اولین کنسول Steam Machine توسط iBuyPower رونمایی شد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
steammachines837ibuypower.jpg

اشتباه نکنید!این PS4 سفید رنگ نیست,بلکه یک نمونه اولیه از اولین Steam Machine است که توسط
iBuyPower رونمایی شد و در سال 2014 عرضه خواهد شد.
این کنسول دو مدل خواهد داشت,که با اسم های رمز Gordon و Freeman نام گذاری شده اند!
اولی با نوار رنگی در میان کنسول عرضه خواهد شد و دیگری بدون ان.این کمپانی تایید کرده;که این
سخت افزار این کنسول تمام بازی ها را با 60 فریم و 1080 اجرا خواهد کرد.

سخت افزار :(بزودی جزییات ان مشخص خواهد شد.)
قیمت:499 دلار
multicore AMD CPU
discrete AMD Radeon R9 270 graphics card
Valve's Steam Controller
Wi-Fi
Bluetooth
500GB hard drive
Valve's Linux-based Steam OS

آخرین ویرایش:
ببخشید مگه gpu ی xbox one و ps4 دقیقا همین مدله یا بر اساس این مدلهایی هست که گفتید یا مشابه؟

ببخشید اگر سوالم نامربوطه
نه . از نسل جدید کارتهای AMD هستن . واسه اینکه تفاوت GPU دوتا کنسول رو مشخص کنن از فرق بین اون دو کارت استفاده میکنن

نخیر!
سیستم عامل اسمش Steam OS هست!
Steam Box که به Steam Machine تغییر نام پیدا کرده دستگاه های شبه کنسولی هستند که قراره شرکت های طرف قرار داد valve اون ها رو بسازند!
من فقط اسمهارو اشتباه کردم! وگرنه کامپیوتری که روش steam os نصب شه همین کارایی رو داره! نیازی نیست از این دستگاه ها بخرین!

به به ! از اون ور کنسول ها تو سخت افزار نسبت به نسل قبل افت داشتن از این ور پورت بازیهاشون رو pc آسان شده از یه ور دیگه هم valve بزرگ و معظم و ... :d:x با این کارش باعث میشه pc به روز های اوجش برگرده . چون به نظرم بازی هایی که برای این کنسول منتشر میشه برای pc هم منتشر میشه .
:xpc for ever :x
فقط یکی از بچه ها گفت میشه با نصب سیستم عاملش رو pc همون کنسول رو رو pc داشت و پول اضافه نداد . این حرف درسته ؟ میشه یه توضیحی بدین ؟

به به ! از اون ور کنسول ها تو سخت افزار نسبت به نسل قبل افت داشتن از این ور پورت بازیهاشون رو pc آسان شده از یه ور دیگه هم valve بزرگ و معظم و ... :d:x با این کارش باعث میشه pc به روز های اوجش برگرده . چون به نظرم بازی هایی که برای این کنسول منتشر میشه برای pc هم منتشر میشه .
:xpc for ever :x
فقط یکی از بچه ها گفت میشه با نصب سیستم عاملش رو pc همون کنسول رو رو pc داشت و پول اضافه نداد . این حرف درسته ؟ میشه یه توضیحی بدین ؟
داداش مهدی مثلا ما میایم Steam OS رو سیستممون نصب میکنیم (نیازی هم نیست کنسول بخریم ) در اینده بازیهایی که برای این سیستم عامل عرضه میشن میتونیم بازی کنیم

طرفدارن کنسول هم که به گرافیک رزولوشن و فریم مطلوب علاقه دارن و دوست دارن در پذیرایی خونه نهایت کیفیت در بازیها داشته باشن این کنسول بهترین انتخابه (گیم پد عالی هم داره) و دوستانی هم که اصلا به بازی کردن جلوی مهمونها تو پذیرایی خونه علاقه ندارن فقط سیستم عامل نصب میکنن
درواقع از نظر من بهترین سودی که این سیستم عامل برای ما داره اینه که از شر ویندوز مزخرف ماکرو سافت راحت بشیم بریم سمت سیستم عامل امن لینوکس که میتونیم خیلی بهتر از ویندوز از نهایت قدرت خام محاسباتی سخت افزارمون استفاده کنیم .
یه جورایی دنیای بزرگ pc gaming از کاربران معمولی کامپیوترها جدا میکنه .

آخرین ویرایش:
درواقع از نظر من بهترین سودی که این سیستم عامل برای ما داره اینه که از شر ویندوز مضخرف ماکرو سافت راحت بشیم بریم سمت سیستم عامل امن لینوکس که میتونیم خیلی بهتر از ویندوز از نهایت قدرت خام محاسباتی سخت افزارمون استفاده کنیم .

ویندوز مزخرف؟:d

اسم یجورائی از اپل و طرح از PS4 اسکی رفته.اما من هنوز به فلسفه وجودی این دیوایس شک دارم.در عین حال که برام جالب وعجیبه،کمی هم بیهوده کاریه.
نمیدونم شایدم باید سکوت کرد تا بعد ریلیز همه چی بهتر مشخص بشه.

بازی ها رو میتونه رو 1080 و 60 فریم اجرا کنه ولی نه در بهترین تنظیمات مثلا کرایسیس 3 در بهترین تنظیماتش حتی 780 gtx نمیتونه 60 فریم بده کنسول ها رو هم نمیتونه کاری کنه چرا چون بازی های انحصاری کنسول برای پی سی و به دنبالش این کنسول عرضه نمیشند forza,gt,tlou,beyond,killzone,uncharted,halo,destiny,the order,...

فکر می کنم جایی خونده بودم که یکی از کله گنده های Valve گفته بود ما هیچ بازی یی رو برای Steam Machines انحصاری نمی کنیم، پس نگران انحصاری شدن Half-Life 3 یا پرتال 3 یا L4D3 یا چیزهای دیگر 3 برای این دستگاه ها نباشید (البته ممکنه بگن اگه رو PC معمولی می خواید بازی کنید باید سیستم عامل استیم رو بریزید که اون هم رایگانه البته).
ddaxnxx3inngj2uhtubo.gif

نظر شخصی: Valve مثل همیشه به شدت داره حساب شده عمل می کنه! شک ندارم که این حرکت Steam Machines + کنترلر استیم + Steam OS مجموعا با همدیگه بسیار موفق عمل می کنند و میلیونها نفر رو به سمت خودشون می کشونند.

----------------------------------------------------
یه سری توضیحات در مورد این سه سیستم:

- سیستم عامل استیم (Steam OS) یه سیستم عامل کامپیوتری بر پایه سیستم عامل لینوکس هستش که هر کسی که یه کامپیوتر داشته باشه می تونه به طور رایگان نصبش کنه و عملکرد یه Steam Machine رو به کامپیوترش بده.

- کسی مجبور به خرید Steam Machine نیست، ولی اینها در واقع به منزله PC های ارزون قیمتی هستند که بازی ها رو به بهترین شکل اجرا می کنند و در واقع توصیه شده توسط خود استیم برای بازی های PC هستند.

- حلقه آخر این زنجیر شاهکاریه به اسم Steam Controller، که اگر بتونند وعده هاشون رو در موردش عملی کنند یه گزینه عالی خواهد بود! گذشته از تمام مزایای دیگه، مطلب خیلی جالبی که در مورد این کنترلر خوندم اینه که می تونه بازی های قدیمی PC رو فریب بده و خودش رو به شکل یه کی برد و ماوس به اونها معرفی کنه! بعد شما دکمه ها و تاچ پدهای کنترلر رو معادل دکمه ها و کنترل های ماوس و کی برد تنظیم می کنید و از بازی های PC روی مبل راحتی اتاق نشیمن لذت می برید!
136834697417070Tcc.png

البته مطمئن نیستم هیچ چیز جای کی برد و ماوس رو بگیره، ولی دوست دارم ببینم گیب چی تو آستینش داره برامون! :دی

این هم کنترل های بازی پرتال 2 به طور مثال:

0controller_bindings_7725138549585431369.jpg

کاملا درسته ولی این OS تا مدتی که خود Valve مشخص خواهد کرد در انحصار این machine خواهد ماند ولی به محض کامل شدن و اینکه اطمینان حاصل کنن این OS مشکل خاصی نداشته باشه و با همه سخت افزار ها کاملا مطابقت داره بسرعت واسه PC ها هم منتشر میشه چون فعلا با همین Machine بهینه شده ...

یه چیزی رو من نفهمیدم اینکه چن ماه پیش سه تا مشخصات دیگه ای گفتن که Intel Haswell CPU و Invidia GPU بود حالا این یکی چیه و اونا چی بودن رو باید انگار منتظر باشیم یا اینکه فهمیدن اونا قیمتای نجومی داشتن و کنسل کردنش ... ولی باید بگم که AMD هم از همه نظر خوب و قوی و من شخصا مشکلی باش ندارم حتی نسل بعدی CPU های AMD از Haswell هم قویتر خواهند بود و همین الان GPU ATI 7990 از TITAN قوی تره ولی خوب X2 هست در کل که آینده خوبی در انتظار AMD هست .

جذابترین بخش ماجرا همین Steam Controller هست،من فکر میکنم دوران حکومت گیم پدهای مایکرو برا پی سی بازها به سر اومد.اصلا صحبت گیم پد 360 و X1 جلوی این شوخی بیش نیست.

ولی باید بگم که AMD هم از همه نظر خوب و قوی و من شخصا مشکلی باش ندارم حتی نسل بعدی CPU های AMD از Haswell هم قویتر خواهند بود و همین الان GPU ATI 7990 از TITAN قوی تره ولی خوب X2 هست در کل که آینده خوبی در انتظار AMD هست .
سر گرافیک که این 2تا هر چند ماه،یکی رو دست اون یکی بلند میشه،تا اینجاش درست.
اما سر CPU من 1% هم فکر نمیکنم نسل بعد CPUهای AMD بتونه از لحاظ قدرت به اینتل نزدیک بشن.حالا این سیاست کمپانی هست برا پائین نگه داشتن قیمت،یا توانائیش رو ندارن یا هرچی دیگه...
تو این 10 سالی که یواش یواش CPUهاشون،علاوه بر نقش سیستم گرمایشی،تونستن به توان بازده ای برسن همینگونه بوده.فکرم نمیکنم که در ادامه تغییری ایچاد بشه.
Valve هم بارها گفته: هیچ سخت افزار ثابتی برا سیستمهاش در نظر نگرفته واجازه داده که هر کمپانی از ترکیباتی که فکر میکنه درسته،تو طراحی این نوع PCها استفاده کنه.مطمئنا حداقلهائی هست ولی اصلا و ابدا اینجوری نیست که محدود به قطعات AMD یا اینتل بشه،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or