ظاهرا دیروز یه ویدئو لیک شده ایا این ویدئو مربوط به بخشی از تریلر DOOM4 هست ؟!
Bu görüntüler, Doom 4′ün yayınlanmamış ilk videosuna mı ait? | doomcollector
Bu görüntüler, Doom 4′ün yayınlanmamış ilk videosuna mı ait? | doomcollector
اهنگش که اره ماله DOOM3 بودآهنگش که واسه Doom 3 هست لوگوش که 100% فیک ولی مابقی چیزا رو شک دارم .
Doom های کلاسیک (مخصوصاً Doom II که روی زمین بود) فضاهای خیلی بزرگی نسبت به زمان خودشون داشتن و بعضی جاها هم کامل روشن بود !Doom کلا باید جوش تاریک باشهآدم تا 4 متریش رو بیشتر نتونه ببینه
یهو یکی از پشت سرت بیاد کلت رو بخوره
اینی که الان دیدم بیشتر جو mass effect داشت تا Doom.
البته نمیشه به اون اهنگ هم اینطوری گیر داد و بگیم به خاطر اون فیک هست اکثر بازی ها وقی یدونه اهنگشون مشهور باشه تو نسخه های بعدیش هم برای معرفی از اون اهنگ استفاده میکنند . مثلا همین گیرز ۲ که یادم میاد برای معرفیش از اون اهنگ معروف گیرز ۱ استفاده کردندویدئو که fake میزنه ، مخصوصاً به خاطر همون لوگو و موسیقی آخرش. تنها چیزی که یه ذره شبیه Doom هست ، اون موجودات بزرگ شبه عنکبوتی هستن که من رو یاد Spider Mastermind انداختن !![]()
ولی کلاً اگه fake هم باشه (که احتمالش خیلی زیاده) به هر حال یه چیز درست حسابی هست و چیزی نیست که یه نفر بشینه توی خونه در عرض یه ساعت درست کنه. دوست دارم بدونم ویدئو برای چه چیزی هست !![]()
آخه این یه جور تابلویی هست !البته نمیشه به اون اهنگ هم اینطوری گیر داد و بگیم به خاطر اون فیک هست اکثر بازی ها وقی یدونه اهنگشون مشهور باشه تو نسخه های بعدیش هم برای معرفی از اون اهنگ استفاده میکنند . مثلا همین گیرز ۲ که یادم میاد برای معرفیش از اون اهنگ معروف گیرز ۱ استفاده کردندیا همین سری هیلو
![]()