اولین کاری که با GTA V می کنید چیست؟

• Thread starter Thread starter aj 200
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میرم ببینم راک استار ب قولش عمل کرده یا نه......

اخه قول داده تو نسخه PS3 ش

G4Y Club هم باشه ...از طریق psn هم میشه دوستاتو دعوت کنی ب کلاب :bighug:

نیست ک اورجینالشو میخرم بره همین قبل این ک اولین باری رخ بده

*بو*ش میکنم..:دی .لامپ مصب این بازیهای اوریج وقتی ک پلمش رو باز میکنه بوی آمریکا رو میده..در برخی از موارد بوی بریتانیا و امارات هم دیده شده

و من الله توفیق

میرم ببینم راک استار ب قولش عمل کرده یا نه......

اخه قول داده تو نسخه PS3 ش

G4Y Club هم باشه ...از طریق psn هم میشه دوستاتو دعوت کنی ب کلاب :bighug:

نیست ک اورجینالشو میخرم بره همین قبل این ک اولین باری رخ بده

*بو*ش میکنم..:دی .لامپ مصب این بازیهای اوریج وقتی ک پلمش رو باز میکنه بوی آمریکا رو میده..در برخی از موارد بوی بریتانیا و امارات هم دیده شده

و من الله توفیق
شلوغ شد تایپیک و خطرناک :دی
از همین الان بگم من دعوتتو رد میکنم :دی
آغا اصلا نظرم عوض شد...
اول میرم توبه میکنم و تا آخر عمر در مسجد به مردم خدمت میکنم ...

مطمئنا اول هندلینگ و دمیج ماشین ها رو بررسی می‌کنم و بعد هم می‌رم تو کوهستان و دشت و صحرا عشق و حال:دی
هر GTA که می‌گیرم انقدر توش تفریح های مختلف داره که تقریبا 2 ماه اول اصلا سمت ماموریت ها نمی‌رم!

راجع به سوال دومت باید بگم که از اولی جواب دادنش سخت تره چون از طرفی بنظرم gta با هرج و مرج گره خورده پس تو این زمینه انتخاب ترور ازهمه بهتره اما خب ادم بعضی وقا هوس شیک و مجلسی بودن میکنه اون وقت میره دنبال مایکل از یه طرف دیگه هم گشتن این شهر با فرانکلین خاطراتم رو با cj زنده میکنه ... 8->
اما نظرم راجع به شهر گردی عوض شد منم ترجیح میدم که تو نقشه رو با ماموریت رفتن بگردم تا به قول دوستان سورپرایز هم بشم بنظرم اینجوری حالش بیشتره ...

اولین کار از نظر یک نوب :
سریع میرم تو اینترنت میگردم رمز های بازی رو پیدا میکنم
اولین کار از نظر یک حرفه ای :
مرحله اول رو میرم که آزاد باشم ول بگردم بعد میرم رمز پول و پیچوندن پلیس ها رو پیدا میکنم :d

ماشین برمیدارم میرم یه جا چراغ قرمز باشه جلوش چنان دریفت میکشم خود راک استار بیاد بهم افرین بگه.بعد عین آدم شروع میکنم به رفتن ماموریت.البته قبلش به طبیعت یه سری میزنم.

رو خرید و فروش اسلحه سرمایه گذاری می کنم :دی
خودمو میرسونم به بلندترین ساختمون شهر، اول چند دقیقه به محیط اطرافم نگاه میکنم بعد با چتر میپرم پایین!
yahoo_4.gif
بدون چتر که حالش بیشتره:دی یه لحظه تصورش رو بکن:دی

منکه درجا pause می زنم میرم سراغ map کاملا بر اندازش می کنم و نقاط خاصی رو علامت گذاری می کنم
البته اول خط داستانی بازی رو تموم می کنم اجازه می دم خود بازی محیط رو معرفی کنه بهم اینجوری آدم بیشتر سورپرایز میشه

همین سبک تأیید ميشه

Sent from my MT15i using Tapatalk 2

:dمثل نسخه قبل تو شهر میگردم تا یه پلیس پیدا کنم..بعد یکی رو جلوش میکشم!سوار ماشین میشم تا بیاد دنبالم..نزدیک تر شد با تفنگ میکشمش..2 ستاره میشم ..بعد از اونم ماشین پلیس ها میان دنبالم منم بهشون تیر میزنم و فرار میکنم..آخرشم میمیرم:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or