اينترنت پرسرعت محدود ميشود!!!

• Thread starter Thread starter T800
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

T800

کاربر سایت
اينترنت پرسرعت برای کاربر شخصی در ايران ممنوع شد

از اين پس کاربران شخصی در ايران نمی‌توانند به اينترنت پرسرعت بالاتر از ۱۲۸ کيلوبيت دسترسی داشته باشند.

خبرگزاری فن آوری اطلاعات ايران گزارش کرده است که شرکت‌های ارائه دهنده خدمات انتقال داده‌ها موسوم به Pap با دريافت دستوری از سوی "سازمان تنظيم مقررات"، در ارائه اينترنت پرسرعت به مردم دچار محدوديت شده‌اند.

مطابق اين دستورات تازه، واگذاری اينترنت پرسرعت با پهنای باند بالا ممنوع اعلام شده و شرکت های اينترنتی از دادن ارتباط اينترنتی به کاربران شخصی با سرعت بيش از ۱۲۸ کيلوبايت منع شده‌اند.

اين نخستين باری است که بر روی سرعت اينترنت ارائه شده به کاربران اينترنتی در ايران، محدوديت گذاشته می‌شود. هنوز دليلی برای قرار دادن اين محدوديت اعلام نشده است.

منبع:bbc به نقل از فن آوري اطلاعات
اين هم نمونه جديد سانسورومهاراينترنت وصدالبته پايمال كردن حقوق شهروندان خداكنه شايعه باشه درغيراينصورت با توجه به بحث شبكه ملي معلوم نيست چه بلايي سراينترنت درايران بياد احتمالا مردم به منابعي دسترسي خواهند داشت كه سازمانهاي دولتي تعيين كرده باشند

من هم این خبر رو خوندم (چند نفر برام آفلاین گذاشته بودند)
ولی بعید می دونم بتونن چنین کاری بکنند
الان اینترنت پرسرعت چه بی سیم و چه با سیم وضع خیلی خوبی نداره چه برسه به این که بخوان باز هم تیشه به ریشه اینترنت پر سرعت بزنند.
توی خبر هایی که من خوندم و از سایت های ایرانی بودند خبر قطعی نبود و مثل این که توی شورای تنظیم مقررات رادیوی در حال برسی هستش .

بنظر من گرچه معلوم نيست دليل اصلي طرح موضوع چيه ولي مسئولان حكومت ما ثابت كردن هرچيزي كه به آگاهي رفاه اجتماعي حقوق شهروندي و... مردم ختم بشه درصورتي كه با منافع وسياستهاشون همسونباشه وبقول خودشون مغايربا نظراتشون باشه وخطري براي حكومتشون محسوب بشه رو يا ازريشه نابودميكنن ويا يكسري محدوديت هايي ميزارن كه ديگه خود آدم طرفش نره وقيدشوبزنه.
نمونه بارزشم همين بالابردن تعرفه موبايل براي انداختن موبايلهاي درپيتي شركتهاي خودشون به مردم اونم به اسم حمايت از توليدات داخلي از طرف ديگه هم اومدن گوشي هاييرو كه بطور قاچاق وارد شده رو ازكارانداختن پس ميبيني كه هرچيزيرو كه اراده كنن ميتونن ومتاسفانه مردم ما هم بدون هيچ اعتراضي نسبت به همه مسائل وقوانين من دراورديشون هرچيزيرو كه براشون تثبيت ميكنن ميپذيرن ودم نميزنن وتازه انتظاردارن كه وضع زندگيشونم بهتربشه.تاوقتي همچين مديريت ومسئوليني باشن ما جز به تركستان به جاي ديگه اي نميريم.

جدا از اين بحث الان بهترين اينترنت پر سرعت و ارزان براي کدام شرکت است و قيمتش چنده؟
اين خبر براي من زياد فرقي نداشت چون دايل آپ دارم.
ممنون

جدا از اين بحث الان بهترين اينترنت پر سرعت و ارزان براي کدام شرکت است و قيمتش چنده؟
اين خبر براي من زياد فرقي نداشت چون دايل آپ دارم.
ممنون
http://www.datak-telecom.com

+++++++++++++++++++++++++++

یعنی اونایی که الان بالای 128 دارن باید چیکار کنن:) خیلی مسخرست...

منم این خبر رو خونده بودم ولی خداییش خیلی مسخرست اخه سطح کیفیت اینترنت ایران همین حالاش هم خیلی پایینه چه برسه که بخوان محدودش هم بکنن !

مسخره که هست، اما ما داتکی ها همه سرعتمون به 10kbps محدود شده!!! من و یکی دوتا از بچه ها میخوایم پاشیم بریم داد بیداد...
سرعت همه دقیقا نصف شده مال من از 25 کیلو 1 بایت هم بالاتر نمیره
صدای مشاور (پشتیبانی) که میگه share هست و مشکلی نیست :)
با فرج زاده که صحبت کردم گفت مشکل موقتی هست و رفع میشه.حالا باید ببینیم چی میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or