اول بهت تبریک میگم فرشاد..بازیت خوب بود یک نفری بازی ساختن سخته در کل...
برای بار اول استفاده از گیم میکر توجیه داره اما برای دفعات دیگه واقعا نه...گیم میکر برای اون موقع بود که هیچ انجینه مفتی پیدا نمیشد..(اون موقع بچه ها سرزمین رویا میساختن باهاش :d)
من یک ساعت پیش دانلود کردم و تمومش کردم نصفه شبی 20 دقیقه وقتم رو گرفت در کل و شاید فردا هاردشم بازی کردم اما اول یک چیزی بگم چون اون ته اسم خیلی آدم ها بود که حتما دادی بهشون برات تست کنن و مسلما خیلی هم دوستت دارن!چرا؟!به خاطر اینکه خواستن صرفا تشویقت کنند و جدای از اون چیزی نگن که شاید ناراحت شی که به نظرم اشتباهه خیلی!چون تو قراره پیشرفت کنی و دوست خوب کسیه که باعث پیشرفتت بشه!حالا این همه رو گفتم که برسم به اینجا که یک نفر بهت نگفت بازی رو برعکس ساختی!!!رسما سیر سخت شدن بازی برعکسه!راحت با یک بار بازی کردن میشه فهمید مرحله 1 باید 15 باشه 2 باید 14 باشه و الی آخر...
مطمئنا اگه 50 نفر(به عنوان مثال)بازی رو اینجا دانلود کنند و بازی کنند حداقل 30 تاشون بعد از مرحله 2 یا 3 دیگه ادامه نمیدن!!!چون همین اول که کاربر باید با محیط و نوع بازی آشنا بشه اینقدر بهش سخت میگیری طرف به غلط کردن بیفته ..اگه واقعا نمیدونستم جریان چیه فکر میکردم این بازیو ساختن تا هر کی تا تهش بره بهش جایزه بدن نه اینکه سرگرم بشی!!!!مرحله دوم و سوم من حداقل 10 تا 15 بار بازی کردم تا تونستم ردش کنم و هر چی میرفتم جلو این تعداد دفعات کمتر میشد تا جایی که مرحله آخر که از همه هم طولانی تر بود رو همون بار اول تمومش کردم!!!
2تا مشکل بود تو گیم پلی که اولی گیر کردن تو موانع که خیلی آزار میداد آدم رو و حس اینکه داری ماشین میرونی زدی جدول باید دنده عقب بری بهت دست میداد و باید دنده عقب میومدی(:d) دوم اینکه وقتی مثلا داشتی کلید پایین رو میزدی باید حتما دستت رو بر میداشتی و بعد از 1 ثانیه مثلا جلو رو میزدی و بین هر کلیدی یک مکث زیادی بود که نمیدن محدودیت از گیم میکر هست یا نه...چون اگه بشه حتی همزمان 2 تا کلید به طور مثال بالا و جلو رو گرفت خیلی بهتر میشد و این حس رضایت به کارب دست میداد که اگه میباخت بیشتر مقصر خودش بوده و نه بازی!
آهنگ های بازی که کلا حال داد اما این کارت خیلی اشتباه بود!هر مرحله 1 آهنگ میشه اینکه بازی شده 70 مگابایت!این تازه مشکل نیست مشکل اینه که مثلا وسط مرحله من یاد پرنس میفتادم و هی میخواستم زمانو بدم عقب و خلاصه از اول تا آخر بازی کلی خاطراتم زنده شد:d اما بهتر بود اگه میخواستی استفاده کنی کلا از یک موسیقی به عنوان تم اصلی صفحه و از یکی دیگه برای مراحل استفاده میکردی چون بازی اونقدر طولانی نیست که یک آهنگ توش باعث خسته شدن کاربر بشه یا تکراری!(نهایتا مرحله آخرم یه آهنگ جدا میزاشتی)
مورد دیگه این که آهنگ ها بعد از تموم شدن مرحله باز ادامه داشت و با آهنگ های قسمت های دیگه قاطی میشد و ....:d انتخاب کردن مرحلتم با اینکه جالب بود اما واقعا روش خوبی نبود خیلی ترجیح میدادم همون صفحه سیاه و chapter نوشتش بیاد و برم مرحله بعد تا اینکه هر دفعه بخوام اون کارو بکنم که اونم نمیدونم چرا بعضی موقع ها سریع اوکی میشد و بعضی وقتا 2 دقیقه طول میکشید و باید یه گشتی توی اون مستطیل میزدم تا بره تو مرحله...
طراحی محیط با اینکه ساده بود اما دوست داشتم ایده های خوبی زده بودی توش..هر چند طراحی گیم پلی به صورتی بود که میشد فهمید فقط یک راه داری تا بتونی بازی رو تموم کنی و بقیه راهها الکین :d
نکته مهم اینه که کاربر قشنگ احساس میکنه داره مجازات میشه(خوب تو با بابات دعوا داری این کاربرای بازیسنتر چه گناهی دارند آخه مرد مومن!)چون به میزانی که امتیاز میدادی چند برابر برای برخورد امتیاز کم میکردی و چون حد نصاب 10000 تا هم گذاشته بودی بیشتره باختهام در مراحل بالا تر به خاطر کمبود امتیاز بود (حتی 9950 هم گرفتم یکبار!)این حس خوبی نمیده ...
از داستان هیچی جز کتک خوردن و فحش نفهمیدم هر چند داستان واسه این بازیها بهانه هست اما چون گفتی حداقل بیا اسپول کن در جریان باشیم:d
کلا خوب بود و واقعا برای بار اول میتونم بگم خیلی خوب بود...یه سری نکات ریز بود که بالا گفتم و به نظرم اونا میتونست برطرف بشه و در توانت هست رفعش کنی...
اگه قسمت هاردش مثله مرحله آخر باشه فردا پلاتش میکنم برات!و اینکه فرشاد تا مرحله سوم تا تونستم فحشت دادم نصفه شبی خلاصه گفتم بدونی :d
در کل من خودم بازی سخت خیلی دوست دارم و آرکید و خوشم اومد از بازیت...خیلیم سمجم تو این بازیا (دیروز رکورد Doodle jump تو سایتش آپ کردم 146.859 فکر کنم)
در آخرم اینکه موفق باشی و ادامه بده کارت رو
پ.ن:ساعت 7 صبح پست آپدیت میشود:الان 2 مرحله هاردشو رفتم یعنی واقعا اینجا اون لتنسی دکمه ها دمار از روزگار آدم در میاره!!!برم بخوابم دیگه!!!