اولین دوره مسابقات Pes6 بازی سنتر

hemat_gamer

کاربر سایت
سلام به همه دوستان بازی سنتری!!!
خوب من و یکی از بچه ها (Dr_JavaD) تصمیم گرفتیم که اولین دوره مسابقات بازی سنتر رو برگزار کنیم و نزاریم که این سایت به این بزرگی از داشتن چنین نعمتی برخوردار نباشه!!!:eek::biggrin1::biggrin1::biggrin1:
خوب اول از همه بگم که مدیرا اگه لازم میدونن تاپیک رو به جای مناسبتر انتقال بدن.
خوب بگم که این بازیها هم باعث نزدیکتر شدن بچه های سایت میشه و هم باعث سرگرمی.:biggrin1:
خوب ما هنوز درباره قوانین و شرایط مسابقات تصمیم قطعی نگرفتیم و میخوایم این کارو به شما واگذار کنیم.:cheesygri
خوب قبل از اینکه سوال ها رو بگم بهتره درباره مسابقه یه توضیحی بدم:
بچه های سایت یه جا دور هم جمع میشن و با هم بازی میکنن و یکی برنده میشه و قهرمان سایت نام میگیره.به همین سادگی.:-":blushing:
خوب حالا سوال ها که باید کسانی که تو مسابقه شرکت میکنن جواب بدن:
1-مسابقات تو کلوپ باشه یا گیم نت؟
*اگه تو گیم نت باشه اونایی که با کیبرد بازی میکنن هم میتونن شرکت کنن.
2-هر کس تو مسابقات چقدر بزاره وسط؟
من نظرم 3 یا 5 هزار تومان است
اول با پول هایی که جمع شده پول کلوپ یا گیم نت رو میدیم بعد باقیمونده رو بین 2 یا 3 نفر اول تقسیم میکنیم.
البته اگه دوست ندارین پولی باشه هم بگین.یعنی هر کسی فقط به اندازه سهم خودش که پول کلوپ(گیم نت) است بده.
3-مسابقات طرفهای کجا باشه برای شما بهتره؟
الان هر چی فکر میکنم سوالی به فکرم نمیرسه
بقیه سوال ها بعدن:p
شرایط:
1-مسابقات به صورت حذفیه
قرعه کشی هم توسط خود ما یا توسط pes انجام میشه
2-بازیها در یک تایم 10 دقیقه ای برگزار میشه
3-فلش بازیکن ها به صورت رندمه.
3-در انتخاب تیم هیچ محدودیتی نیست و یک تیم میشه توسط چند نفر برداشته شه.
4-مسابقات بر اساس آخرین نقل و انتقالات در اروپا انجام میشه
5-کسی حق تغییر تیم در وسط مسابقات رو نداره
6-مسابقات در تهران برگزار میشه
*به امید یک مسابقه خوب.;)
برای ثبت نام همینجا بگین و به سوالا جواب بدین.

آخرین ویرایش:
همّت جان اينجوری کسايی که تو شهرستانند که نميتونند شرکت کنند.قرار رو يه جوری بزاريد تو همين تابستون شايد ما ها هم تونستيم بيايم

همّت جان اينجوری کسايی که تو شهرستانند که نميتونند شرکت کنند.قرار رو يه جوری بزاريد تو همين تابستون شايد ما ها هم تونستيم بيايم
عزیز جان کسی گفت شهرستانی ها شرکت نکنن
اتفاقا مسابقات تو تابستونه
تا 2 هفته دیگه برگزار میشه
تا الان 4 نفریم.
من و دکتر جواد
x_omid_360
arash_villa
اگر که تعداد زوج باشه بهتره چون حرف و حدیث درباره قرعه کشی کمتره:blushing::biggrin1:

لطفا اول شرایط برگزاری و محل رو اعلام کنید بعد عضو گیری کنید .
ولی اگه محل برگزاری وسط شهر باشه اینطوری بهتره چون بقیه راحت تر میتونن بیان ( اخرش هم فکر کنم مسابقات تو کلوپ سر کوچه برگزارکننده اصلی باشه ! )

اقا من شدیدا در تلاش برای شرکت در این مسابقات هستم ولی باید بدونم واقعا برنامه درست پیش میره چون کلی خرج داره بخوام از شیراز بیام تهران پول اتوبوس هتل و چیزای دیگه اگه واقعا با برنامه باشین من پایه هستم حتی شاید بتونم چند نفر رو هم با خودم بیارم ولی به نظر من باید تبلیغات گسترده بشه و یه جوری باشه با بی برنامگی برنخوریم چون ممکنه خیلی هرج و مرج بشه اونایی که مثل من از شهرستان میان ممکنه برای 4 یا 5 روز برنامه ریزی کرده باشن پس باید سعی بشه خیلی دقیق و درست پیش روی بشه تا بشه یه مسابقات موفق رو داشت

لطفا اول شرایط برگزاری و محل رو اعلام کنید بعد عضو گیری کنید .
ولی اگه محل برگزاری وسط شهر باشه اینطوری بهتره چون بقیه راحت تر میتونن بیان ( اخرش هم فکر کنم مسابقات تو کلوپ سر کوچه برگزارکننده اصلی باشه ! )
عزیز جان ما داریم میبینیم برای شما کجا راحت تره تو این خراب شده:biggrin1: که همونجا برگزار کنیم
میخوایم یه جایی رو پیدا کنیم که برای همه راحت باشه:blushing:
در ضمن سر کوچه ما هم که کلوپ نداره:-"
در ضمن شما اگه میخوای شرکت کنی به اون سوال ها هم جواب بده تا ما زودتر درباره شرایط و زمان مسابقات تصمیم بگیریم;)
اقا من شدیدا در تلاش برای شرکت در این مسابقات هستم ولی باید بدونم واقعا برنامه درست پیش میره چون کلی خرج داره بخوام از شیراز بیام تهران پول اتوبوس هتل و چیزای دیگه اگه واقعا با برنامه باشین من پایه هستم حتی شاید بتونم چند نفر رو هم با خودم بیارم ولی به نظر من باید تبلیغات گسترده بشه و یه جوری باشه با بی برنامگی برنخوریم چون ممکنه خیلی هرج و مرج بشه اونایی که مثل من از شهرستان میان ممکنه برای 4 یا 5 روز برنامه ریزی کرده باشن پس باید سعی بشه خیلی دقیق و درست پیش روی بشه تا بشه یه مسابقات موفق رو داشت
من قول میدم که این مسابقات از جام جهانی هم دقیق تر و با برنامه تر باشه:biggrin1:(انصافا داشتی!!!:blushing:)
بعد اگه تعداد کم باشه که تو 1 روز تموم میشه
ولی اگه زیاد باشه خوب شاید چند روزی طول بکشه;)

hemat_gamer جان اگه یه وقت در مورد پستم که به نظر خودم یکمی تند بود ناراحت شدی شرمنده .
arms%5B1%5D.gif

ولی جواب سوال ها :
به نظر من تو کلوپ بهتره . چون فکر نکنم هیچ حرفه ای با کیبورد بتونه خوب بازی کنه . چون اصولا بازی حرفه ای با کیبورد معنا نداره !
lamo%5B1%5D.gif

در مورد پول اگه از هر شرکت کننده 4 ، 5 هزار تومن گرفته بشه خیلی بهتره . چون هم یه پولی واسه جایزه اون ته میمونه هم تعداد شرکت کننده های اماتور که خود رو از قبل حذف شده میدونن یه مقدار کمتر میشه .
94.gif

کلوپ هم یه جای با کلاس باشه وسط شهر
231.gif
. ( راستی سر کوچه ی ما یه کلوپ هست که طرف اشناست . بریم اونجا ؟
4.gif
)

خودت جواب همی هی سوالاتو می دونی ولی بازم میگم!
کلوپ بوستان بریم بد نیست ولی نباید بیشتر از 16 تا بشیم
تا 3 شهریور برگزار کنیم که من می رم و ... (همونجا که می دونی!:laughing:)
5 تومن م هرکی بزاره وسط به اول تا سوم بدیم به نسبت 50 % و 30% و 20%

از یه طرف خیلی دلم میخواد بیام از یه طرف هم واقعا مخارح سفر سنگین هست نمیدونم چیکار کنم برای حداقل 3 شب هتل باید نفری 60 تومن کم کم بدم اینجا جمعیت شیرازی ها کمه وگرنه یه سری مسابقات هم اینجا تشکیل میدادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or