ببین عزیز من 8 تا تیم هست 4 نفر . 32 نفر هست داخل این مسابقه . خودت حساب کن چجوری سوروایور رای آورده . هر کی پست رو باز کرده رای داده . سوروایور سر بازی آدم خوابش میبره . اینترگیشن یک چلنج واقعی هست و واقعا هر مچ خیلی زمان بر هست و واقعا عرق 2 طرف رو در میاره . از طرفی اینترگیشن نمونه کامل یک همکاری تیمی هست . سوروایو بکش بکش . ولی اینترگیشن به معنی ساپورت و همکاری تک تک اعضا تیم هست . من فقط برای هیجانی تر شدن مسابقات اینکارو میکنم . وگرنه کسی که قرار باشه ببره (!) روی هر مدی میتونه بازی کنه .اول كه اومديم ميبينيم تو نظر سنجي فقط دو تا مد بازي هست
بعدش سوروايور راي مياره و تو پست اول ميزنيد سوروايور
بعد حالا اومديد ميگيد اينتروگيشن
از همون اول نظرسنجي نميزاشتيد و حرف دوستاتون رو گوش ميكرديد ديگه، در واقع الان نظر اون تعدادي كه به سوروايور راي دادن با پشمك حاج عبدلله فرقي نميكنه![]()
نمیدونم ! واقعا چیش انقد عجیبه که بدتون میاد ؟اينتروگيشن مود عجيبيه واسه مسابقه!!
مخالفتا زیاد باشه همون سوروایو میزاریم 
دوست گلم جناح گیری نکنید لدفناگر میخوای مود اینترگیشن بزارین همین الان منو از مسابقه پاک کنید. مگه اینترگیشن رای اورد که میخواین سوروايور رو عوض کنید؟

داداش من چی اینترگیشن بده ؟اقا مگه نظر سنجی نکردیم گفتید سوروایور اینتروگیشن که رای نیاورد همونا که اعتراض کردن بیان رای بدن نکن اقا![]()
نکنه کار رو برای قهرمان شدن سخت میکنه ؟
تيم من و سلاح (persian-ghost94) هم موافق سوروايور هستيم
پ.ن: از سلاح پرسيدم!