اولین کنسول Steam Machine توسط iBuyPower رونمایی شد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
steammachines837ibuypower.jpg

اشتباه نکنید!این PS4 سفید رنگ نیست,بلکه یک نمونه اولیه از اولین Steam Machine است که توسط
iBuyPower رونمایی شد و در سال 2014 عرضه خواهد شد.
این کنسول دو مدل خواهد داشت,که با اسم های رمز Gordon و Freeman نام گذاری شده اند!
اولی با نوار رنگی در میان کنسول عرضه خواهد شد و دیگری بدون ان.این کمپانی تایید کرده;که این
سخت افزار این کنسول تمام بازی ها را با 60 فریم و 1080 اجرا خواهد کرد.

سخت افزار :(بزودی جزییات ان مشخص خواهد شد.)
قیمت:499 دلار
multicore AMD CPU
discrete AMD Radeon R9 270 graphics card
Valve's Steam Controller
Wi-Fi
Bluetooth
500GB hard drive
Valve's Linux-based Steam OS

آخرین ویرایش:
سر گرافیک که این 2تا هر چند ماه،یکی رو دست اون یکی بلند میشه،تا اینجاش درست.
اما سر CPU من 1% هم فکر نمیکنم نسل بعد CPUهای AMD بتونه از لحاظ قدرت به اینتل نزدیک بشن.حالا این سیاست کمپانی هست برا پائین نگه داشتن قیمت،یا توانائیش رو ندارن یا هرچی دیگه...
تو این 10 سالی که یواش یواش CPUهاشون،علاوه بر نقش سیستم گرمایشی،تونستن به توان بازده ای برسن همینگونه بوده.فکرم نمیکنم که در ادامه تغییری ایچاد بشه.
Valve هم بارها گفته: هیچ سخت افزار ثابتی برا سیستمهاش در نظر نگرفته واجازه داده که هر کمپانی از ترکیباتی که فکر میکنه درسته،تو طراحی این نوع PCها استفاده کنه.مطمئنا حداقلهائی هست ولی اصلا و ابدا اینجوری نیست که محدود به قطعات AMD یا اینتل بشه،

با حرفات موافقم و قسمت اول حرفم سوالی بود که بهش اشاره کردی که valve آزادی عمل گذاشته که باز من هنوز با اینکارش مشکل دارم . منتظر خبرای بیشتری هستم
و در رابطه با AMD CPU باید بگم که دست کم نگیر اینو چرا اینو میگم چون همیشه قرار نیست یکی تو اوج بمونه یا یکی همیشه پایین و اینکه به آینده AMD خوشبینم چون که داره بازار رو توی دست میگیره و در آینده Intel و AMD هر دو بسمت SOC پیش میرن که غیر قابل اجتنابه و تا اینجا AMD جلوتره به نظر من در این زمینه البته با Jaguar و باید بگم که این desktop نیست ولی در حد یا بیشتر از یک CPU corei5 ivybridge قدرت داره که همه میدونن که این CPU برای اجرا تمامی بازی های حاضر روی Max و بالاتر از 60 فریم قابل قبوله و سری های FX از CPU های AMD در singlethread قویتر از Haswell هستن ولی در Multi نه ...
و من در قدرت CPU های Intel شکی ندارم و CPU خودم Corei7 ivy هست ولی اینتل سیر نسل فعلی CPU هاش بصورت تیک تاک هست یعنی اینکه اولی جهش خواصی نداره بعدی دارای جهش زیادی میشه مثه فرق بین Sandy به Ivy که جهش زیادی داشت و Ivy به Haswell که جهش آنچنانی نداشت و در کل اینتل واسه خودش حرفشو میزنه و کسی هم نمیتونه بگه چرا :) در کل میخواستم بکم که AMD اگه الان نتونه بزنه جلو دلیل بر ضعیف بودنش نیست چون Intel قوی هست ولی میتونه بر عکس هم بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or