نظر من دقيقا برعكسه حميد. به نظرم عامل ويروس سالهاست كه اون ترس و استرس خودش رو از دست داده و با گذشت زمان و پيشرفت بازي هاي كامپيوتري تنها چيزي كه همچنان ميتونه مخاطبو سرجاش ميخكوب كنه همين تم رواني و تاريكه كه اگرم دقت كني مي بيني كه خيلي از بازي هاي ديگه مثل Outlast هم به اين سبك رو آوردن. براي مثال الان اگه يه برگشتي داشته باشيم به REهاي كلاسيك شايد استرس داشته باشند اما هيچگونه ترسي برامون ايجاد نميكنن اما وقتي ميري سراغ SH همچنان رعشه به تنت ميوفته. نمي خوام مثال بزنم و يا چيزي رو اسپويل كنم اما اگه يادت باشه SH 3 يه مترويي داشت كه توش يه نُت افتاده بود و تو اون نت داستاني پيرامون اينكه اگه شخصي در شرايط خاصي كشته بشه روحش سرگردون باقي ميمونه و عذاب ميكشه توضيح داده شده بود. خوب تو خودت دقت كن ببين چنين المان هاي خوفي ترسناك ترن يا يه ويروس كه به انسان منتقل ميشه و اونو به موجودات ديگه تبديل ميكنه؟
به نظر منم تو چنين شرايطي كه نه خود Konami براي ساخت يه SH درست حسابي قدم برميداره و نه بازيسازي پيدا ميشه كه اين سبك رو پرورش بده وجود هر عنواني كه تداعي كننده سري SH باشه نعمته. حالا بگذريم كه وجود استاد ميكامي خودش ارزش كار رو چند برابر ميكنه.
منم اولش كه ديدم يكم نااميد شدم ولي وقتي متوجه شدم كه بازي داره رو 360 اجرا ميشه نظرم عوض شد. درسته كيفيت بازي در حد بهترين ها نيست ولي باتوجه به اينكه ليد پلتفرم بازي يكي از كنسولاي نسل بعده و يك سالم تا عرضه بازي مونده به نظرم كيفيتش عاليه.