اولین DLC بازی Modern Warfare 3 شما را شگفت زده خواهد کرد!

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
اول از همه
در آخرین ساعات بلندترین شب سال ، شب یلدا رو به تمامی دوستان عزیزم که نتونستم تک تک به پروفایل اون ها برم ، تبریک میگم.:xآرزوی بهترین ها رو برای شما در ادامه ی سال دارم.:-*
28922362347925349172472412068140232216252.jpg

امروز آقای Robert Bowling رییس فعلی شرکت Infinity Ward خبر عرضه ی اولین DLC بازی MW3 را اعلام کرد.این DLC در تاریخ 22 ژانویه عرضه خواهد شد.
در مورد این DLC آقای Bowling گفته اند که:"روشی که در ساخت این بسته ی الحاقی انجام داده ایم ، برخلاف روش معمولی است که در DLC های قبلی وجود داشته است.نه تنها روش گرفتن این بسته بلکه چیزهایی که در این بسته قرار دارند هم فراتر از چیزی است که شما انتظار دارید.علاوه بر اضافه شدن نقشه ها ، ما قسمتهای جدیدی از ماموریت های Spec Ops نیز به این DLC اضافه کرده ایم و شما میتوانید در این بسته چیز های مختلفی را ببینید که در هیچ DLC ای مشاهده نکرده اید."

ایشان همچنین در ادامه این نکته را متذکر شده اند که این بسته ی الحاقی توسط 3 شرکت IW و SledgeHammer و Raven پایه ریزی و ساخته شده است.

این بسته ی الحاقی در تاریخ 22 ژانویه طبق قراردادی که در E3 بین مایکروسافت و Activision عقد شده اول برای XboxLive و بعد از یک ماه برای PSN عرضه خواهد شد.

mw331.jpg

مپ های MW2 را بدون تغییر واسه MW3 میدن بعد COD فن ها شگفت زده میشن که مپ های MW2 را با گرافیک MW3 تجربه کنن :p

شما برو مولتی رو بازی کن بیا نظر بده بحث هم سره مولتی بود سینگل

یعنی دلم میخواد بیای 2 ساعت Bf3 رو بازی کنی بعد بیای اینقدر مهندسی نظر بدی حالا خارج اینها امسال که Battle همه جایزهای مولتی و صدا گذاری رو درو کرد میخوام بدونم تشبیه مسخره رو چه حسابی هست
Haters Gonna Hate
حالا خارج اینا میخوام بدونم DLC چی میخواد بده چی هست بخوان به این بازی اضافه کنند 5 تا مپ
نصفه نیمه 1200 MP اخه خداییش این دزدی از مردم نیست؟

چرا فکر می کنید که هرکس از BF3 یه ایرادی میگیره، اصلا مولتی ـه BF3 رو بازی نکرده؟ عزیزم من به اندازه ای که فکرشم نمیکنی BFBC2 و BF3 آنلاین زدم!
BF3 آنلاین خیلی خوبی داره و از خیلی جهات از MW3 بهتره.
شاید به نظر شما از نظر گیم پلی هم بهتر باشه و MW3 کلا تخیلی باشه، ولی با همه اینها MW3 جذاب تره و من از MW3 به خاطر همین جذابیت بیشتر خوشم میاد!
این یک، دو اینکه :
من پایینش نوشتم جدا از شوخی، که فکر نکنم دیده باشی!!
سوم اینکه، مردم مجبورن این DLC ها رو بخرن که میگی دزدیِ ؟ آقا شما CoD برات تکراری شده و بدت میاد، دلیل نمیشه که بقیه هم بدشون بیاد!!! میشه؟
باو تاپیک مربوط به DLC های MW3 هست، عـــجـــــــب!

فکر کنم منظورش از این چیزِ شگفت انگیز اضافه شدن Mod یا تفنگ باشه، یا شایدم یه چیزِ جدیـــــد.

شاید به نظر شما از نظر گیم پلی هم بهتر باشه و MW3 کلا تخیلی باشه، ولی با همه اینها MW3 جذاب تره و من از MW3 به خاطر همین جذابیت بیشتر خوشم میاد!

امیدوارم ناراحت نشی به عنوان کسی که مثل سگ این 2 تا رو بازی کرده میگم MW3 نوب پسند تره پس طرفدار بیشتری داره و فروش بیشتری داره و رکورد به جا میزاره ! چه بخوای چه نخوای هست سوال هم نپرس ادامه هم نده بای بای :)

چرا فکر می کنید که هرکس از BF3 یه ایرادی میگیره، اصلا مولتی ـه BF3 رو بازی نکرده؟ عزیزم من به اندازه ای که فکرشم نمیکنی BFBC2 و BF3 آنلاین زدم!
این یک، دو اینکه :
من پایینش نوشتم جدا از شوخی، که فکر نکنم دیده باشی!!
سوم اینکه، مردم مجبورن این DLC ها رو بخرن که میگی دزدیِ ؟ آقا شما CoD برات تکراری شده و بدت میاد، دلیل نمیشه که بقیه هم بدشون بیاد!!! میشه؟
باو تاپیک مربوط به DLC های MW3 هست، عـــجـــــــب!
واقعا نمیفهمم چرا یه عده هی سعی میکنن یه پروژه ی شکست خورده رو با پر طرفدار ترین بازیه دنیا مقایسه کنن ! واقعا باور نکردنیه ! قبل از عرضه حرف از امتیاز و نقد و حتی فروش بود اما بعد از تمام اون افتضاحایی که BF به بار آورد هنوز یه عده چشماشون بستست ! تنها چیزی که داشت گرافیک روی PC بود ! رو کنسول شبیه بازیای 2 نسل پیش بود با اونهمه باگ ! بس کنید دیگه مقایسه ی بهترین FPS سال رو با Cheap Project !

کی معلوم میشه چی توشه ؟! برای Premium Elite مجانی میشه دیگه ؟!

به شدت منتظر این DLC هستیم، البته برای نسخه ی PC ش.

خیلی جالبه که باز دعوای COD و BF شروع شد اینجا. فقط یه چیز بگم اونم اینکه مهم اینه که مردم از چی لذت می برن. گیم برای همینه. این صنعت در خدمت خودش نیست، بلکه در خدمت بازی کننده ست. چه کسی هست که مولتی پلیر بتل فییلد رو ببینه و از دیدن این صحنه ی نبرد و این آزادی عمل شگفت زده نشه. خیلی خوب این پیشرفته. ولی به قول جف نایتلی گیم تریلرز، اگه قرار باشه مردم به بهترین بازی سال رای بدن، قطعا اول COD MW3 هست و بعد Batman Arkham City. به نظر من خیلی سری COD ارزشمند هستن که با یک فرمول ثابت حتی با حرارت تر از قبل هوادار دارن. با اینکه تقریبا اکثر اعضا اصلی گروهشون رفتن، اونایی که موندن به هوادارها وفادار موندن و چیزی رو ساختن که فروشش گواه خواستنی بودنشه.

اقا تایپک DLC Mw3 چه ربطی به BF3 داره؟؟؟؟
بخدا هر دو بازی عالین ولی هرکی سلیقه خودشو داره!
من خودم از موقعی که CoD 1 اومد تا الان همه نسخه هارو انلاین بازی کردم (بجز نسخه های PS2) ولی جالبه هنوز دلمو نزده!

مپ های MW2 را بدون تغییر واسه MW3 میدن بعد COD فن ها شگفت زده میشن که مپ های MW2 را با گرافیک MW3 تجربه کنن :p

همین مپ های نصف و نیمه و تکراری که می گین اندازه خود بازی فروش می رن! از نظر منم فلان خواننده ی امریکایی آشغال می خونه! (اسمشو نمیارم) ولی خدا نکنه کنسرت بذاره، جا نیست سوزن بندازی. مهم مخاطبه نه سلیقه من و شما.

و ضمن اینکه سرقت نیست (جواب دوست دیگه). اطلاعات کامل مپ ها با چند سری ویدیو ریوو ازشون تو سایت های گیم در اختیار همه هست و بعد دیدن اونا باز ملت می رن و می خرن. لپ لپ نیست که!

جدا از شوخی همون مثل BO میشه دیگه
یه مپ Spec ops
4 تا مپ هم برا مولتی

یه مپ Spec ops
4 تا مپ هم برا مولتی

یه مرحله Special Ops کمه :-؟
البته survival که به اندازه مولتی مرحله اضافه میشه ....

من عجیب غریب فن COD هستم اما با تمام وجودم از بابت این شکست تو فرنچایز به این بزرگی متاسفم .... MW3 واقعا نا امیدم کرد

من عجیب غریب فن COD هستم اما با تمام وجودم از بابت این شکست تو فرنچایز به این بزرگی متاسفم .... MW3 واقعا نا امیدم کرد

WTF ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شکست ؟؟؟
شما حالت خوبه ؟
نمردیم و معنی شکست رو هم فهمیدیم ، ممنون از شما دوست عزیز تا امروز تعریف کاملا متفاوتی از کلمه "شکست" داشتم ، واقعا ممنون از شما که بنده رو از معنی واقعی "شکست" مطلع ساختین !

اگه پرفروشترین بودن ، امتیازات بالا گرفتن ، برنده شدن جایزه Best Shooter ، شکست معنی میشه ، امیدوارم همه بازی ها شکست بخورن !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or