اولین عکس از Thief 4

Behrooz

کاربر سایت
Thief4Header-600x231.jpg

با سلام.

مدتی بود که شایعه شده بود که Eidos قراره شماره ی بعدی Thief رو بسازه و در GDC امسال آن را به نمابش بگذاره.
بالاخره اولین عکس از بازی به نمایش در آمد.
Eidos Montreal امروز پستی را داده که در آن عکسی را نشان میدهد که گیمری در استودیو در حال بازی آن است.
شخصی را نشان می دهد که کمان در دستش است.سوم شخص است و همچنین Garrett را نشان می دهد.اطلاعات زیادی از بازی نیست و Eidos وSquare Enix در مورد بازی سکوت کردند.اما حداقل فن ها میدانند که بازی در حال ساخته شدن است و احتمال خیلی زیاد بازی در GDC به نمایش گذاشته خواهد شد.
thief-4.jpg

http://www.ripten.com/2011/02/25/thief-4-exists-heres-a-picture-to-prove-it/

يكي بياد بگه نسخه هاي قبلي بازي واسه pc هم بوده يا نه و اين كه الان قابل بازي كردن هستن يا نه؟؟
بله.برای PC هم بود و الان هم قابلیت بازی کردن رو دارن!!:دی
چیزی که اصلاً دوست نداشتم بشنوم. :-<
باو Thief 3 هم سوم شخص میشد!:دی شاید این عکس از نمای سوم شخصشه!

يكي بياد بگه نسخه هاي قبلي بازي واسه pc هم بوده يا نه و اين كه الان قابل بازي كردن هستن يا نه؟؟
بوده خوبشم بوده:biggrin1:
در واقع این و DE نمونه بازیهایی هستند که PC دارها باید از کنسولیزه شدنشون (مثلا سوم شخص شدنشون) ناراحت بشن، نه مثلا Crysis

Eidos Montreal روی لبه ی تیغ داره راه میره!! دو تا IP بسیار خفن (Thief و DE) افتاده دست این استودیو. بازیهایی که آدمایی مثل Ken Levine و Waren Spector روشون کار کردن!

جو قرون وسطایی هم خیلی خوب بود...نمیدونم چرا عوضش کردن...
هنوز هیچی مشخص نشده
عکس که خیلی بد گرفته شده. مشخص نیست که این قسمتی که گوشه تصویر قرار گرفته آرنج Garrett هست یا چیزه دیگه ایه
بهرحال خبر بسیار خوشحال کننده ای بود
احتمالا اون پروژه ای هم که ازش چند روز پیش صحبت می کردن همین بوده.البته توی اون خبر با اون همه آب و تاب هیتمن محتمل تر هست
شایدم دارن روی هر دو بازی کار می کنن.
اگه از هر دو بازی در نمایشگاه رونمایی بشه Eidos تمام توجه ها رو در GDC با همین دو تا به خودش متمرکز می کنه

آخرین ویرایش:
هنوز هیچی مشخص نشده
عکس که خیلی بد گرفته شده. مشخص نیست که این قسمتی که گوشه تصویر قرار گرفته آرنج Garrett هست یا چیزه دیگه ایه

امیدوارم حق با تو باشه...

ولی زمان قرون وسطی برق کجا بود...؟!:-/
اون چراغ ها بعید میدونم که توش شمع باشه:|

گرچه شکل ساختمونها همچین جدید نمیزنه...
در هر صورت امیدوارم زیادی زمان و جلو نیاورده باشن

Eidos Montreal روی لبه ی تیغ داره راه میره!! دو تا IP بسیار خفن (Thief و DE) افتاده دست این استودیو. بازیهایی که آدمایی مثل Ken Levine و Waren Spector روشون کار کردن!
از DE جدید که خیلی تعریف میشه مثل این که واقعا کار خفنی کردند. Thief هم باید دید چی کار می کنند. مثل اینکه عکس ها هم از نسخه PS3 هست. اینجا چند تا عکس دیگه هم هست
http://translate.google.nl/translat...549/galerie/1493807/&sl=de&tl=en&hl=&ie=UTF-8

امیدوارم حق با تو باشه...

ولی زمان قرون وسطی برق کجا بود...؟!:-/
اون چراغ ها بعید میدونم که توش شمع باشه:|

گرچه شکل ساختمونها همچین جدید نمیزنه...
در هر صورت امیدوارم زیادی زمان و جلو نیاورده باشن

شما مثل اینکه فراموش کردی
یه لامپ ساده که توی نسخه های قبلی هم بوده

screen3_large.jpg

فکر نمی کنم حال و هوای قدیمی و گوتیک بازی تفاوت چندانی کرده باشه
البته این سری یه سری فانتزی Steampunk هست که این مدل چیزا توش مرسوم هست( ممکنه که تکنولوژی های خاصی توی قالب قدیمی توش ارائه بشه )

از DE جدید که خیلی تعریف میشه مثل این که واقعا کار خفنی کردند. Thief هم باید دید چی کار می کنند. مثل اینکه عکس ها هم از نسخه PS3 هست. اینجا چند تا عکس دیگه هم هست
http://translate.google.nl/translate...n&hl=&ie=UTF-8
این عکسا رو هم دیدم
مثل همین یکی مبهمه ولی این صحنه واضح شد برام که Garrett در حال نشونه گیری در حالت نشسته است و داره تیر رو در کمان میزاره

انگار محکومیم تک تک خاطره های خوشمون جلوی چشممون تیکه پاره بشه.
مشکلش چیه ایدین؟ رنگ بندیش که حال و هوای نسخه های قبلی رو داره . حالا فقط با یه شات که اونم اصلا واضح نیست نمی شه نظر داد ولی نمای کلی حتی رنگ بندی قشنگتری داره نسبت به شماره های قبل.یه ***** آبی رنگ مخصوص شب و تاریکی که روی تمامی محیط استفاده شده
نمای سوم هم که به احتمال زیاد قابل تغییر به نمای اول شخص هست.

آخرین ویرایش:
باو Thief 3 هم سوم شخص میشد!:دی شاید این عکس از نمای سوم شخصشه!
آره منتها مسأله اینه که از 3 هم به خاطر وجود دید سوم شخص شاکی‌ام! نظر شخصی من اینه که Thief باید اول‌شخص می‌موند، چون هم حسّ خیلی بهتری بهم می‌داد و بیشتر من رو می‌برد تو جوّ بازی، هم سخت‌تر بود.

عکس های که امده نفر دوم در حال 360 بازی کردن هستش مثل این که با توجه به این که دسته سفید هستش .

چپی در حال بازی با PS3 هستش 100% نفر راستی هم با توجه به این که دسته سفید هستش و بهش میخوره مال 360 هستش .

چرا باید عنوان های قدیمی رو بدون سازنده های اصیلشون تجربه کنیم ؟
خوندن آیه یاس واسه DMC رو قبول می کنم MP3 رو هم همین طور و دارکنس 2 و .... ولی هنوز نفهمیدم که این یه دونه شات چیش مشکل داره که از همین الان داره واسش آیه خونده میشه؟! اینکه سازندهای اصلی روی بازی کار نمی کنن درسته مهمه ولی مهم تر اینه که کی حالا داره روی شماره جدید کار می کنه که خوشبختانه Eidos Montreal فکر می کنم گزینه خوبی واسه ساخت این بازی محسوب بشه

آخرین ویرایش:
من آیه یاس DMC رو قبول می کنم MP3 رو هم همین طور و دارکنس 2 و .... ولی هنوز نفهمیدم که این یه دونه شات چیش مشکل داره که از همین الان داره واسش آیه خونده میشه؟!
محمد این شات رو که گذاشتن آخه یجوری هست، خیلی واضح نیست.
ولی به قولا نباید از همین حالا آیه یاس خوند که چون سازنده های اصلی بازیرو نمیسازن ممکنه بازی موفق نباشه.
همه چیز احتمال داره، ممکنه بازی خوب باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or