اولین عکس از Thief 4

Behrooz

کاربر سایت
Thief4Header-600x231.jpg

با سلام.

مدتی بود که شایعه شده بود که Eidos قراره شماره ی بعدی Thief رو بسازه و در GDC امسال آن را به نمابش بگذاره.
بالاخره اولین عکس از بازی به نمایش در آمد.
Eidos Montreal امروز پستی را داده که در آن عکسی را نشان میدهد که گیمری در استودیو در حال بازی آن است.
شخصی را نشان می دهد که کمان در دستش است.سوم شخص است و همچنین Garrett را نشان می دهد.اطلاعات زیادی از بازی نیست و Eidos وSquare Enix در مورد بازی سکوت کردند.اما حداقل فن ها میدانند که بازی در حال ساخته شدن است و احتمال خیلی زیاد بازی در GDC به نمایش گذاشته خواهد شد.
thief-4.jpg

http://www.ripten.com/2011/02/25/thief-4-exists-heres-a-picture-to-prove-it/

من آیه یاس DMC رو قبول می کنم MP3 رو هم همین طور و دارکنس 2 و .... ولی هنوز نفهمیدم که این یه دونه شات چیش مشکل داره که از همین الان داره واسش آیه خونده میشه؟!

حتی اگه بازیه عالی ای هم دربیاد مطمئنا قابل قیاس با شاهکارهای اسپکتور و لیواین نیست !

الان Human rev رو ببین ، مطمئنا بازی خوبیه ولی تفاوتش با Deus Ex اصلی برای تو قابل انکاره ؟

از نظر من اینکه خالقین Ip ها از کار بر روی بازی خودشون کنار گذاشته شن باعث میشه اون حس اوریج بازی کاملا از دست بره ، چند مورد می خوای برات مثال بزنم ؟

C&C ?
حتی DOOM و QUAKE بدون Romero !
MP بدون رمدی !
حتی SC II که سعی کرد برخی المان های WH رو بگیره !
BS 2 !
sims بدون ویل رایت و ...
و مورد هایی که خیلی زیادن !
بحث سر این نیست که Thief 4 بازی خوبی هست یا بد ؟ حرف اینه که مثلا اگه Eidos اسپکتور رو جذب میکرد تا حتی با همین تیم سازنده روی ادامه های Deus Ex و Thief کر کنه ببین با چه شاهکارهایی طرف بودیم !

آره منتها مسأله اینه که از 3 هم به خاطر وجود دید سوم شخص شاکی‌ام! نظر شخصی من اینه که Thief باید اول‌شخص می‌موند، چون هم حسّ خیلی بهتری بهم می‌داد و بیشتر من رو می‌برد تو جوّ بازی، هم سخت‌تر بود.
اینم حرفیه.اتفاقا خودمم با اول شخصش بیشتر حال میکنم ولی فکر نکنم تا زمانی که به این حالت صدمه نزنه,وجود نمای سوم شخص به عنوان یه آپشن اضافی مشکلی ایجاد کنه.

حتی اگه بازیه عالی ای هم دربیاد مطمئنا قابل قیاس با شاهکارهای اسپکتور و لیواین نیست !

الان Human rev رو ببین ، مطمئنا بازی خوبیه ولی تفاوتش با Deus Ex اصلی برای تو قابل انکاره ؟

از نظر من اینکه خالقین Ip ها از کار بر روی بازی خودشون کنار گذاشته شن باعث میشه اون حس اوریج بازی کاملا از دست بره ، چند مورد می خوای برات مثال بزنم ؟
ربطی نداره ! خالقین GTA میرن Crackdown رو میسازن و اون ازآب در میاد ، اونوقت GTA بدون خالقینش این ... !
اگر به غیب گفتن هم باشه (مث جمله اولت !) منم میگم از همین عکسا مطمئنم بازی بسی خفن میشه !
ضمنا DE هم ازون بازیاییه که با اومدنش خیلی چیزا رو عوض میکنه ... بازم بدون خالقش !

کدوم المان منظورته؟
از نظر من وقتی SC II رو مثلا با Brood wars مقایسه کنی کاملا واضحه که تمرکزی که روی مدیریت منابع چه در سری SC و یا حتی در مقایسه با WC وجود داره توی SC II خیلی کمرنگ تر شده ! البته درسته مثلا فاکتوری مثل اختلاف ارتفاع باعث شده برخی معادن و به طبعش برخی یونیت ها توی بعضی مپ ها خیلی مهم باشن ولی در کل از نظر من مدیریت منابع توی SC II کم رنگ تر از قبل شده بودو به Warhammer نزدیک شد !

البته منظور من از اسم بردن SC II این نیست که اصالت بازی از بین رفته بلکه به نظر من SC II اصیل ترین دنباله ی تاریخ چون هنوزم بعد از 12 سال لذت بازی کردن بازی اول میاد زیر زبون آدم :d

از نظر من وقتی SC II رو مثلا با Brood wars مقایسه کنی کاملا واضحه که تمرکزی که روی مدیریت منابع چه در سری SC و یا حتی در مقایسه با WC وجود داره توی SC II خیلی کمرنگ تر شده ! البته درسته مثلا فاکتوری مثل اختلاف ارتفاع باعث شده برخی معادن و به طبعش برخی یونیت ها توی بعضی مپ ها خیلی مهم باشن ولی در کل از نظر من مدیریت منابع توی SC II کم رنگ تر از قبل شده بودو به Warhammer نزدیک شد !
قبول دارم تو بخش داستانی این قضیه مدریت منابع تغییراتی داشته ولی خب توی مالتی رسما همون یک هست با بعضی تغییرات توی عملکرد یونیت ها، یه سری ها هم که می نالن که چرا تغییر نکرده !

قبول دارم تو بخش داستانی این قضیه مدریت منابع تغییراتی داشته ولی خب توی مالتی رسما همون یک هست با بعضی تغییرات توی عملکرد یونیت ها، یه سری ها هم که می نالن که چرا تغییر نکرده !

من حدود 30 ساعت مالتی بازی کردم (به غایت آماتور هست :d ادعا هم ندارم اصلا !)ولی خداییش بدون شک تمرکزی که روی مدیریت منابع توی بقیه ی بازی های بلیزارد بود اینجا نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or