اولین دوره مسابقات Pes6 بازی سنتر

گزارش از اولین دوره مسابقات pes6 :
این مسابقات در حالی برگزار شد که فقط از بازیکنان سایت بازی سنتر 6 نفر حضور داشتند و 6 نفر مابقی افراد متفرقه بودن.
مسابقه از دید Dr_JavaD :
ما از در خونه حرکت خود را آغاز کردیم و رسیدیم مترو صادقیه اول از همه ما رسیدیم بعد همت و بقیه بچه ها بعد ما خیال کردیم مسباقات دم مترو هست اما سوار اتوبوس شدیم و رفیتم میدان پونک مقدار زیادی راه بود که هر کی سهم خودش را داد و اونجا پیاده شدیم و و بقیه بچه ها را ملاقات کردیم
رفتیم داخل یک کلوپ تاریک کلوپ اصلا چراغ نداشت و تاریک بود و فقط تلوزیون ها روشن بودند بعد همت و آرش ویلا مسابقات را در یک برگه کوچک و فکرکنم با خودکار قرمز و خیلی در هم ورهم قرعه کشی کردن که فقط خودشون می تونستند خط خودشون را بخونن بعد بازی ها در کلوپ آغاز شد من در بازی اول با یک از بچه های سایت به نام بهزاد بازی کردم در اول مسابقه 2 بر صفر بازی را پیش افتادم و در دقیقه 80 بازی بازی شده بود 53 اما من در دقایق 87 و 90 دو گل زدم و بازی کشید به وقت اضافه که در نهایت با گل رونی پیروز مسابقه شدم نکته قابل توجه بازی این بود که بعد از پایان بازی صاحب کلوپ ما رو از کلوپ پرت کرد بیرون و رفتیم کلوپ بقلی بازی کردیم آخه خودشون یک کاپ داشتن بعد من با Mr_Game بازی داشتیم که ایشون را پر گل بردم بعداز مراحل حذفی سه تیم آمدن بالا که باید به صورت گروهی با هم بازی می کردن و من هم حواسم به این موضوع نبود من بازی اول را بردم و بازنده من هم با رفیق مستر گیم بازی کرد و باخت من با رفیق مستر گیم بازی کردم و خیال کردم هر کسی ببره کاپ را برده اما پاک در اشتباه بودم رفیق مستر گیم سه تن ز بازیکنانش قرمز بن و من همه کریستین رونالدو و گیگزم بی ودن ایشون در کمالناباوری ی گل بسیارب به من زد و ل بازی ه در دس من و ایشون با قدرت بدنی آدریانو 3 یازیکن من را کنار زد و گل زد . من هم حملات خود را ادامه دادم و بلاخره یک گل زدم و بازی مساوی شد بعد من دوهزاریم افتاد که باید می بردم بعد ایشون با تفاصل یک گل نسبت به من پیروز مسابقه شدن بعد هم هدایایی به رسم یاد بودم بهمون دادن که قرار عکسشو همت بزاره من همینجا بخصوص از آرش ویلا که بازی ها نظم داد و همچنین از همت تشکر می کنم که این بازی ها را ترتیب داد در دورهای بعدی یکی از فامیلهامون را می یادم که بچه هست و همتون را می بره و بعضی اوقات من را هم می برد به امید مسابقات بعدی

سلام
مسابقات تموم شد
متاسفانه من همون دور اول به قهرمان مسابقات خوردم و حذف شدم
اگه نميخوردم اصلا حريف نداشتم:biggrin1::-"
عكس ها و اطلاعات تكميلي به زودي...

آقا بی خیال عکس شین
اون عکسه دسته جمعی که گرفتیم رو الان دیدم
همون که نفر سوم گرفت
دیدم حتی نصفه بچه ها هم توش نیوفتادند
از ناشی گریش بوده:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی