبت مرحله اول سیم كارت های رایتل در تهران كه طی دو روز 18 تا 20 بهمن ماه صورت گرفت ، در مجموع 14 هزار مشترك ثبت نام كردند كه 11 هزار نفر متقاضی سیم كارت های دایمی و سه هزار نفر متقاضی سیم كارت های اعتباری رایتل بودند .

وی افزود: برنامه شركت رایتل نیز این بود كه در مرحله اول بیش از 10 هزار سیم كارت توزیع نكند به همین دلیل بعد از دو روز سایت را بستیم .


اولویت بازاریابی رایتل ، توزیع سیم كارت های دایمی در مرحله اول است

مدیرعامل اپراتور سوم در مورد دلیل عرضه نكردن سیم كارت های اعتباری رایتل در تهران گفت: دلیل این كار فقط سیاست های بازاریابی شركت است ، بر اساس طرح بازاریابی و فروش شركت ، اولویت با توزیع سیم كارت های دایمی است .

فرنگ افزود: در مرحله ثبت نام به ظرفیت توزیع سیم كارت ها نیز توجه شد ، در حال حاضر سیستم توزیع ما سیستم پست است و باید ظرفیت توزیع پست و شركت را در نظر می گرفتیم ، بنابراین با ظرفیت پایین ، اولویت شركت توزیع سیم كارتهای دایمی است .

وی تاكید كرد كه در مورد عرضه نكردن سیم كارتهای اعتباری بحث اولویت مطرح است نه توانمندی و اولویت سیاست بازایابی ما این است كه در فاز اول سیم كارت دایمی توزیع كنیم و اعتباری توزیع نكنیم كه این امر متداولی در میان اپراتورها است.

وی افزود: با شیب ملایم سیم كارتها را توزیع می كنیم و اكثر اپراتورهای بین المللی فرایند توزیع شان ملایم است .

به گفته ی فرنگ در كرج نیز 14 هزار نفر برای خرید سیم كارت های رایتل ثبت نام كرده اند كه حدود هفت هزار درخواست سیمكارت دایمی و هفت هزار نفر درخواست سیم كارت اعتباری كرده اند و نزدیك به 400 نفر برای سیم كارت های دیتا ثبت نام كرده اند .


برنامه ی رایتل توزیع 14 هزار سیم كارت تهران تا 15 فروردین ماه است

مدیر عامل رایتل با اشاره به شروع واگذاری سیم كارتهای رایتل از 29 بهمن ماه در تهران، اظهار داشت: كسانی كه ثبت نام كرده اند ، به تدریج برای پرداخت وجه و تكمیل پرونده دعوت می شوند .

وی افزود: برنامه رایتل توزیع سیم كارت 14 هزار مشترك ثبت نام شده تا 15 فروردین ماه سال 1391 است كه امیدواریم این امر مطابق برنامه انجام شود و تعطیلات ایام عید نوروز خللی در آن ایجاد نكند.

وی افزود:بر اساس تعهدات اپراتور سوم بعد از اخذ وجه باید ظرف سه روز كاری سیم كارت فعال تحول مشتركان شود كه الان این زمان كمتر از سه روز است .


مناقشه ی رایتل و رگولاتوری بر سر تاخیر در عرضه سیم كارت ها

فرنگ در مورد تاخیر رایتل در عرضه ی سیم كارتها و بهره برداری از شبكه گفت: این موضوع از مسایل مورد مناقشه بین سازمان تنظیم مقررات ( رگولاتوری ) و رایتل است ،یكی از اختلافات ما با رگولاتوری در زمینه تفسیر پروانه در مورد ابتدای كار اپراتور سوم است .

وی افزود: در حال حاضر با رگولاتوری در حال مذاكره هستیم ، اگر آنچه آنها می گویند ، درست باشد ، رایتل تاخیر دارد ولی اگر آنچه ما می گوییم درست باشد ، از پروانه عقب نیستیم .

فرنگ در پاسخ به این پرسش كه از نظر شما زمان آغاز به كار رایتل بر اساس پروانه چه موقع است ؟ گفت: داریم با رگولاتوری مذاكره می كنیم ،هنوز نتیجه مذاكرات مشخص نیست بعد از رسیدن به نتیجه به رسانه ها اعلام خواهدشد .

وی افزود: آخرین مهلت تعیین شده برای آغاز به كار اپراتور سوم بر اساس پروانه یك موضوعی است كه تفسیرهای مختلف حقوقی از آن وجود دارد ، ولی آنچه قطعی است این است كه ما به تعهدات پروانه پایبند هستیم و نتیجه مذاكرات را هر چه باشد ،خواهیم پذیرفت.

وی در مورد جریمه رایتل به دلیل تاخیر در راه اندازی گفت: بسیاری از موضوعات مانند جریمه تاخیر ، زمان آغاز دوره انحصار 2ساله ی ارایه خدمات نسل سه توسط رایتل ، پایان مهلت رایتل برای پوشش هشت شهر اصلی كشور ، منوط به مذاكرات رایتل با رگولاتوری و حل اختلاف بر سر آخرین فرصت راه اندازی شبكه رایتل است .

وی تاكید كرد كه رقم هایی كه برخی رسانه ها در مورد جریمه منتشر شده غیر واقعی است .

وی افزود: اگر اول خرداد را قبول كنیم تا اول خرداد 1391 باید هشت شهر را تحت پوشش قرار بدهیم ، اما برنامه ما پوشش هشت شهر اصلی شهر تا پایان شهریورماه 1391 است .


رگولاتوری اهل مماشات با اپراتور نیست

مدیرعامل رایتل در مورد رابطه رگولاتوری با رایتل گفت: این فرض كه رگولاتوری با رایتل مماشات می كند ، از اصل ایراد دارد، چرا كه رگولاتوری نهاد دولتی است و سازمان های نظارتی بر عملكرد آن نظارت می كنند .

وی افزود: رایتل با رگولاتوری تعامل دارد و این تعامل و همكاری در چارچوب رعایت حقوق قانونی است .


رایتل سهم دولت را پرداخت كرده است

وی افزود: براساس پروانه اپراتور سوم باید هر سال 6/23 درصد درآمد خود را به دولت بپردازد ، حتی اگر درآمد نداشته باشد مبلغی به عنوان كف پرداخت به دولت تعیین شده كه ما این مبلغ را برای سال اول به دولت خواهیم پرداخت .


اینترنت پرسرعت و سیار از جاذبه های سیم كارت های رایتل است

وی افزود: یكی از جاذبه های سیم كارت های رایتل ، اینترنت پر سرعت آن است كه قابلیت جابجایی دارد و با تجربه كاربران ایرانی كه از اینترنت وایمكس یا ADSL استفاده كرده اند ، متفاوت است .

وی در مورد محدودیت سرعت اینترنت و تاثیر آن بر رضایت كاربران سیم كارت های رایتل گفت: اینترنت رایتل برای كاربران عادی 128 كیلو بیت بر ثانیه است ولی 128 كیلو بیت رایتل پرتابل است و یك سرعت واقعی است و موجب رضایت مشتریان خواهد بود .

مدیرعامل رایتل ادامه داد : در طرحهای رایتل ، عرضه اینترنت یك ، 2 و سه مگابیت بر ثانیه برای كاربران غیر خانگی نیز وجود دارد .

وی افزود: اگر تامین كنندگان اینترنت ، سرویس 128 كیلو بیت بر ثانیه واقعی را به مردم بدهند ، وضعیت بهتر خواهد بود .


اگر محدودیت فضای شهری نباشد توسعه شبكه به سرعت انجام می شود

فرنگ در مورد چالش های پیش روی رایتل گفت: مهمترین نكته در توسعه اپراتور همكاری مدیران شهری و فضای شهری با اپراتور است، شهرداری این اواخر خیلی كمك كرد ، اما مهمترین مشكل ما تامین فضاهای شهری است ، اگر جا برای نصب آنتن و دكل داشته باشیم و محدودیت فضای شهری نباشد، توسعه شبكه سریع انجام می شود.


تعرفه های تشویقی تا سه ماهه ی اول سال آینده ادامه خواهد داشت

وی با اشاره به اینكه تعرفه های قطعی رایتل در كمیسیون تنظیم مقررات ( رگولاتوری) درحال نهایی شدن است، افزود: الان تعرفه تشویقی اعمال می شود و تا سه ماهه اول سال آینده نیز ادامه خواهد داشت .

وی در مورد تعرفه های پیشنهادی رایتل و میزان رقابتی بودن این تعرفه ها با قیمت های دو اپراتور دیگر تلفن همراه ، گفت: تقریبا تعرفه های رایتل حدوسط دو اپراتور دیگر است.


رایتل در حال مذاكره با سرمایه گذاران خارجی

مدیرعامل رایتل درباره استفاده از منابع خارجی برای توسعه اپراتور سوم گفت: در حال مذاكره با سرمایه گذاران خارجی هستیم ،اینطور نبوده است كه بخاطر فضای سیاسی كشور سرمایه گذاران خارجی علاقمند به حضور در طرح های ایران نباشند .

وی افزود: هم اكنون در حال مذاكره با اپراتورهای مطرح دنیا در زمینه سرمایه گذاری در رایتل هستیم .


تامین فضای شهری سخت تر از خرید تجهیزات بود

مدیرعامل رایتل در این مورد كه سرمایه و شریك خارجی چقدر از مشكلات اپراتور سوم را می توانست حل كند، گفت: رایتل مشكل سرمایه ندارد و در دانش اپراتوری هم از مشاور خارجی استفاده می كنیم .

فرنگ اظهار داشت: آنقدر كه در زمینه تامین فضای شهری مشكل داشتیم ، در خصوص تامین تجهیزات مشكل نداشتیم.

وی در خصوص تخصص و تجربه كاری در زمینه راه اندازی نسل سوم تلفن همراه در كشور گفت: بدنه اپراتور رایتل بدنه با تجربه مخابراتی كشور است كه تجربه راه اندازی و توسعه دو اپراتور دیگر را دارند.

وی افزود: هر چند از شریك خارجی در اپراتور سوم استفاده نشد ، اما مشاور خارجی داریم كه از بهترین اپراتورهای اروپایی هستند.

مدیرعامل رایتل در پایان این گفت و گو یادآور شد كه پروانه اپراتور سوم 15 ساله است ، اما در آن سقفی برای تعداد مشترك تعیین نشده است.
 
رایتل: امکان تماس تصویری از طریق گوشی‌های آی‌فون وجود ندارد

دنیای‌اقتصاد- مدیر روابط عمومی رایتل با اصلاح صحبت‌های قبلی مبنی بر سازگاری تماس تصویری همه گوشی‌های هوشمند با این شبکه گفت: گزینه ارتباط تصویری در گوشی آی‌فون وجود ندارد.

شاهین آرپناهی پیش از این به ایسنا گفته بود که شاید موفق نشدن بعضی به تماس تصویری مربوط به مشکل فنی آنها باشد این در حالی است که در همان زمان یکی از کارشناسان راهنمای مشتریان این شرکت به «دنیای‌اقتصاد» گفته بود امکان تماس تصویری روی گوشی‌های آی‌فون وجود ندارد.

آرپناهی در گفت‌وگوی جدیدی با ایسنا تاکید کرد که گوشی‌های آی‌فون اساسا فاقد تماس تصویری مبتنی بر شبکه هستند و نه فقط با سيم‌كارت رايتل بلكه با سيم‌کارت هيچ اپراتور ديگری در دنيا نيز نمي‌توان با آنها ارتباط تصويري به معنای متداول يعنی مبتنی بر شبکه برقرار كرد که اين موضوع دلايل خاص خود را نيز دارد.

فقدان امکان ارتباط تصویری تحت شبکه برای گوشی آی‌فون در حالی تایید می‌شود که اپراتور رایتل در بسیاری از تبلیغات مکالمه تصویری خود از عکس‌های این گوشی هوشمند پرفروش بازار ایران بهره می‌گرفت.

در همین حال سایت این اپراتور هیچ نوع اطلاعاتی در مورد پشتیبانی گوشی‌های هوشمند از سرویس مکالمه تصویری تحت شبکه ارائه نمی‌کند.
 
شما معنی اشخاص حقوقی رو میدونی؟ یعنی همه کسایی که تو شرکتهای خصوصی یا ادارات دولتی نشستن بیسواد و عقب مونده هستن فقط شما که از پشت کامپیوترت دانلود میکنی میفهمی و با تکنولوژی روز اشنا هستی؟!
مثه اینکه تو ار تو لوپ لوپ در اومدی . مشخصه خودت از این راه ها نون میخوری. کوچولو هنوز به اون جاها نرسیدی که بفهمی چه خر تو خریه اینجا. پس دهن .... رو بدوز و ..... نخور
 
ای بابا من تازه اینجارو دیدم منو بگو با خوشحالی رفتم ثبت نام کردم:( .دیتاشو ثبت نام کردم فقط واسه گوشیم که همیشه اینترنت دردسترسم باشه!! یعنی 1دونه نکته مثبتم نداره بگید دلم شاد بشه... . یه سوال .دوستانی که اونو دارن چیز پی ان متصل میشه؟ چون به edge متصل نمیشد .؟ممنون
 
ای بابا من تازه اینجارو دیدم منو بگو با خوشحالی رفتم ثبت نام کردم:( .دیتاشو ثبت نام کردم فقط واسه گوشیم که همیشه اینترنت دردسترسم باشه!! یعنی 1دونه نکته مثبتم نداره بگید دلم شاد بشه... . یه سوال .دوستانی که اونو دارن چیز پی ان متصل میشه؟ چون به edge متصل نمیشد .؟ممنون
حتی 1 نکته هم نداره! ادج ایرانسل خیلی بهتره! به چیز پی ان هم وصل میشه.
 
سهم رایتل از بازار تلفن همراه کشور بیشتر به طنز می‌ماند تا واقعیت

تلنا: 9 ماه بیشتر تا اتمام زمان حفاظت رایتل برای عرضه خدمات نسل سوم تلفن همراه باقی نمانده در حالی که سهم این اپراتور از بازار تلفن همراه کشور به اندازه‌ای ناچیز است که اعلام آن بیشتر به طنز شبیه است تا واقعیت.
حسن رضوانی معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات در گفت‌و‌گو با خبرنگار تلنا درباره عقب بودن این اپراتور از تعهداتش طبق پروانه گفت: رایتل متعهد شده در فاز اول یعنی تا پایان شهریور ماه 3 میلیون سیم‌کارت واگذار کند که امیدواریم بتواند با آغاز واگذاری آزاد این میزان واگذاری را انجام دهد.
وی در ادامه افزود:همچنین بر اساس زمان اعلام شده رایتل تا پایان شهریور ماه باید واگذاری سیم‌کارت در 20 مرکز استان را به سرانجام برساند.
رضوانی در پاسخ به این سوال که حمایت رگولاتوری از اپراتور سوم در نهایت به ضرر مصرف کننده و مردم تمام می‌شود دلیل این حمایت چیست گفت:حمایت رگولاتوری تنها از رایتل نیست بلکه از کلیه اپراتور‌ها حمایت می‌شود اما جای تاکید دارد که ضمن حمایت از هیچ کدام از موارد پروانه کوتاه نمی‌آییم و تذکرات بابت تاخیر و یا هر گونه ایراددی که داشته باشند کتبا داده می‌شود اما رسانه‌ای نمی‌شود که همین عدم رسانه‌ای شدن این شائبه را بوجود آورده که رگولاتوری در مقابل اپراتور‌ها کوتاه می‌آید.
معاون نظارت و اعمال مقررات سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات در ادامه درباره سهم این اپراتور از بازار تلفن همراه کشور گفت: این رقم به اندازه‌ای پایین است که هنوز نمی‌توان در خصوص سهم بازار و تعداد مشترکان و پوشش رایتل اظهار نظری داشت.
وی در ادامه اولویت این اپراتور را پوشش شبکه دانست و گفت:مهمترین مانع برسر راه رایتل نواقص تجهیزات است که با برطرف شدن آن و آغاز واگذاری آزاد می‌توان گفت از ماه آینده شرایط بازار برای این اپراتور متفاوت خواهد شد.
 
توسعه پوشش شبکه‌ اپراتور سوم تلفن به 18 شهر

شاهین آرپناهی در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) اظهار کرد: رایتل با افزودن سه شهر جدید به 15 شهر دارای پوشش، توسعه شبکه پوشش خود را به 18 شهر افزایش داد و دارندگان سیم‌کارت‌های رایتل در 18 شهر بزرگ کشور می‌توانند از خدمات این اپراتور استفاده کنند.
وی بیان کرد: هم‌اکنون واگذاری سیم‌کارت‌ها در چهار شهر تهران، کرج، مشهد و شیراز برقرار است و تا پایان شهریور تعداد شهرهایی که واگذاری سیم‌کارت در آن‌ها صورت خواهد گرفت به عدد 10 خواهد رسید.
مدیر کل برند و ارتباطات اپراتور سوم با اشاره به واگذاری به موقع سیم‌کارت‌ها تصریح کرد: سرعت ارائه سیم‌کارت‌ها در زمان مقرر شده انجام می‌شود.
آرپناهی افزود: مرکز خدمات مشتریان با شماره 2920 به صورت 24 ساعته خدمات می‌دهد که درصورت بروز هرگونه مشکل از سوی اپراتور به سرعت نسبت به حل آن اقدام خواهد شد و همچنین طرح‌های تشویقی برای فصل پاییز در نظر گرفته شده است.
به گفته او تاکنون شهرهای تهران، کرج، مشهد، شیراز، اهواز، همدان، کرمانشاه، تبریز، قم، اصفهان، ارومیه، اراک، بوشهر، یاسوج و شهرکرد، سمنان، بابل و سنندج تحت پوشش شبکه رایتل قرار گرفته‌اند.

وی درباره واگذاری سیم‌کارت‌های اعتباری این اپراتور گفت: تا پایان سال جاری واگذاری سیم‌کارت‌های اعتباری اعلام و آغاز می‌شود.
 
رایتل "میکروسیم"‌ واگذار می کند

فارس: در حالی که اغلب دستگاه‌های پیشرفته که خدمات نسل‌های جدید ارتباطی را پشتیبانی می‌کنند، به سمت استفاده از میکروسیم‌ سوق یافته‌اند، اپراتور سوم نیز قرار است در دور جدید واگذاری‌های خود، میکروسیم عرضه کند.

در بدو ورود اپراتور سوم به بازار تلفن همراه، جای سیم‌کارت‌های میکرو در بین سیم‌کارت‌های این اپراتور ارائه دهنده نسل سوم خدمات تلفن همراه، بسیار خالی بود.

اغلب دستگاه‌هایی که امکان استفاده از خدمات نسل‌های پیشرفته ارتباطی را فراهم‌ می‌کنند، به سمت استفاده از سیم‌کارت‌های میکرو سوق یافته‌اند؛ نظیر مدل‌هایی از تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و حتی سخت‌افزارهای هوشمند.

بسیاری از مشترکان اپراتور سوم تلفن همراه، این ارائه دهنده خدمات نسل سوم موبایل، مجبور بودند مانند مشترکان دو اپراتور قدیمی‌تر سیم‌کارت‌های خود را برای استفاده از این نوع دستگاه‌ها ببرند و به اصطلاح پانچ کنند.

این در حالی است که حتی از سوی دو اپراتور قدیمی‌تر تلفن همراه نیز، سیم‌کارت میکرو عرضه شده است.

اما گویا هم اکنون این کمبود در اپراتور سوم برطرف شده است.

یک مقام مسئول در این شرکت، در خصوص عرضه میکرو سیم رایتل به خبرنگار فارس گفت: رایتل از چندی پیش سیم‌کارت میکرو را به سیم‌کارت‌های خود اضافه کرده و به دلیل استقبال خوب مردم و محدود بودن سیم‌کارت‌های میکرو، فعلا تمام میکرو سیم‌ها فروخته شده‌اند.

این مقام مسئول سیم‌کارت‌های میکرو را هم قیمت سیم‌کارت‌های معمولی عنوان کرد و گفت: در دور جدید واگذاری‌های سیم‌کارت‌های رایتل، سیم‌کارت میکرو نیز عرضه خواهد شد.

اعلام فروش میکرو سیم‌ رایتل، چندان در بازار محسوس نیست و به نظر می‌رسد حتی در صورت صحت این گفته، تعداد میکرو سیم‌ها بسیار محدودتر از آنچه گفته شد، بوده است.

به هر حال در دور جدید واگذاری، عرضه میکرو سیم‌ در طرح تجاری رایتل قرار دارد.
 
ساخت بزرگترین دیتاسنتر کشور برای اپراتور سوم/مساحت 3هزار و 600 مترمربع

به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، این روزها پس از دو سال انتظار، فعالیت اپراتور سوم تلفن همراه رنگ جدی به خود گرفته و در حال حاضر اپراتور سوم در 4 شهر سیم‌کارت فروخته و آرزوهای بلندی را در سر دارد.
این گزارش به قسمتی از اپراتور سوم تلفن همراه می‌پردازد که در طول 2 سال عمر کاغذی و رسانه‌ای این اپراتور، کمتر مورد توجه قرار گرفته است: دیتاسنتر اپراتور سوم.
مرکز داده این اپراتور در محل یک رستوران 3 هزار و 600 مترمربعی ساخته شده است.
صنایع الکترونیک زعیم، طی 8 ماه، رستوران کارخانه پارس الکترونیک در کیلومتر 9 جاده مخصوص کرج را به دیتاسنتر سومین اپراتور تلفن همراه کشور تبدیل کرده است.
ساخت این دیتاسنتر را شرکتی بر عهده داشته که همان برنده مناقصه ایجاد دیتاسنتر ملی نیز هست.
البته رایزنی زعیم با مجموعه تأمین اجتماعی (صاحبان پروانه اپراتور سوم) در به ثمر رساندن این پروژه ملی، از نوع خاص بود و این همکاری بیش از جنبه اقتصادی، اهمیت ملی و حیثیتی به خود گرفته است.
آنگونه که یکی از مسئولان این شرکت می‌گوید: شاید در انجام این پروژه هیچ سودی برای زعیم دیده نشده است.
به این طریق نیز بود که صنایع الکترونیک زعیم در مدت کمتر از 8 ماه، دیتاسنتری با 3 برابر وسعت دیتاسنتر ملی کشور را برای سومین اپراتور تلفن همراه کشور که قرار است تکنولوژی جدیدی را عرضه کند، طراحی کرد و ساخت.
دیتاسنتری که سازندگان آن ادعا می‌کنند کاملا منطبق بر استاندارد ساخته شده و آمادگی گذر از هر مرحله ممیزی را دارد.
به هر حال، ‌اکنون دیتاسنتر اپراتور سوم، بزرگ‌ترین دیتاسنتر مخابراتی کشور است.

*کمک‌کنندگان زعیم در ساخت بزرگترین دیتاسنتر کشور
زعیم برای انجام این پروژه به جای سپردن کار به وندورهای خارجی، سعی کرد تا تیم فنی خود را تقویت کند و به این ترتیب یک ماه و نیم تلاش شبانه‌روزی صرف انجام کار فنی شد.
البته زعیم در این کار از مشاورانی کمک گرفته؛ اما میزان بیرون سپاری در این پروژه در حد خرید تجهیزات بوده و تیم فنی زعیم با کمک مشاوران، طراحی پروژه را در داخل انجام داده است.
*بهمن 89 آغاز ساخت مرکز داده اپراتور سوم
ساخت مرکز داده اپراتور سوم از اردیبهشت سال 89 کلید خورد و اقدامات اجرایی از بهمن‌ماه همان سال آغاز شد.
با توجه به ساخت و تکمیل این دیتاسنتر طی 7 الی 8 ماه، انجام این پروژه‌ در این مدت زمان، در نوع خود یک رکورد محسوب می‌شود.
*تمام آنچه برای زیرساخت‌ یک مرکز داده لازم است
آشنایان با مقوله دیتاسنتر (مرکز داده) می‌دانند که ساخت دیتاسنتر دارای 2 مقوله «فراهم کردن زیرساخت برای IT» و مقوله «IT» است که IT مباحث روترها، سوئیچ‌ها و... را شامل می‌شود.
در این پروژه زعیم تنها اقدامات مربوط به ایجاد زیرساخت ارتباطی دیتاسنتر را انجام داده که در پروژه دیتاسنتر ملی تنها این مسئولیت را بر عهده خواهد داشت.
اقدامات زیرساختی ایجاد دیتاسنتر از قسمت‌هایی مختلفی از جمله فعالیت‌های عمرانی (شامل سقف کاذب، کف کاذب، ترمیم فضاها و تخصیص معماری)، تامین سیستم سرمایشی مخصوص مراکز داده (شامل سیستم سرمایش InRow، InRack و...)، سیستم برق، سیستم earth (زمین)، تابلوهای توزیع برق، سیستم ترانس، سیستم UPS (برق بی‌وقفه)، سیستم باطری، سیستم روشنایی و سیستم دیزل ژنراتور تشکیل شده است.
*ویژگی‌های دیتا‌سنتر اپراتور سوم
از اجرای یک پروژه تا ادعای عمل طبق استاندارد، فاصله زیادی است؛ اما این ادعایی است که سازندگان دیتاسنتر اپراتور سوم بر آن تاکید دارند.
آنها با تاکید بر لحاظ شدن جزئی‌ترین نکات استاندارد در این سازه، برای تست هر مرحله ممیزی اعلام آمادگی می‌کنند.
دیتاسنتر اپراتور سوم براساس استاندارد TIA-942 (استانداردی برای طراحی و تجهیز دیتاسنتر) ساخته شده است.
این مرکز داده، دارای 2 دستگاه دیزل ژنراتور 2 هزار و 250 وات و در مجموع دارای 5 مگاوات دیزل ژنراتور است که حدود 2.5 مگاوات برق مصرفی ایستگاه، در نوع خود، برق بالایی محسوب می‌شود.
در بخش سیستم‌های ایمنی و حفاظتی دیتاسنتر اپراتور سوم، سیستم دوربین مداربسته، سیستم کنترل دسترسی، اعلام حریق، اطفای حریق و سیستم اعلام عمومی (paging) به کار گرفته شده است.
در بخش کنترل هوشمند از سیستم PLCهای مختلف برای کنترل تمام اتفاقات جاری محیط دیتاسنتر استفاده شده است.
یکی از استانداردهای ساخت مرکز داده، تأمین برق دیتاسنتر از 2 منبع مجزای برقی است؛ این در حالی است که در ایران تنها یک اداره برق وجود دارد و به هر متقاضی یک کنترل برق داده می‌شود.
اما با ملاحظات مکانی دیتاسنتر، هم‌اکنون برق این دیتاسنتر از 2 منبع مجزا تأمین می‌شود؛ یک منبع از طریق فیوز برق کارخانه پارس الکتریک و دیگری از فیوز برق اداره برق.
در شرایطی که وارد کردن برخی تجهیزات به کشور راحت نیست؛ سازندگان این دیتاسنتر در مدت 8 ماه، 2 دیزل ژنراتور 2 هزار و 500 وات را به کشور وارد کرده‌اند.
البته برخی از تجهیزات مانند ترانس‌ها نیز از "ایران ترانسفو" در ایران تهیه شده است.
دیوارهای مقاوم در برابر حریق این مرکز، از جنس کامپیوزیت شیشه ساخته شده‌‌ که تا یک ساعت در مقابل حریق مقاومت می‌کند و در هنگام سوختن، الیاف شیشه مانع ریزش دیوار می‌شود.
تمامی درها ضدحریق، ضدسرقت و تا یک ساعت در مقابل حریق مقاوم است.
این مرکز مجهز به سیستم "فشار مثبت" است که این سیستم با مثبت کردن فشار داخل، مانع از ورود گرد و غبار به محیط داخلی می‌شود.
در سیستم خنک‌کننده این مرکز (سیستم CRAC)، از سیستم کف کاذب (down flow frog) استفاده شده که سرما را از زیر کف کاذب وارد و گرما را از بالا مکش می‌کند.
در کف کاذب از سیستم Air Sampling استفاده شده که به صورت دائم در حال مکش هوا است. در مرکز داده اپراتور سوم از سیستم شده‌اند.
سیستم اطفای حریق اتوماتیک دیتاسنتر اپراتور سوم کاملاً از اسپانیا وارد شده است.
در سیستم اعلام حریق، از دیتکتورهای دود، حرارت و مولتی سنسورها استفاده شده است.
سیستم گازی اعلام حریق این دیتا سنتر مجهز به گاز FM200 است؛ در مثلث آتش، اکسیژن و سوخت، تزریق این گاز، با کاهش اکسیژن هوا، به خاموش کردن آتش کمک می‌کند.
گاز FM200 تکنولوژی جدیدی است که مشکلات گازهای پیشین (ضرر برای سلامتی انسان و لایه اوزون) در این گاز برطرف شده است.
همچنین دیتاسنتر اپراتور سوم مجهز به تجهیزات اعلام عمومی (paging) است.
این دیتاسنتر اپراتور سوم، مجهز به سیستم دوربین مداربسته است.
همچنین در این مرکز از سیستم acces control استفاده شده تا همه افراد مجاز به ورود به تمام مکان‌ها نباشد.
سیستم BMS (سیستم مدیریت هوشمند ساختمان) این دیتاسنتر، تمامی عوامل از جمله رطوبت، دما و نور را در تمام محیط داخلی بررسی و اعلام می‌کند.
در تابلوهای توزیع برق، از کلیدهای 3 هزار و 600 آمپر استفاده شده و نیز در سیستم انتقال برق (بین اتاق دیزل ژنراتور به تابلوهای توزیع برق) به جای کابل، از باس بار (Bus Bar) استفاده شده است.
Bus Bar سیستمی است که با کمک داکتی از شمش‌های مس، حجم کابل لازم برای انتقال برق را کاهش می‌دهد و این سیستم از کشور ترکیه وارد شده است.
برای برق DC این دیتاسنتر، از باطری‌هایOPZV سه هزار آمپر ساعت استفاده شده که در حال کار، 4 ساعت برق‌دهی می‌کند.
برای برق AC نیز، از باطری‌های 152 آمپر ساعت استفاده شده که به مدت 15 دقیقه پیش از در مدار گرفتن دیزل ژنراتور، برق AC را تأمین می‌کند.
4 عدد UPS 150 KVA برای برق بخش IT و 3 عدد UPS 160 KVA برای برق مصارف عمومی در این دیتاسنتر پیش‌بینی شده است.
همچنین این مرکز داده، دارای یک دکل 60 متری است که نصب آن علیرغم ممانعت‌های بسیاری انجام شده است.
پروتکل‌های ارتباطی این دیتاسنتر، از دو طریق SDH و فیبرنوری میسر است.
با توجه به اینکه دیتاسنتر اپراتور سوم در محل یک رستوران ایجاد شده، کارهایی زیادی برای آماده‌سازی و تبدیل این رستوران به دیتاسنتر باید انجام ‌می‌شد.
از مقاوم‌سازی ساختمان گرفته تا مجهز شدن به انواع سیستم‌های ایمنی، حفاظتی، کنترلی و اعلام و اطفای حریق و ...
این در حالی است که استارت ساخت دیتاسنتر اپراتور سوم، در بهمن ماه سال 89 و در سر رسید‌ یکی از وعده‌ های راه‌اندازی و ارائه سیم‌کارت‌های این اپراتور زده شده است.
مشکلات ورود برخی تجهیزات به کشور، در حالی بر فشار محدودیت‌های‌ زمانی و تاخیرهای اپراتور سوم، می‌افزاید که فرصت چندانی برای انجام این پروژه در اختیار نیست.
بنابراین در چنین شرایط و زمان اندک، طراحی داخلی و ساخت 8 ماهه دیتاسنتری به وسعت 3 برابر دیتاسنتر ملی کشور را می‌توان از مهم‌ترین ویژگی‌های این پروژه دانست.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or