اولین دوره مسابقات Pes6 بازی سنتر

دوستان من به امید خدا اگه جور بشه احتمال 70 درصد بیام فقط خواهشی که دارم اینه که خودتون میدونین دارم از شهرستان میام تا تهران 12 ساعت حداقل راه هست هرچه زودتر روز و ساعت و محل دقیق برگزاری رو بگین تا من میام اونجا سر در گم نمباشم بعد که محل برگزاری مشخص شد لطف کنین دوتا هتل متوسط هم معرفی کنین یه سوییت یا اتاق 2 نفره میخوام

بابا دانیال خیلی ولخرجی می کنی هتل:eek:
به نظر من بری هتل چمن خیلی خوبه مجانی هم هست;)

دوستان با این پیشنهادات من موافق هستند یا نه ؟

1- مسابقات در کلوپ برگزار بشه
2- مسابقات وسط شهر یا طرفای مترو باشه
3- نفری هم 3 یا 4 هزار تومان پول بدیم
4- مسابقات در روز جمعه برگزار بشه که همه باشند

همت جان لطفا پست اولت را ویرایش کن و اسم کسایی که می آیند را بنویس تا مشخص بشه چند نفر ثبت نام کرده اند

هتل چمن گرونه هتل کارتون بهتره به هر حال میام که هم یه اب و هوایی عوض کنم هم با بچه ها بیشتر اشنا بشیم هم یه رقابت سالم داشته باشیم به نظر من اگه 15 یا 20 نفر بشیم خیلی خوبه چون مبلغ جایزه هم بیشتر میشه جذابیت هم بیشتره به نظر من اگه حذفی هست به صورت رفت و برگشت باشه بهتره

به نظر من تو بقیه ی سایت ها تبلیغ کنیم مثل پرشن تولس و پی سی وو رد
www.p30world.com
www.persiantools.com
با احترام به نظر شما ولی این کار رو نکنیم بهتره .
چون با این کار دیگه خیلی شلوغ میشه و برگزاری مسابقات غیرممکن میشه . ( فکرشو بکن 200 نفر پشت کلوپ صف بستن :eek: )
هم یه مسابقات انحصاری با نام بازیسنتر برگزار میشه که هم خیلی خوبه هم خیلی کلاس داره !

خوب البته الان توی بچه های بازی سنتر با داداش mgs و دانیال 9 نفریم
اگه اون آقای قهرمان ماکائو هم بیاد میشیم 10 نفر
اگه تعداد کم بود من 2 تا دوست دارم که حرفه ای هستند
با اونا 12:biggrin1:
منتظریم:love:

شاید من و دوستم هم بیایم ولی زیاد رو ما حساب نکنید

راستی در مورد جا هم فکر کنم بیایم ولیعصر خیلی خوب باشه چون از همه جا ماشین و اتوبوس داره

حیف که هیچجوره نمیتونم بیام:((
وگرنه اول یه حالی به آروین میدادم بعد هم با کاپ میرفتم خانا (همون خونه:cheesygri)
چجوریاس؟ هر جمعه؟
من شاید امتحانام تموم شه (10 ام به بعد) بتونم بیام!!!
ولی جدا حریف نمیبینیمممممم:)

اقا همت حداقل باید 20 نفر باشیم که حال بده باید به فکر باشیم پولی که تهش میمونه حداقل به نفر اول 20 تومن مثلا نفری 5 تومن باشه 2 تومن برای پول گیم نت 3 تومن باقی برای جایزه اگه 20 نفر بشیم میشه 60 تومن که میشه بین نفر اول تا سوم اینجوری تقسیم کرد 30 تومن نفر اول 20 تومن نفر دوم و 10 تومن نفر سوم
اگه بخوایم حساب کنیم گیم نت ساعتی 1000 تومن هم باشه حداکثر هر فرد 4 بازی بیشتر که نمیکنه فکر میکنم بشه هر نفر 1 ساعت بگیره یعنی هر نفر 1000 تومن اگه اینجوری بشه عالی میشه چون 4 تومن میمونه برای جایزه اینجوری شاید بشه به نفر چهارمم جایزه داد

حیف که هیچجوره نمیتونم بیام:((
وگرنه اول یه حالی به آروین میدادم بعد هم با کاپ میرفتم خانا (همون خونه:cheesygri)
چجوریاس؟ هر جمعه؟
من شاید امتحانام تموم شه (10 ام به بعد) بتونم بیام!!!
ولی جدا حریف نمیبینیمممممم:)

همون بهتر که تو نیستی وگرنه سطح کیفی بازی ها میومد پایین:laughing:

اقا به نظر من هر کی میخواد قطعی بیاد از همین الان همینجا ثبت نام قطعی کنه و بگه چه تیمی میخواد که دیگه هرج و مرج نشه از الانم دیگه باید محکم دنبالش باشین چون نمیشه تو 1 هفته همه کارها رو کرد اگه میشد یه اسپانسری چیزی جور میکردیم خوب بود همین سایت هایی که خود بازی سنتر تبلیغشون رو میکونه مثل اواژنگ یا سامسونگ

اسپانسر؟؟؟:laughing:
بابا دانیال ای ول
بی خیال
برای مسابقه 20 نفری که اسپانسر نمیارن:biggrin1:
البته ایده بدی هم نیست ها:blushing:
شاید یکی از شرکت ها اومد اسپانسر شد
من و دکتر جواد هم در ازاش درباره قطعاتشون بین بچه های مسابقه تعریف و تمجید میکنیم:biggrin1:
انصافا داری ایده رو...!!!:blushing::-":biggrin1:/:)

مزایای بسایاری داره این کار یکیش اینه مثلا یه گیم نت خودش معرفی میکنه بعد پولشم کمتر میشه ازشش رو داره چون به غیر از این تقریبا خیال همه راحت تره از بابت برنامه درست و دقیق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or