اولین DLC بازی Modern Warfare 3 شما را شگفت زده خواهد کرد!

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Naruto

کاربر سایت
اول از همه
در آخرین ساعات بلندترین شب سال ، شب یلدا رو به تمامی دوستان عزیزم که نتونستم تک تک به پروفایل اون ها برم ، تبریک میگم.:xآرزوی بهترین ها رو برای شما در ادامه ی سال دارم.:-*
28922362347925349172472412068140232216252.jpg

امروز آقای Robert Bowling رییس فعلی شرکت Infinity Ward خبر عرضه ی اولین DLC بازی MW3 را اعلام کرد.این DLC در تاریخ 22 ژانویه عرضه خواهد شد.
در مورد این DLC آقای Bowling گفته اند که:"روشی که در ساخت این بسته ی الحاقی انجام داده ایم ، برخلاف روش معمولی است که در DLC های قبلی وجود داشته است.نه تنها روش گرفتن این بسته بلکه چیزهایی که در این بسته قرار دارند هم فراتر از چیزی است که شما انتظار دارید.علاوه بر اضافه شدن نقشه ها ، ما قسمتهای جدیدی از ماموریت های Spec Ops نیز به این DLC اضافه کرده ایم و شما میتوانید در این بسته چیز های مختلفی را ببینید که در هیچ DLC ای مشاهده نکرده اید."

ایشان همچنین در ادامه این نکته را متذکر شده اند که این بسته ی الحاقی توسط 3 شرکت IW و SledgeHammer و Raven پایه ریزی و ساخته شده است.

این بسته ی الحاقی در تاریخ 22 ژانویه طبق قراردادی که در E3 بین مایکروسافت و Activision عقد شده اول برای XboxLive و بعد از یک ماه برای PSN عرضه خواهد شد.

mw331.jpg

مرسی بابت خبر...ید به حال ما که Live نداریم و باید قید DLC رو بزنیم...!
امیدوارم عمرت پر بار و مثل همین شب یلدا بلند و طولانی و همراه با شادی و تندرستی باشه...
ممنون
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

حتما دوباره مپ های COD 4 رو میخوان بکنن تو پاچه ملت :))

در اون صورت هم شگفت زده میشن همه دیگه :دی

MW1 میلیون ها نسخه نوش جونش ! MW2 به لطف شماره قبلیش میلیون ها نسخه فروخت ! BO هم میلیون ها نسخه فروخت ! MW3 هم میلیون ها نسخه فروخت ! به قول امیر اکتی دی وی دی خام هم بده بیرون میلیون ها نسخه میفروشه ! نکته مهم : DLC شم میلیون نسخه خریده میشه و دانلود میشه ! ولی چه پیشرفتی در بازی صورت میگیره ؟ نمیخوام ترول کنم بازی رو ولی BF3 حداقل کاری که کرد نسبت به نسخه های قبلی کیفیت بازی رو 10 برابر کرد اما COD چی ؟ تا کی میخواد اینطور بمونه ؟ اگه همینطور بفروشه تا نسخه 25 هم همینطور میخواد بسازه ؟ آخه چرا من که همه کاد ها رو دوست داشتم و بازی میکردم دیگه اعصاب MW3 رو ندارم بازی کنم ؟ :-/:|

MW1 میلیون ها نسخه نوش جونش ! MW2 به لطف شماره قبلیش میلیون ها نسخه فروخت ! BO هم میلیون ها نسخه فروخت ! MW3 هم میلیون ها نسخه فروخت ! به قول امیر اکتی دی وی دی خام هم بده بیرون میلیون ها نسخه میفروشه ! نکته مهم : DLC شم میلیون نسخه خریده میشه و دانلود میشه ! ولی چه پیشرفتی در بازی صورت میگیره ؟ نمیخوام ترول کنم بازی رو ولی BF3 حداقل کاری که کرد نسبت به نسخه های قبلی کیفیت بازی رو 10 برابر کرد اما COD چی ؟ تا کی میخواد اینطور بمونه ؟ اگه همینطور بفروشه تا نسخه 25 هم همینطور میخواد بسازه ؟ آخه چرا من که همه کاد ها رو دوست داشتم و بازی میکردم دیگه اعصاب MW3 رو ندارم بازی کنم ؟ :-/:|
خب استاد BF3 نسبت به نسخه ی قبلیش 10 برابر پیشرفت داشت , قبول ! ولی نسخه ی قبلش مال چندین سال پیش بود ! میخواستی پیشرفت نکنه ! البته فقط پیشرفت گرافیکی داشت این بازی ! گیم پلی که نسبت به شماره ی 2 بدترم شده بود ! داستانم که هیچ بازم به معرفت BF2 که ادعای سینگل پلیر نداشت !
MW2 مال نزدیک به 2 سال پیشه استاد توقع داشتی چی بشه ؟! دوست داشتی برات معجزه کنن ؟! Crysis 2 چهار سال بعد از شماره ی اول اومد , 10 برابر پیشرفت داشت ؟! گرافیک و ... بهتر شد ولی زمین تا آسمون فرق نکرد ! MW3 هم به همین شکل پیشرفتای خوبی نسبت به نسخه های قبل تو همه ی زمینه ها داشت ...
DLC هم مسلما مثل نقل و نبات میفروشه چون هرکس DLC های BO رو خرید خیلی حال کرد و ضرر نکرد , طبیعیه که مردم اینم میخرن . البته این که شگفت زده میکنه و ... همش هایپی بیش نیست , قراره اوباما رو توش ترور کنیم مثلا ؟! :d اینا هم زدن تو کار تبلیغات ! البته نوش جونشون بذار برای بهترین FPS سال هرقدر میخوان هایپ کنن ...

خب استاد BF3 نسبت به نسخه ی قبلیش 10 برابر پیشرفت داشت , قبول ! ولی نسخه ی قبلش مال چندین سال پیش بود ! میخواستی پیشرفت نکنه ! البته فقط پیشرفت گرافیکی داشت این بازی
ها؟
فقط پیشرفت گرافیکی داشت؟من سکوت میکنم:|
در ضمن گرافیک bf3 یه جورایی انقلابی بود و اگه این ea یک مقدار کمتر هایپ کرده بود الان اوضاع فرق میکرد
MW2مال نزدیک به 2 سال پیشه استاد توقع داشتی چی بشه ؟! دوست داشتی برات معجزه کنن ؟! Crysis 2 چهار سال بعد از شماره ی اول اومد , 10 برابر پیشرفت داشت ؟! گرافیک و ... بهتر شد ولی زمین تا آسمون فرق نکرد ! MW3 هم به همین شکل پیشرفتای خوبی نسبت به نسخه های قبل تو همه ی زمینه ها داشت ...
crysis خودش رُ فدای کنسولها کرد و گرنه هم از لحاظ گرافیکی و هم از لحاظ گیم پلی میتونست هَمَرُ بشونه سرجاش.
الان من نمیدونم mw3 یا mw2 چه پیشرفتهایی نسبت به mw1 داشتن که شما اینقدر شلوغش میکنی
من همیشه میگم و خواهم گفت:این mw هایی که داره میاد همه چیز مالی همون mw1 هستن که واسه خودش شاهکاری بود

میبینم که هنوز فشار بر طرف نشده !، دو تا بازی اومدن ، دو تا بازی فروششون معلوم شد ، دوتا بازی امتیازاتشون معلوم شد ، دوتا بازی جوایزشون معلوم شد ،، شما هنوز دست از این Hate برنداشتین ؟؟؟

به شخصه از MW1 تا الان هر DLC واسه کاد اومده ، گرفتم ، و از همشون هم لذت بردم !
تا اون روزی هم که COD بهم حال بده میخرمش ، ثانیه ای هم که واسم تکراری شد و دیگه باهاش حال نکردم ، میندازمش تو سطل آشغال ، حالا شما مثل بچه ها بیوفتید به جون هم که مپ کدوم بزرگتره ، گرافیک کدوم بهتره !

خُ چشاتو باز کن ببین اکتی چی چی داره میندازه بهتون !
ببین حمید مگه ، واسه ، فروش ، امتیاز ، یا جایزه هاست که آدم میره طرف کاد؟؟؟ ، نه خیر بالا تر هم گفتم با کاد حال میکنم پس میخرمش ، باز هم جمله خودم رو نقل قول میکنم تا اون روزی هم که COD بهم حال بده میخرمش {کاری با گرافیک و ... این چیزا ندارم فقط لذت واسم مهمه} حالا تو میخوای ، من رو احمق صدا کن ، میخوای نوب صدا کن یا هرچیزی که دوست داری !
میدونم چند سال COD شده یه فرمول تکراری ، ولی این فرمول به من و میلیون ها نفر دیگه حال میده !
شده روزی 10 ساعت به Cod بازی کردن گذروندم به اندازه نیم ساعت BF بازی کردن خسته نشدم ! چرا ؟ چون با COD حال میکنم !

آخرین ویرایش:
خب استاد BF3 نسبت به نسخه ی قبلیش 10 برابر پیشرفت داشت , قبول ! ولی نسخه ی قبلش مال چندین سال پیش بود ! میخواستی پیشرفت نکنه ! البته فقط پیشرفت گرافیکی داشت این بازی ! گیم پلی که نسبت به شماره ی 2 بدترم شده بود ! داستانم که هیچ بازم به معرفت BF2 که ادعای سینگل پلیر نداشت !
MW2 مال نزدیک به 2 سال پیشه استاد توقع داشتی چی بشه ؟! دوست داشتی برات معجزه کنن ؟! Crysis 2 چهار سال بعد از شماره ی اول اومد , 10 برابر پیشرفت داشت ؟! گرافیک و ... بهتر شد ولی زمین تا آسمون فرق نکرد ! MW3 هم به همین شکل پیشرفتای خوبی نسبت به نسخه های قبل تو همه ی زمینه ها داشت ...
DLC هم مسلما مثل نقل و نبات میفروشه چون هرکس DLC های BO رو خرید خیلی حال کرد و ضرر نکرد , طبیعیه که مردم اینم میخرن . البته این که شگفت زده میکنه و ... همش هایپی بیش نیست , قراره اوباما رو توش ترور کنیم مثلا ؟! :d اینا هم زدن تو کار تبلیغات ! البته نوش جونشون بذار برای بهترین FPS سال هرقدر میخوان هایپ کنن ...
اینو چی میگی ؟ :-/
اما COD چی ؟ تا کی میخواد اینطور بمونه ؟ اگه همینطور بفروشه تا نسخه 25 هم همینطور میخواد بسازه ؟ آخه چرا من که همه کاد ها رو دوست داشتم و بازی میکردم دیگه اعصاب MW3 رو ندارم بازی کنم ؟ :-/:|

---------- نوشته در 09:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:17 AM ارسال شده بود ----------

میبینم که هنوز فشار بر طرف نشده !، دو تا بازی اومدن ، دو تا بازی فروششون معلوم شد ، دوتا بازی امتیازاتشون معلوم شد ، دوتا بازی جوایزشون معلوم شد ،، شما هنوز دست از این Hate برنداشتین ؟؟؟

تا اون روزی هم که COD بهم حال بده میخرمش ، ثانیه ای هم که واسم تکراری شد و دیگه باهاش حال نکردم ، میندازمش تو سطل آشغال ، حالا شما مثل بچه ها بیوفتید به جون هم که مپ کدوم بزرگتره ، گرافیک کدوم بهتره !

فروش و نقد و نمره جوایز شد آب و نون واسه ما که کدوم بهتر بوده و اینا ؟ خُ چشاتو باز کن ببین اکتی چی چی داره میندازه بهتون ! :| اگر این BF3 هم هیچ پیشرفتی نداشت همینم نمیگیرفتم ! این COD اگه تا شماره 1000شم بیاد و بخواد فقط واسه فروش بیاد من که اصلا نگاهشم نمیکنم ! دیگه گذشت زمانی که سازنده بازی رو میساختن واسه فن هاشون و همیشه سعی داشتن اونا رو راضی نگه دارن ‍! البته دایس گفتش که که ما این بازی رو لید پلتفرمشو PC انتخاب کردیم چونکه نخواستند مثل C2 فدای کنسولش کنن و اینکه به طرفدارای بازی رو پلتفرم PC احترام گذاشت و در حد اون چیزی که باید رو پی سی باشه رو ساختن ! رو کنسول هم تا جایی که سخت افزارش کشید ! حالا اکتیویژین چی ؟ هیچی دیگه خودتون بهتر میدونید البته اینم بگم بنده خدا تقصیری نداره تا وقتی
تا اون روزی هم که COD بهم حال بده میخرمش
باشه اونم همینطور از آب گل آلود ماهی میگیره :p:d

بماند : نوش جان ! >:d< COD بازی کنید ! :d

ها؟
فقط پیشرفت گرافیکی داشت؟من سکوت میکنم:|
خداییش غیر از گرافیک چی داشت سکوت نکن حرفت رو بزن
از گیم پلی مزخرف تا باگ های اعصاب خوردکن و داستان آبکی
کاد هم باید یه تکونی به گرافیکش بده غیر از اون به نظر من گیم پلی و داستانش عالی بود و احتیاجی به تغییر نداره

بزارید یک مثال خوشگل بزنم تا فرق بین COD و BF رو متوجه بشید :d.
MW2 رو شما پژو فرض کنید، BFBC 2 رو هم پراید!
الان MW3 همون پزو ـه، ولی BF3 شده پراید 141 ! :d

نه ولی جدا از شوخی، کلا سری COD شاید هیچ پیشرفتی نداشته باشه و تکراری باشه( که به نظر من نیست)، ولی جذابِ و خیلی معتاد کنندس! همینش می ارزه به گرافیک و گیم پلی و هر چیزِ دیگه.

عارف جان شما یک مقدار داری اشتباه می کنی!
اولا بتل3 در تاریخ 25 اکتبر 2011اومد و نسخه قبلش هم که بی سی2 باشه در تاریخ مارس 2010 اومد! یعنی حدودا 1.5 سال بعد از بی سی2 بتل3 اومد!
خب کال هم هر سال میاد دیگه!
پس نگو چند سال بعد!
بعدشم پیشرفت در گرافیک نیست فقط!
پیشرفت در گیم پلی هم خیلی به چشم میاد!
چون خود بی سی2 گیم پلی ضعیفی داشت!
صدا گذاری هم دوباره پیشرفت کرده نسبت به بی سی2!
بماند که بی سی2 همان سال2010 هم جایزه بهترین صدا گذاری را گرفته و بتل3 هم دوباره کاندید و برنده بهترین صدا گذاری شده!
مولتی پلیر هم همه می دونن یکی از بهترین ها هست!
سینگل هم مهم نیست برای سری بتل چون تمرکز بازی روی قسمت مولتی هست!

نه ولی جدا از شوخی، کلا سری COD شاید هیچ پیشرفتی نداشته باشه و تکراری باشه( که به نظر من نیست)، ولی جذابِ و خیلی معتاد کنندس! همینش می ارزه به گرافیک و گیم پلی و هر چیزِ دیگه.

دوست گرامی! مثالی که زدی کاملا نادرست هست و یک چیزی فراتر از شوخی! :d

خداییش غیر از گرافیک چی داشت سکوت نکن حرفت رو بزن
از گیم پلی مزخرف تا باگ های اعصاب خوردکن و داستان آبکی
کاد هم باید یه تکونی به گرافیکش بده غیر از اون به نظر من گیم پلی و داستانش عالی بود و احتیاجی به تغییر نداره

شما برو مولتی رو بازی کن بیا نظر بده بحث هم سره مولتی بود سینگل

یعنی دلم میخواد بیای 2 ساعت Bf3 رو بازی کنی بعد بیای اینقدر مهندسی نظر بدی حالا خارج اینها امسال که Battle همه جایزهای مولتی و صدا گذاری رو درو کرد میخوام بدونم تشبیه مسخره رو چه حسابی هست
Haters Gonna Hate
حالا خارج اینا میخوام بدونم DLC چی میخواد بده چی هست بخوان به این بازی اضافه کنند 5 تا مپ
نصفه نیمه 1200 MP اخه خداییش این دزدی از مردم نیست؟

خوبه که هر خبری میاد ترول می کنید عوض این که در مورد مپ ها صحبت کنید مثل همیشه به جون هم افتادید
Haters gonna hate
هیچ کدوم از 2 طرف نمی تونید همدیگر رو قانع کنید پس تا می تونید hate کنید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

گذاشتن مپSpec ops رو میگه که شگفت زده میشیم یا یه چیز دیگه هست؟ :-?

احتمالا میخوان مپ هایCod 4 رو بذارن توDLC شگفت زده کنن.:d

گذاشتن مپSpec ops رو میگه که شگفت زده میشیم یا یه چیز دیگه هست؟ :-?

احتمالا میخوان مپ هایCod 4 رو بذارن توDLC شگفت زده کنن.:d

دقیقا...معلوم نیست چه چیزی میخوان به خورد ما بدن که شگفت انگیزه:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or