نه آقا نرمال البته اون مرحله رو رفتم گفت اسکورت کم بید! من هم رفتم دیگه
نقدش رو دارم مینویسم (رو یه تیکه کاغذ ور دستم)،ایشالا که به زودی (وقتی که بازی تمام شد) میدم بیبینی:-b
اشتباه تایپی بود،شام!
خب خوبه :biggrin1:
منتظر نقدت هستم.
ممنون
نه آقا نرمال البته اون مرحله رو رفتم گفت اسکورت کم بید! من هم رفتم دیگه
نقدش رو دارم مینویسم (رو یه تیکه کاغذ ور دستم)،ایشالا که به زودی (وقتی که بازی تمام شد) میدم بیبینی:-b
اشتباه تایپی بود،شام!
میگم داداش لینک دیگه ای برای دانلود نداری سرعنتش داغونه
اقا ما كه از خيرش گذشتيم ميدون رو واگذار ميكنيم به شما جوانان
ﻣﯿﮕﻢ ﺩﺍﺩﺍﺵ ﻟﯿﻨﮏ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺳﺮﻋﻨﺘﺶ ﺩﺍﻏﻮﻧﻪ
سلام
آقا بازیو دانلود کردم.
در حضور اساتید جای ما نیست نظر بدیم ولی چون این بازیو دوست دارم و میخام پیشرفت کنه چند تا مطلبو بگم.
اول از همه که بازی از لحاظ سختی کم از Super Meat boy نداره:d
تم هم که تمAngry birdsخودمونه(منظور فضای بازی که در مورد پرنده هاو بچه و این حرفاست).
من 3 مرحله از چپتر اولو با سختی خیلی زیادی رد کردم.
در کل تا اینجا بازی جذاب و خوبه و لی چند تا ایراد جزیی هم داره که میگم.
اول از همه که چون بازی شخصیت ها مختلفی داره به نظرم توضیحات اولیه داستان یه مقدار کوتاه و مبهمه.
دوم هم طراحی مراحل اولیه بازی متعادل نیست(برای شروع زیادی سخته)که ممکنه باعث ناامیدی بازیکن شه.
سوم هم در مورد گیم پلی کنترل بازی یه مقدار خشکه و دستورات یه مقدار دیر اجرا میشن(حداقل برای من که اینطور بود) البته من فکر میکنم ایراد کار از شما نباشه و احتمالا مشکل از گیم میکره.
در آخر هم دوستانی که حوصله چالش و سر و کله زدن با بازیو دارن حتما با دیدن بازی خوشحال میشن.
راستی اگه بازی نسخه Xboxداشت احتمالا باید دسته ای که جایزه میدن رو جایگزین اونی که تلفات میدادین بکنید.
بازهمممنون از بازی Free2Playخیلی باحالت.:d
ﺑﺒﻴﻨﻢ ﺳﺮﻋﺖ ﺧﻮﺏ ﺷﺪ ﻣﻴﺰﺍﺭﻡ ﺑﺮﺍ ﺩﺍﻧﻨﻠﻮﺩ
به شدت تاييد ميشهدوم هم طراحی مراحل اولیه بازی متعادل نیست(برای شروع زیادی سخته)که ممکنه باعث ناامیدی بازیکن شه.
سوم هم در مورد گیم پلی کنترل بازی یه مقدار خشکه و دستورات یه مقدار دیر اجرا میشن(حداقل برای من که اینطور بود) البته من فکر میکنم ایراد کار از شما نباشه و احتمالا مشکل از گیم میکره.