به نظرم اساس بازی خوبیه من که خوشم میاد با اینکه ار پی جی بازم من دوست دارم تو اساس بتونم یک شخصیت مونث بر دارم و یا اینکه یک قسمت برای ساخت کاراکتر به بازی اضافه کنند تا بیشتر جذاب بشه. یا اینکه یک حرکات و تکنیک های برای کاراکتر اصلی در نظر بگیرن اما به راحتی این اجازه رو به بازیکن ندن که به دستش بیاره و کاری کنند که براش زحمت بکشه برای مثال تو یک شهر بالای یک کوه یک مدرسه باشه که اون رو اموزش بده بعد اونجا یکسری مرحله فرعی هم در نظر بگیرند که جذاب تر بشه. اساس با اون همه سلاح و تکنیک های که به کاراکتر اصلی بازی داده مخفی کاری رو تو روند مراحلی بازی کم رنگ کرده باید یک فکری به حالش بکنند. راستش یک مشکل دیگه که اساس به نظر من داره اینه که شما همیشه باید بالای ساختمان های شهر باشید و وقتی هم اون بالا هستید و از هر طرف نگاه می کنید بازهم ساختمان می بینید نه باغ و بوستانهای که شما رو مجذوب خودش کنه. اساس به نظرم کمی خسته کننده است برای فن های حرفه ای این بازی و باید کمی فان سازی تو محیط طرح ریزی بشه. من بازیو رو بخاطر تکنیک های توپش دوست دارم
به نظر من دیگه فرمول تکراری این بازی به درد نمی خوره .بعد از شماره ی دوم مشکلات تکراری شدن محیط و سلاح و شخصیت های اصلی صدمه ی زیادی به این بازی زد . به صورتی که دیگه رولوشن زیاد خوب نبود . اما یوبی کار خوب کرد که بازی رو از اروپا و اسیا به امریکا و فک کنم جنگ داخلی برد . سرنوشت این بازی معلوم نیست
---------- نوشته در 12:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 PM ارسال شده بود ----------
عزیز من اسیسنس کرید مال تمامی سن و سال ها نیست . البته حرفت کمی هم درسته . فرمول تکراری این سری باعث صدمه دیدن و خدشه وارد شدن به این سری شد . شما شماره ی 1 رو بازی کردی ؟ به نظر من اون رو بازی کن :d
نمی دونم چرا تو محلمون فقط من Assassin creed بازی میکنم
نمیدونم چجوریه وقتی به داستانش فکر میکنی به پیچیدگیش بیشتر پی می بری
من تا حالا همه نسخه هاشو دو بار بازی کردم اما اصلا خسته نمیشم
من با هیچ بازی دیگه ای حال نمی کنم
راستی
این نسخه آبان میاد ؟ فقط خدا کنه برا PC تاخیر نخوره که دیگه از یوبی دلسرد میشم
راستي ببينم گرخيدي جواب اين همه كار برو نميدي.اينو بدون كه هر بازي طرفداران خاصه خودشو داره و هيچ وقت نبايد از يك بازي بد بگي چون انگار به اون طرفدارا توهين مي كني.يكم رعايت كن.
فکر نمی کردم انقدر عقده ای باشی PAXA!
بذارید خودمو معرفی کنم:
kkkz واقعی هستم که فعالیت اصلیم در پردیس گیم بود و این آقا و رفقاش برای سرگرمی اومدن و توی پرو پای من پیچیدن.بعد به خاطر فحاشی اخراج شدن...
حالا این آقای عقده ای اومده دقیقا با کپی کردن از مشخصات من میخواد خودشو جای من جا بزنه و منو مثل خودش دیوانه نشونم بده.
و بذارید ایشونو معرفی کنم:
PAXA یا PAXLORD یک آدم *****...ایشون و 5 نفر از دوستانشون چند بار به عناوین مختلف از پردیس گیم اخراج شدن...
خواهش میکنم از ناظمان و مدیران که این پست رو حذف نکنن و این فرد به علاوه اکانت اصلیش یعنی PAXA رو اخراج کنید.
عزیز من اسیسنس کرید مال تمامی سن و سال ها نیست . البته حرفت کمی هم درسته . فرمول تکراری این سری باعث صدمه دیدن و خدشه وارد شدن به این سری شد . شما شماره ی 1 رو بازی کردی ؟ به نظر من اون رو بازی کن :d