اپديت:BF 4 به صورت رسمي تاييد شد.+اطلاعات ديگر

RattleSnake

کاربر سایت

BattleSield 4 رسما تاييد شد در يكي از بنرهاي تبليغاتي EA براي بازي Medal of Honor: Warfighter اين بازي BattleSield 4 از سري محبوب فرنچيز BF رسما تاييد شد .

اين بنر در شبكه EA يعني Origin Store ديده شده بود.
با پيش خريد امروز بازي Medal of Honor: Warfighter ميتوانستيد BattleSield 4 beta بدست اورديد.اين در حالي است كه انتشار بسته هاي قابل دانلود بازي BattleSield 3 تا پايان مارس 2013 ادامه خواهد داشت

اين بنر را ميتوانيد هم اكنون در فروشگاه شبكه EA يعني origin ملاحظه كنيد.
يكي از كارمندان استديو DICE قبلا ساخت BattleSield Bad Company 3 را تاييد كرده بود ، قبلا نيز Frank Gibeau معاون رئيس EA ساخت BattleSield 4 را به صورت پنهان تاييد كرده بود. قبلا هم يه خورده فروش بازي با نامBattleSield Evolved Back In March را در ليست خود داشت و تاريخ عرضه بازي و سال عرضه ان را مشخص نكرده بود

BF 3 تا كنون توانسته 15 ميليون نسخه فروش كند
http://www.gamespot.com/news/***********-3-lead-designer-leaves-dice-6386872
EA رسما ساخت بازي رو تاييد كرد و گفته است كه پاييز 2013 بتاي بازي درسترس خواهد بود همچنين جزئياتي رو ميتوانيد در ويدئويي بازي Medal of Honor و سايت Medal of Honor مشاهده كنيد.
بنظر ميرسد كنسول هاي نسل بعد اواخر سال 2013 لانچ شوند . نسخه قبل بازي 10 ميليون در هفته اول خود فروش كرد و 3 ميليون ديگر نيز پيش خريد شده بود
اين بازي توانست در هفته اول خود 5 ميليون فروش كند كه ركورد سريعترين فروش بازيهاي EA را داشت.

منبع

بنر را ميتوانيد از منبع اصلي ملاحظه كنيد
553346_10151918858805125_576167689_n-600x277.jpg

هر گونه خبري از اين بازي در اين مبحث اپديت و اطلاع رساني ميشود
http://www.ign.com/articles/2012/07/14/***********-4-beta-advertised-on-origin

http://www.gamepur.com/news/8559-***********-4-confirmed-medal-honor-warfighter-banner-ad.html

آخرین ویرایش:
خوب اون دوستاین که (فردین) از ساپورد 3 - 4 ساله میدان هایپ 3 حرف میزدن و این قضیه Premium رو توجیه میکردن و کلی هم به COD هیت میورزیدن بیان توضیح بدن..

به ایران اومدنشون نه تنها بازی رو قشنگ نکرده بود بلکه کاملا افتضاح شده بود از نظر مراحل :دی من که مراحل خوش رنگ و روشن bfbc2 رو بیشتر ترجیح میدم :دی مپ های مولتیش واقعا عالی بود ....

EA هم رویه Activision رو پیش گرفته ، یه سال Medal of Honor ( در مقابل Black Ops ) سال بعدش Batlefield ( در مقابل Modern Warfare ) و این ماجرا ادامه دارد ... من تو کار این ملتی موندم که هرسال بیشتر از قبل اینا رو میخرن !

EA هم رویه Activision رو پیش گرفته ، یه سال Medal of Honor ( در مقابل Black Ops ) سال بعدش Batlefield ( در مقابل Modern Warfare ) و این ماجرا ادامه دارد ... من تو کار این ملتی موندم که هرسال بیشتر از قبل اینا رو میخرن !

وقتی پولشون از پارو می ره بالا چرا نخرن

وقتی پولشون از پارو می ره بالا چرا نخرن

آخه چه ربطی داره !!!!!

-

عشق است .. ما عاشق BF ــم البته مولتی بازیم دیگه سینگل حالیمون نمی شه ! ایول خبر عالی بود ! خیلی خیلی حالی بود من حال کردم ! دمه همگی گرم !

واو پسر عجب گرافیکی داره، فَکَم اومد پائین ( ستاد رفتن به پیشواز هایپ ) :دی.

خیلی زود داره میاد من هنوز 100 ساعت بتلفیلد 3 رو نرفتم :(.
خداکنه این یکی دیگه ایران نباشه. همین عراق و افغانستان رو بچسبن :دی.

زرششششششششك :|

هنوز 5 روز نشده كه داريم مولتي بتل 3 رو بازي ميكنيم ها !!!!!:| ولي خداييش بين تمام بازي هاي خوشنام مولتي كه تو اين نسل بازي كردم خداييش هيچ بازي به پاي مولتيش حتي نزديك هم نميشه . البته بخش سينگل با بخش سينگل بازي ميرمهنا رقابت ميكنه !!:d

اينا نبايد ابهت بتلفيلد رو با عرضه سالانه از بين ببرن !! سري بتلفيلد هميشه با مدت زمان طولاني و صد البته ساپورت هاي طولاني عرضه ميشد و بهتره به همون عناوين فرعي مثل بدكمپاني ها بچسبند !!

خدا کنه این دفعه خبری از حمله به چند کشور خاص نباشه تا همه بتونن به راحتی بازی کنن نه مثل قبلی که با ترس لرز اون تهیه کرد:d
اگرم نباشه بازم نمیشه اینها رو حالی کرد که ممنوع نشه باز مگر اینکه بر ضد شیطان بزرگ باشه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or