اينترنت پرسرعت محدود ميشود!!!

  • Thread starter Thread starter T800
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
رئيس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: با مهيا شدن شرايط خاص براي ارايه اينترنت با سرعت 128 كيلو بيت برثانيه محدوديت آن تا چهار ماه آينده لغو مي‌شود.

محمود خسروي در گفت‌گو با فارس در خصوص بخشنامه جديد سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي كه براساس آن ارايه اينترنت پر سرعت به تمام كاربران كشور با محدوديت مواجه شده است، اظهار داشت: اين بخشنامه تا زماني كه ضوابط و شرايط جديد براي‌ارايه اينترنت پرسرعت توسط شركت‌هاي PAP مشخص شود اجرا خواهد شد.

گزارش فارس حاكي است: بخشنامه مذكور براي تمام شركت‌هاي‌خصوصي و شركت‌هاي مخابرات كه خطوط ADSL به كاربران ارايه مي‌دهند، ابلاغ شده است.

وي با تاكيد بر اين نكته كه اين بخشنامه موقتي است، گفت: پيش‌بيني مي‌شود با مهيا شدن شرايط درخواستي براي ارايه اينترنت پر سرعت اين محدوديت تا چهار ماه آينده لغو شود.

خسروي از ارايه توضيحات بيشتر در مورد اين بخشنامه خودداري كرد

ITNA
 
در حالي كه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي طبق قرارداد شركت‌هاي PAP را موظف به واگذاري 5/1ميليون خط اينترنت پرسرعت تا پايان برنامه چهارم توسعه در كشور كرده و به‌رغم آمادگي PAPها براي واگذاري بيش از 200هزار پورت ADSL در سال جاري، طي اقدامي ناگهاني اواخر هفته گذشته اين سازمان ارائه اينترنت پرسرعت در كشور را محدود كرد.

طبق بخشنامه اخير اين سازمان شركت‌هاي PAP مجاز به ارائه اينترنت با سرعت بيش از kbز 128 به كاربران عمومي و شخصي نيستند.

به گفته حسام‌الدين عرب‌زاده مدير روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات اين تصميم به دليل محدود بودن ظرفيت پهناي باند اينترنت كشور گرفته شده است تا از اين طريق وضعيت پهناي باند ساماندهي شود.

وي در گفت‌وگو با خبرنگار ما افزود: تعداد كاربران اينترنت در كشور در حال افزايش است، در حالي كه ظرفيت پهناي باند كشور محدود است، اما طبق اين ابلاغيه امكان استفاده تمامي كاربران از اينترنت فراهم مي‌شود.

وي با اشاره به اينكه اين ابلاغيه به صورت موقت صادر شده گفت: به موازات صدور اين بخشنامه در سازمان رگولاتوري اين تصميم مورد كار كارشناسي قرار گرفته و هم‌اكنون ابلاغيه در حال كارشناسي است.

با توجه به اينكه اينترنت پرسرعت در حال توسعه در كشور بود و ميزان تقاضاي كاربران آن نيز رو به افزايش بود، عرب‌زاده در خصوص محدود شدن دسترسي به اينترنت با سرعت بالا گفت: اين تصميم در نهايت به نفع كل كشور خواهد بود و به جهت استفاده بهينه همگان از پهناي باند اينترنت شكل گرفته است، شايد در كوتاه‌مدت موجب ضرر برخي از شركت‌ها شود اما خسارت ادامه روند كنوني در درازمدت گريبان‌گير تمامي كاربران مي‌شود.

در اين ميان برخي از كارشناسان معتقدند تغييرات اعمال شده در نحوه ارائه اينترنت پرسرعت در كشور نشان دهنده ورود دولت به اين عرصه است، اما عرب‌زاده معتقد است: تا پايان سال‌جاري شركت‌هاي PAP مي‌توانند طبق قرارداد به فروش خطوط ADSL بپردازند و تنها در صورتي كه موفق به اين كار نشوند به منظور افزايش ضريب نفوذ اينترنت در كشور طبق برنامه دولت وارد اين عرصه مي‌شود، اما تا پايان امسال به هيچ وجه دولت دخالتي در اين موضوع نمي‌كند.

وي افزود: سازمان رگولاتوري مدافع شركت‌هاي PAP است و اين تصميم نيز موقتي گرفته شده است.

محدوديت در ارائه اينترنت پرسرعت به دليل كمبود ظرفيت پهناي باند اينترنت در حالي صورت مي‌گيرد كه طي سال‌هاي اخير مسوولان مخابرات مدعي بوده‌اند هيچ مشكلي در پهناي باند وجود ندارد و همچنين بارها مسوولان شركت فناوري اطلاعات و زيرساخت اعلام كرده‌اند كه با ازدياد پهناي باند اينترنت در كشور مواجه‌اند.

به گفته ناصر يوسف‌پور مديرعامل شركت ارتباطات زيرساخت نيز ظرفيت اينترنت كشور به زودي دوبرابر مي‌شود.

وي در گفت‌وگويي كه روز گذشته منتشر شد، گفت: هم‌اكنون ظرفيت پهناي باند اينترنت كشور 20 خط STM1 است و مشكلي وجود ندارد

PARSEEK
 
ُسلام
اینترنت رو محدود نخواهند کرد !!!! مطمئن باشید .
ببینید یه مسئله هست که ممکنه خیلی هاتون هم بدونید :
کسی که جلوی این طرح رو بگیره میشه قهرمان ملی حتمی:cheesygri .
پس اگه بخوان قهرمان ما ملت اینترنتی رو از خودشون قرار بدن میان و یه نقشه ساختگی رو رد میکنن به وسیله یه شخص عدالت خواه و مردم دوست .
چطور میتونن وجهه جهانی رو خدشه دار کنن در حالی که کاربرا میتونن با صرف 80 هزار تومن یه ایتگاه سند و ریسیو بدون فیلترینگ و محدودیت با سرعت بالای 2 mbps رو ایجاد کنن و هزینش هم دقیقا یک بیستم قیمت معمولی در بیاد برا کاربر .
پس بهتر یکم دیدمون رو نسبت به قضیه عوض کنیم .
 
چطور میتونن وجهه جهانی رو خدشه دار کنن

نمی تونن؟

----------

راستی سرعت Dial Up هم اشکال پیدا کرده واسه همین من فکر کنم این محدودیت و اینا همش شایعه است و یه اشکال اساسی پیش اومده!
 
سلام
من امروز اتفاقی روزنامه خراسان رو خوندم و اون خبری که دوستمون چند پست بالاتر دادند کاملا صحت داره و فعلا این محدودیت لغو شده.....باید دید بعدا چه پیش خواهد آمد!!
 
اينترنت پر سرعت با ظرفيت كمتر از 128 كيلو بيت بر ثانيه معنايي نخواهد داشت، ضمن اين كه با اجراي اين بخشنامه BROAD BAND مفهومي پيدا نخواهد كرد.

مهندس علي محمدي ، مدير عامل اينترنت پر سرعت فن آوا ، درگفت و گو با خبرنگار ايلنا، در خصوص اين بخشنامه و وضعيت شركت‌‏هاي ارايه دهنده ADSL دركشور با توجه به شرايط موجود ، اظهار داشت: اين بخشنامه معني ADSL را زير سوال مي‌‏برد.

مهندس علي محمدي ، با تاكيد بر اين كه بايد فلسفه اين ابلاغيه مشخص شود ، خاطرنشان كرد: از آنجايي كه كاربران به صورت مشترك از پهناي باند استفاده مي‌‏كنند ، محدوديت آن بي معني است و كل اين صنعت را دچار تزلزل خواهد شد

مديرعامل PAP فن آوا ، با اظهار اميدواري از اين كه بخشنامه صادر شده مقطعي باشد، تصريح كرد: با اجراي بخشنامه مذكور، شركت‌‏هاي PAP درحد ISP ها مي‌‏توانند سرويس ارائه كنند و به اين ترتيب بسياري از ويژگي‌‏هاي اينترنت پر سرعت نظير شبكه‌‏هاي مجازي، VOD و VPN قابل اجرا نخواهد بود


PARSEEK
 
رييس انجمن كارفرمايان شبكه‌هاي اينترنتي شاخه‌ي فارس گفت: استفاده از روش دايل‌آپ براي اتصال به اينترنت، پايين بودن امنيت اينترنت و نبود فرهنگ مناسب ازجمله مشكلات كاربران اينترنت در كشور است.

مهران صالحيان در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، يكي از مهم‌ترين مشكلات كاربران اينترنت را پايين بودن سرعت اتصال به اينترنت دانست و اظهار كرد: كاربران اينترنت عمدتا از دايل‌آپ استفاده مي‌كنند؛ همچنين محدود شدن سرعت اينترنت، مشكلات كاربران را افزايش خواهد داد و گران بودن اينترنت نيز از گسترش اينترنت در جامعه جلوگيري خواهد كرد.

وي با اعتقاد بر پايين بودن امنيت در اينترنت گفت: زيرساخت‌هاي كشور توانايي تامين امنيت براي تبادلات مالي را نداشته و هيچ اطميناني در اين شبكه وجود ندارد؛ براي انتقال تبادلات مالي در اينترنت، به امنيت و زيرساخت مناسب نياز داريم؛ چراكه در روش دايل‌آپ هر لحظه امكان قطع شدن وجود دارد.

او با بيان اين كه در اين زمينه بستر مناسب از لحاظ فرهنگي نيز وجود ندارد، گفت: اكثر استفاده كنندگان در ايران جزو قشر خاص و در سنين مشخص هستند و افراد بين 15 تا 30 ساله از اين تكنولوژي استفاده مي‌كنند؛ اين قشر هم استفاده‌ي جدي از اينترنت نمي‌كنند و اينترنت اكثرا براي مسائل شخصي به كار گرفته مي‌شود و در حل مسائل روزمره كاربرد ندارد، بنابراين بايد فرهنگ‌سازي شود تا اينترنت جايگاه خود را در جامعه پيدا كند.

صالحيان در پايان گفت: محدود كردن سرعت اينترنت تاثير جدي بر روي كاربران خواهد داشت و مانع بزرگي براي گسترش اين راه ارتباطي در جامعه خواهد بود


PARSEEK

دنیای اقتصاد – نزديك به يك هفته از صدور بخشنامه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مبني بر محدوديت در ارائه اينترنت پرسرعت در كشور در حالي مي‌گذرد كه هيچكدام از مسوولان وزارت ICT و رييس سازمان تنظيم مقررات حاضر به پاسخگويي در خصوص اين ابلاغيه نشده‌اند.

به گزارش خبرنگار ما به گفته عرب‌زاده، مدير روابط عمومي سازمان رگولاتوري هيچكدام از مسوولان قرار نيست توضيحي در اين خصوص ارائه كنند. زيرا هنوز مشخص نشده كه سازمان تنظيم مقررات بايد اطلاع‌رساني كند و يا از طريق وزارت ICT اين امر صورت گيرد.وي با اشاره به جلسه‌اي كه ميان مسوولان سازمان و وزارت ICT تشكيل مي‌شود، گفت: به زودي در خصوص اين ابلاغيه اطلاع‌رساني شفافي صورت مي‌گيرد.

اين در حالي است كه قرار بود اين سازمان به عنوان تصميم‌گيرنده در خصوص اين بخشنامه و ابلاغ‌كننده آن ديروز نسبت به ارائه اطلاعات در اين خصوص اقدام كند.

عرب‌زاده همچنين با اشاره به موقتي بودن اين بخشنامه در خصوص اخبار ضد و نقيضي كه در خصوص مدت زمان 4ماهه و يا بيشتر براي ادامه محدوديت در ارائه اينترنت پرسرعت عنوان شده، گفت: اين محدوديت به زودي لغو مي‌شود. طبق ابلاغيه جديد اين سازمان شركت‌هاي ارائه‌دهنده اينترنت پرسرعت و مخابرات مجاز به ارائه اينترنت با سرعت بيش از KBز 128 نيستند.

محدوديت در ارائه اينترنت پرسرعت در حالي صورت گرفته است كه كاربران اينترنت در كشور از اين تصميم ناراضي بوده و از طريق جمع‌آوري بيش از 600 امضا روي اينترنت اعتراض خود را اعلام كرده‌‌اند.

طي روزهاي گذشته بسياري از كاربران با كاهش چشمگير سرعت اينترنت مواجه شده‌اند و مشتركان اينترنت پرسرعت با اختلال‌هاي فراواني در سرويس و سرعت اينترنت خود روبه‌رو هستند.


PARSEEK
 
آخرین ویرایش:
سليماني وزير ICT: محدوديت اينترنت پرسرعت به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي مي‌ماند وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در مورد نامه سازمان تنظيم مقررات به شركت‌هاي ندا مبني بر ممنوعيت ارايه پهناي باند بالاتر از 128 كيلوبيت بر ثانيه به اماكن شخصي و عمومي گفت: توصيه‌ مي‌كنيم كساني كه در اين زمينه مشكل پيدا مي‌كنند، مانند بخش خصوصي اين مشكلات را مستند و به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كنند؛ تا ما براي آنها راهكار پيدا كنيم؛ چرا كه بعضي مشتريان خاص وجود دارند كه پهناي باند بيشتري مي‌خواهند كه بايد نياز آنها را بررسي و مشكل را رفع كرد.
محمد سليماني در گفت‌وگو با ايسنا در باره اعلام محدوديت شركت‌هاي ندا براي ارايه پهناي باند بيشتر از 128 kbs اظهار كرد: كاهش پهناي باند براي مشتريان خانگي مشكلي ايجاد نمي‌كند، چرا كه با بررسي‌هاي انجام شده، كاربران خانگي نيازي بيشتر از اين رقم ندارند.
وزير ارتباطات در پاسخ به اين پرسش كه آيا اين وضعيت مقطعي است يا نه؟ تصريح كرد: بر روي اين مساله در حال حاضر كار مي‌شود،‌ اين كه مقطعي است يا نيست، فعلا به شكل آزمايشي مطرح شده و ممكن است مقطعي نيز نباشد و اگر با جواب خوبي همراه بود، به همين شكل باقي مي‌ماند و دليلي به تغيير ندارد؛ اما مشكل ما مشتريان خاصي هستند كه به پهناي باند بيشتري نياز دارند كه در صورت اعلام، براي آنها راه حل موضعي پيدا خواهيم كرد.

ITNA



عضو هيات علمي دانشگاه اميركبير‌ گفت: تعداد كاربران و اتصال به پهناي باند ADSL شاخص اصلي در اينترنت است و اگر محدوديتي در كار باشد، عملا همه‌ي كاربران حذف مي‌شوند.
دكتر احمد معتمدي - وزير پيشين ارتباطات و فناوري اطلاعات - در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به برنامه‌هاي آتي اين وزارت‌خانه براي ايجاد بسترهاي الكترونيكي براي كاربران اظهار كرد: اعمال محدوديت‌ در قبال پهناي باند بر روي كاربران، برنامه‌هاي وزارت فن‌آوري اطلاعات را نيز مختل خواهد كرد و تجارت شركت‌هايي كه نيازمند پهناي باند بالا هستند با معضل مواجه خواهد شد و ICP‌ها دوسوم تجارت خود را از دست مي‌دهند.
اين عضو هيات علمي دانشگاه ادامه داد: خدمات آينده‌ي تحت وب با سرعت پايين از سوي كاربران استقبال نمي‌شود و در توسعه‌ي كاربرد‌هاي الكترونيكي مختلف اثر منفي برجاي مي‌گذارد، چراكه بسياري از سرويس‌ها امكان ارايه روي سرويس دايل‌آپ را ندارند كه از آن جمله مي‌توان به پخش برنامه‌هاي زنده‌ي تلويزيوني كه اينترنت مي‌تواند جايگزين ماهواره باشد و يا آموزش الكترونيكي و ويديو كنفرانس اشاره كرد؛ كاربردهايي كه در عين ضرورت وجود با سرعت پايين از زندگي روزمره‌ي كاربران حذف خواهند شد.
به‌گفته‌ي وي روش محدود كردن پهناي باند براي جلوگيري از بروز تخلف راه درستي نيست، چراكه به ورشكسته شدن بخش خصوصي منجر مي‌شود و سازمان تنظيم مقررات بايد از حقوق اين بخش حمايت كند.
گفتني است: سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي ‌در تاريخ 12 مهرماه جاري به تمامي ‌شركت‌هاي ندا اعلام كرده است كه تا اطلاع ثانوي از واگذاري پهناي باند بالاتر از 128 kbs به مكان‌هاي شخصي و عمومي‌ خودداري كنند؛ رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي با تاييد موضوع، درباره‌ي دلايل اين امر گفته كه بنا به دلايل مشخصي اين تصميم ‌گرفته شده و فعلا اينترنت پرسرعت در اين حد تعريف شده است.
برخي از فعالان صنف معتقدند كه اين سياست براي جلوگيري از تماشاي برنامه‌هاي شبكه‌هاي ماهواره‌يي و فيلم‌ها از طريق اينترنت اتخاذ شده‌ است؛ اما يك عضو هيات علمي دانشگاه در اين‌باره معتقد است: با محدود كردن پهناي باند براي افراد حقيقي يا حقوقي، عملا كاربردهاي IT در كشور به چالش كشيده مي‌شوند


PARSEEK
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or