اولین کاری که میکنم اول میرم تو بازی یکم میچرخم و یکی دو مرحله رد میکنم بعد از بازی میام بیرون وصب میشم به اینترنت میرم یکی از این سایتای مدینگ GTA ! یک چهار پنج تا ماشین موتوری مدی چیزی دی ال میکنم میریزم
( البته این حرکت فقط در مورد نسخه PC صدق میکنه که مطمئنن ریلیز میشه )
قطعا اولين كاري كه بعد از خريد بازي ميكنيد گذاشتن ديسك در دستگاه است ! :d
-جواد خياباني !
==========
جدا از شوخي اولين كاري كه ميكنم با يه ماشين خفن تا جايي كه بتونم نقشه رو ميگردم !
یه ماشین شیک برمیدارم میرم کنار پیاده رو بوق میزنم یه نفر رو میندازم بالا بعدش میرم یجای خلوت...
وقتی که نهایت استفاده رو بردم و طرف خودش میخواست بزور پیاده بشه میزارم پیاده بشه بعدش اول با کلت یه تیر
میزنم تو پاش که لنگ بشه وقتی که داره لنگ لنگان فرار میکنه با یه ککتول مولوتو اتیشش میزنم
بعدشم میرم تو strip club اونجا رو هم با خاک یکسان میکنم
به به عجب تاپیکی واقا برای خوره های gta کاملا مناسبه بنده به شخصه با بازی gtaII پا به عرصه گیم گذاشتم و تبدیل به یک گیمر شدم ... :bighug:
برای شروع بعد از نصب کامل رو درایو اولین کاری که میکنم ماموریت اول و میرم بعد میرم سراغ گشتن تو مپ بازی و حتما باید یه بار با ترور کل LOS SANTOS رو بفرستم تو هوا تا جیگرم حال بیاد هر ماشینیو ادم و موجود زنده و غیر زنده در بازی وجود داشت با RPG بهش شلیک میکنم بعد با یه مایکل مسیر شلیک RPG رو نگاه میکنم بعد میرم زیر اب کلا این جوری بگم همه ی مپ و میگردم چه زیر اب چه رو زمین چه بالا پشتبون چه تو هوا بخصوص اینکه میرم بالا تا جایی که بشه بعدش نیگاه میکنم ببینم چه منظره ای داره ...