اولین دسته های third party کنسول Playstation 4 معرفی شد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
ps4-third-party-controller.jpg

بالاخره اولین "کنترلر" کنسول Playstation 4 که توسط سازندگان third party شرکت Sony در دست ساخت بود، رونمایی شد.
نام این "دسته"ها Horipad 4 FPS است که توسط کمپانی ژاپنی به نام Hori تولید شده است.
این اولین نوع از "دسته"های third party است که با پلتفرم PS4 سازگار است. این "دسته"ها فقط در ژاپن عرضه شده اند و در کشورهای دیگر فعلا دسترس نیستند.
اینطور که به نظر می رسد دو ویژگی light-bar (نوار نوری) و touch-pad (صفحه لمسی) در این دسته وجود ندارند و سازندگان اطلاعات زیادی را در این مورد منتشر نکرده اند. قیمتی که برای فروش این "دسته"ها در نظر گرفته شده £50 است.
attachment.php
[source]

شما که نمیتونی جای کس دیگه تصمیم بگیری! اینم واضحه که خیلیا هستن که دوست دارن طراحی های دیگه رو امتحان کنن و محدود به دسته ds نشن! ds خیلی خوبه اما نه اینقدری که شماها گندش کردین!

خود سازنده های فیفا متاسفانه اینو درک نکردن و هنوز به طراحی دسته 360 علاقه دارن!
البته در بدبودن طراحی دسته ای که تو این تاپیک معرفی شده شکی نیست اما دوستان طبق عادت همیشگی تعصب رو استاد میکنن و بحث ds4 رو میکشن وسط که من واقعا نمیفهمم چه ربطی داره؟
اره DS يك كنترلر كاملا معموليه ، اصلا از طرف بقيه معذرت خواهي ميكنم... واقعا چرا اينقدر كنترلر معمولي رو بزرگ ميكنيد؟!
Headset jack , Mono speaker , Touchpad ... چيزي نيستن كه همشون امكانات معمولي هستن.همون Jack3.5 به كل كنترلر ها ميارزه.

تا اونجا كه من ميدونم كنترلر 360,ONE براي بازي هاي FPS عاليه . اما توي فيفا و.. بهتره.البته با DS4 نسبت به DS3قضيه فرق كرده چون توي بازي هاي FPS خيلي عالي شده.

اره DS يك كنترلر كاملا معموليه ، اصلا از طرف بقيه معذرت خواهي ميكنم... واقعا چرا اينقدر كنترلر معمولي رو بزرگ ميكنيد؟!
این پست منه:
! ds خیلی خوبه اما نه اینقدری که شماها گندش کردین!
همون Jack3.5 به كل كنترلر ها ميارزه.
میگم جوگیرین همینه دیگه:دی من موافقم که فیفا بازی کردن با آنالوگای شبیه به ds راحتتره اما خوب میشه قبول کنید هر کنترلری مشکلاتی داره که شرکتهایی شکر میخورن و کنترلر 3rd party تولید میکنن تا اون مشکلات رو حل کنن:دی

این پست منه:

میگم جوگیرین همینه دیگه:دی من موافقم که فیفا بازی کردن با آنالوگای شبیه به ds راحتتره اما خوب میشه قبول کنید هر کنترلری مشکلاتی داره که شرکتهایی شکر میخورن و کنترلر 3rd party تولید میکنن تا اون مشکلات رو حل کنن:دی
خوب الان كسيم نگفت DS مشكلي نداره يكيش خراب شدن انالوگ ها هست:d (براي همه هم اتفاق نميوفته)به غير اين مشكل ديگه اي نديدم،اما به طور كلي نيازي به بزرگ كردن نداره چون خودش عاليه. من نيازي نميبينم سراغ كنترلر ديگه برم.كلا فكر نكنم كسي سراغ شركت 3rd party بره مگر اينكه قيمتش پايين تر باشه و بخواد كنترلر اضافه داشته باشه.
بعد اون Jack3.5 حداقل براي من خيلي مهمه چون هدست رو موقع هايي شارژ نداره راحت وصل ميكنم به DS4.
-
الان به من مشكلات DS4 رو بگو:d چون من بعد اين همه مدت به جز اونكه گفتم مشكل ديگه اي نداشتم.

الان به من مشكلات DS4 رو بگو
:d
چون من بعد اين همه مدت به جز اونكه گفتم مشكل ديگه اي نداشتم.
من کلا بحثم اینه هیچ چیزی بدون اشکال نیست! همین ds بزرگترین مشکلش باطریشه(لینک)! مشکل بعدی LED شه (احتمالا میگی من مشکلی ندارم و... به هر حال وقتی عده زیادی تو اینترنت ناراضی بودن مشکل محسوب میشه!)
مشکل استیکای دسته رو که خودت گفتی! مشکل R2 و L2 و گیر کردنشون هم که از روز اول خیلیا بهش اشاره کردن! (لینک) برای سرچ کردن هم از ds4 trigger sticking استفاده کنید.
اگه یکی از اینارو قبول نکنی شخصا انگ فنبویی رو میچسبونم بهت:دی

من کلا بحثم اینه هیچ چیزی بدون اشکال نیست! همین ds بزرگترین مشکلش باطریشه(لینک)! مشکل بعدی LED شه (احتمالا میگی من مشکلی ندارم و... به هر حال وقتی عده زیادی تو اینترنت ناراضی بودن مشکل محسوب میشه!)
مشکل استیکای دسته رو که خودت گفتی! مشکل R2 و L2 و گیر کردنشون هم که از روز اول خیلیا بهش اشاره کردن! (لینک) برای سرچ کردن هم از ds4 trigger sticking استفاده کنید.
اگه یکی از اینارو قبول نکنی شخصا انگ فنبویی رو میچسبونم بهت
يكي از نقاط قوت ds4 بدون شك trigger هاش هست تو اكثر نقد هاش هم به عنوان نكته مثبت ازش ياد شده مخصوصا نسبت به trigger دسته xo....اين كه چند مورد تو اينترنت يافت بشه كه منبع معتبري هم نيستن گفته باشن فلان اتفاق افتاده قابل استناد نيست . مشكل ds4 فقط همونيه كه دو ستمون در بالا اشاره كرد همون جنس انالوگ هست كه شايد در استفاده خيلي زياد صدمه ببينه ونسبت به جنس انالوگ دسته xo پايين تر هست ديگه مابقي اشكلات كه شما مثل نور led بهش اشاره كردي سليقس.يكي خوشش مياد يكي نه .يكي مثل من اون باعث زيبا تر شدن دسته ميدونه يكي نه .......در ضمن براي همون يك سري هم كه با نور led مشكل دارن برچسب هاي طرح دار اومده كه فوق العاده زيبا هستند .
يا باتري دسته كه باز جزو نقاط قوتش نسبت به دسته رقيب هست كه هنوز از باتري قلمي استفاده ميكنه !!!!!
درمورد فن متعصب بودن هم مثلا شما كه از دسته x360 خوشت مياد بايد من بيام بگم شما فن متعصبي ؟؟!!اين درسته؟؟ پس لطفا كساني هم كه از ds4 خوششون مياد و اون رو عالي ميدونن فن متعصب خطاب نكنيد .
همونطور كه خيلي از سايت ها هم كه ds4 رو با دسته xo مقايسه كردن از ds4 بيشتر خوششون اومده و برتري رو دادن به ds4 حالا بايد بگيم اون سايت ها همه فن متعصب سوني هستن !!؟؟

مخصوصا نسبت به trigger دسته xo
من خودم تریگر 360 رو از هر جفتشون بهتر میدونم ولی این گیر کردن تریگر 4 مشکل بزرگیه!
....اين كه چند مورد تو اينترنت يافت بشه كه منبع معتبري هم نيستن
وقتی تعداد زیاد باشه چرا معتبر محسوب میشه!
ديگه مابقي اشكلات كه شما مثل نور led بهش اشاره كردي سليقس
یعنی مشکل باطری سلیقس؟ اون کسی که 4 رو دوست داشته باشه باطریش بهتره؟
يك سري هم كه با نور led مشكل دارن برچسب هاي طرح دار اومده كه فوق العاده زيبا هستند .
حرفت کاملا درسته اما چرا از اول مشکل بوجود بیاری که ملت پول برچسب بدن؟ خو یه آپدیت بدین بشه led رو خاموش کرد! یکی تست کرده LED رو جدا کرده عمر باطریش 3 برابر شده!
يا باتري دسته كه باز جزو نقاط قوتش نسبت به دسته رقيب هست كه هنوز از باتري قلمي استفاده ميكنه !!!!!
حرفایی میزنید که مرغ پخته خندش میگیره! XO بیشتر از 52 ساعت عمر باطریشه! در مقایسه با 6 ساعت عمر باطری ds4!!! خدایی رو چه حسابی این پستارو میدین:دی
تو اون 52 ساعتی که گیمر XO بازی میکنه گیمر 4 باید 8 بار دستش رو بزنه به شارژ:دی
درمورد فن متعصب بودن هم مثلا شما كه از دسته x360 خوشت مياد بايد من بيام بگم شما فن متعصبي ؟
نه والا من با دسته 360 هم خیلی مشکلات داشتم! منتها پستاش رو پیدا کردن سخته! از بیرون بودن باطری که جای انگشتات رو پر میکرد و نمیتونستی دسته رو کامل دستت بگیری! از مشکل RB و LB هاش که خیلی گفتم و برای بازیهایی مثل فیفا شکنجس!
پس لطفا كساني هم كه از ds4 خوششون مياد و اون رو عالي ميدونن فن متعصب خطاب نكنيد .
من هیچوقت همچینکاری نکردم! گفتم کسایی که ایرادات رو نمیبینن متعصبن!
همونطور كه خيلي از سايت ها هم كه ds4 رو با دسته xo مقايسه كردن از ds4 بيشتر خوششون اومده و برتري رو دادن به ds4 حالا بايد بگيم اون سايت ها همه فن متعصب سوني هستن !!؟؟
نه حتما دلایلی داشتن! که 100% منطقی هم بوده!
(چرا من از وان بد بگم همه منو ps فن میدونن از سونی بد بگم همه ایکس باکس فن میدونن؟ کلا باید از همه چی تعریف کنم؟:دی)

یه سری از بازیها مثلا همین inFAMOUS: SS یه سری قابلیت اجباری داره با تاچ پد باز کردن یه سری قفلهای الکترونیکی...! اونا رو میخوان چیکار کنن با این دسته؟
کاری به طراحی مزخرفش نداریم.

من خودم تریگر 360 رو از هر جفتشون بهتر میدونم ولی این گیر کردن تریگر 4 مشکل بزرگیه!

وقتی تعداد زیاد باشه چرا معتبر محسوب میشه!

یعنی مشکل باطری سلیقس؟ اون کسی که 4 رو دوست داشته باشه باطریش بهتره؟

حرفت کاملا درسته اما چرا از اول مشکل بوجود بیاری که ملت پول برچسب بدن؟ خو یه آپدیت بدین بشه led رو خاموش کرد! یکی تست کرده LED رو جدا کرده عمر باطریش 3 برابر شده!

حرفایی میزنید که مرغ پخته خندش میگیره! XO بیشتر از 52 ساعت عمر باطریشه! در مقایسه با 6 ساعت عمر باطری ds4!!! خدایی رو چه حسابی این پستارو میدین:دی
تو اون 52 ساعتی که گیمر XO بازی میکنه گیمر 4 باید 8 بار دستش رو بزنه به شارژ:دی

نه والا من با دسته 360 هم خیلی مشکلات داشتم! منتها پستاش رو پیدا کردن سخته! از بیرون بودن باطری که جای انگشتات رو پر میکرد و نمیتونستی دسته رو کامل دستت بگیری! از مشکل RB و LB هاش که خیلی گفتم و برای بازیهایی مثل فیفا شکنجس!

من هیچوقت همچینکاری نکردم! گفتم کسایی که ایرادات رو نمیبینن متعصبن!

نه حتما دلایلی داشتن! که 100% منطقی هم بوده!
(چرا من از وان بد بگم همه منو ps فن میدونن از سونی بد بگم همه ایکس باکس فن میدونن؟ کلا باید از همه چی تعریف کنم؟:دی)
صد در صد نامعتبر هست مواردي كه در نت گفته ميشه و منبعشون ناشناس حالا زياد باشه يا كم ...
وقتي تو نقد سايتهاي معتبر داره از تريگر ds4 داره به شدت تعريف ميشه ديگه جاي صحبتي باقي نميمونه .....
Just How Good is the DualShock 4? Hands On With the New PS4 Controller | USgamer

PS4 Vs Xbox One: Controllers Review - NowGamer

DualShock 4 Vs Xbox One Controllers Comparison – Design, Vibration, Trigger Buttons And More � GamingBolt.com: Video Game News, Reviews, Previews and Blog

Xbox One vs. PS4 | Digital Trends
در مورد باتريش هم موقعي كه دستگاه خاموش يا استند باي هست هم دسته رو شارژ ميكنه كه بسيار عالي هست شما وقتي بازي نميكني شارژ ميشه دسته و در هنگام بازي هم با خيال راحت بازي ميكني در حالي كه رقيب بايد مدام پول باتري قلمي بدي و عوض كني يا بري جدا كار براش باتري شارژي بخري و باز هزينه اضافي بدي !! يني وافعا از خودت سوال ميكنم اين حرف كه سيستم باتري قلمي بهتر از باتري شارژي هست خنده داره يا بر عكسش ؟؟!!:)

نور led همونطور كه خدمتتون عرض كردم من و خيلي هاي ديگه باهاش مشكلي نداريم پس سليقس .يكي دوست داره يكي نه .

در مورد باتريش هم موقعي كه دستگاه خاموش يا استند باي هست هم دسته رو شارژ ميكنه كه بسيار عالي هست شما وقتي بازي نميكني شارژ ميشه دسته و در هنگام بازي هم با خيال راحت بازي ميكني در حالي كه رقيب بايد مدام پول باتري قلمي بدي و عوض كني يا بري جدا كار براش باتري شارژي بخري و باز هزينه اضافي بدي !! يني وافعا از خودت سوال ميكنم اين حرف كه سيستم باتري قلمي بهتر از باتري شاژي هست خنده داره يا بر عكسش ؟؟!!
بحث خیلی مسخره ایه! شما نزدیک به دو میلیون پول کنسول بدی بعد 7000 تومن هزینه بابت باطری شارژی برات مشکل محسوب میشه؟:دی در ضمن دسته همون وان هم تو حالت استند بای شارژ میشه

بحث خیلی مسخره ایه! شما نزدیک به دو میلیون پول کنسول بدی بعد 7000 تومن هزینه بابت باطری شارژی برات مشکل محسوب میشه؟:دی در ضمن دسته همون وان هم تو حالت استند بای شارژ میشه
قيمت نوع خوبش از 7000 خيلي بيشتر به عنوان مثال خود شارژ كيت مايكرو حدود 30 تومن :)
نميدونم وقتي ميشه از همون اول با باتري شارژي دسته رو داد بيرون به جاي اينكه مثل 10 سال پيش با سيستم باتري قلمي دسته رو بدي دست مشتري اخه چه كاريه ؟؟!! كه مشتري مجبور شه بره دو باره جداكار يه شارژيش بخره.

آخرین ویرایش:
به عنوان مثال خود شارژ كيت مايكرو حدود 30 تومن
:)
اون که اصلا به درد نمیخوره! همون باطری که با 7 تومن میخرین قشنگ 30 ساعت جواب میده تا شارژ بعدی!
نميدونم وقتي ميشه از همون اول با باتري شارژي دسته رو داد بيرون به جاي اينكه مثل 10 سال پيش با سيستم باتري قلمي
باطری که قدیم جدید نداره! مهم اینه عمرش چقدر باشه! من به شخصه حاضر بودم دسته 4 باطری قلمی میخورد اما عمر باطریش اینقدر بد نبود!

این طراحی که کاملا از روی کنترلر XO اسکی رفته:d به نظرم اصلا جالب نیست.دسته ds4 خیلی خیلی خوشگل و شیک تره.این مدل طراحی اصلا به PS4 نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or