اولین دوره مسابقات آنلاین The Last Of Us: Remastered

کدام یک از مود های زیر را برای انجام مسابقات بیشتر میپس

• مود سوروایور

رای‌ها: 40 71.4%
  • مود اینترگیشن

رای‌ها: 16 28.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    56
  • نظرسنجی بسته شده است .
اول كه اومديم ميبينيم تو نظر سنجي فقط دو تا مد بازي هست
بعدش سوروايور راي مياره و تو پست اول ميزنيد سوروايور
بعد حالا اومديد ميگيد اينتروگيشن:|
از همون اول نظرسنجي نميزاشتيد و حرف دوستاتون رو گوش ميكرديد ديگه، در واقع الان نظر اون تعدادي كه به سوروايور راي دادن با پشمك حاج عبدلله فرقي نميكنه:|
ببین عزیز من 8 تا تیم هست 4 نفر . 32 نفر هست داخل این مسابقه . خودت حساب کن چجوری سوروایور رای آورده . هر کی پست رو باز کرده رای داده . سوروایور سر بازی آدم خوابش میبره . اینترگیشن یک چلنج واقعی هست و واقعا هر مچ خیلی زمان بر هست و واقعا عرق 2 طرف رو در میاره . از طرفی اینترگیشن نمونه کامل یک همکاری تیمی هست . سوروایو بکش بکش . ولی اینترگیشن به معنی ساپورت و همکاری تک تک اعضا تیم هست . من فقط برای هیجانی تر شدن مسابقات اینکارو میکنم . وگرنه کسی که قرار باشه ببره (!) روی هر مدی میتونه بازی کنه .

اينتروگيشن مود عجيبيه واسه مسابقه!!
نمیدونم ! واقعا چیش انقد عجیبه که بدتون میاد ؟ :| مخالفتا زیاد باشه همون سوروایو میزاریم :|

اگر میخوای مود اینترگیشن بزارین همین الان منو از مسابقه پاک کنید. مگه اینترگیشن رای اورد که میخواین سوروايور رو عوض کنید؟
دوست گلم جناح گیری نکنید لدفن ;)

اقا مگه نظر سنجی نکردیم گفتید سوروایور اینتروگیشن که رای نیاورد همونا که اعتراض کردن بیان رای بدن نکن اقا :|
داداش من چی اینترگیشن بده ؟ :| نکنه کار رو برای قهرمان شدن سخت میکنه ؟

واقعا اگر میخواید در یک سطح خوب و همچنین تیمی بازی کنید اینترگیشن مود خیلی بهتریه! همون طور که امیر گفتش توی مود اینترگیت ساپورت و اینا خیلی مهمه و همکاری تیمی نقش اول رو داره;)

اگر قرار به هيجاني بودن و جذاب بودن باشه،supply raid از همه برترِ
نكته اين هست كه شما بر اساس نظر شركت كنندگان مود انتخاب نكرديد
اگر نظرسنجي باز بود امار كاملاً درست معلوم ميشد
الانم مشكلي نيست از هر تيم بخوايد مد مورد نظر اعضاش رو بگه
٨ تا راي جمع ميشه هركدوم از سه مد راي اورد اون رو بزاريد

امیر جان حرف شما درست ولی اگه توی یه تیم چنتا نوب باشن توی مود اینترگیشن به فنا میری ولی در عوض توی سووایور می تونی حریف 2 یا 3 نفر هم بشی:|

- - -ویرایش - - -

در ضمن دوستان من بازی رو هفته ی پیش فروختم امروز دوباره خریدم ولی بازی ریجن 2 بود اکانت من هم ریجن یک. توی دانلود مپهای فری گیر میکنه. پرسیدم گفتن باید اکانتت هم ریجن 2 باشه. حالا من اکانت ریجن 2 ساختم ولی روی please wait گیر میکنه. چی کار کنم؟

بهتره هر تیم با تیم حریف تو پارتی نظر سنجی کنن هر چی شد سه دس بزنن اون یه دست اخری هم مودی که رای نیاورده بازی بشه
با توجه به اینکه چهار دست بازی میشه با هر تیم همون حذفی باشه بهتره
ولی اگه امتیازیه هر دو تیم یکی دو دست بزنن

تيم من و سلاح (persian-ghost94) هم موافق سوروايور هستيم
پ.ن: از سلاح پرسيدم!

خاک به سرم محمد سلاح چیه؟ مگه جنگه؟؟؟ :d صلاح!!!!
به نظر ما استانداردترین و عاقلانه ترین مد Supply Raid هست، مدای دیگه همه یه مشکلاتی دارن...

آخرین ویرایش:
تو هر مدی ی تیم مشکل داره...میتونیم به جای اینکه ی مد رو 3 بار بازی کنیم 3 تا مود رو ی بار بازی کنیم...
یاد تبلیغ های گاج افتادم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or