اولین دسته های third party کنسول Playstation 4 معرفی شد

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
ps4-third-party-controller.jpg

بالاخره اولین "کنترلر" کنسول Playstation 4 که توسط سازندگان third party شرکت Sony در دست ساخت بود، رونمایی شد.
نام این "دسته"ها Horipad 4 FPS است که توسط کمپانی ژاپنی به نام Hori تولید شده است.
این اولین نوع از "دسته"های third party است که با پلتفرم PS4 سازگار است. این "دسته"ها فقط در ژاپن عرضه شده اند و در کشورهای دیگر فعلا دسترس نیستند.
اینطور که به نظر می رسد دو ویژگی light-bar (نوار نوری) و touch-pad (صفحه لمسی) در این دسته وجود ندارند و سازندگان اطلاعات زیادی را در این مورد منتشر نکرده اند. قیمتی که برای فروش این "دسته"ها در نظر گرفته شده £50 است.
attachment.php
[source]

عالی!
چون قابلیت re-program کردن داره!یعنی عملکرد هر دکمه رو میشه تغییر داد!
حساسیت انالوگ ها رو میشه تغییر داد!
و دو تا دکمه اضافی داره!
رو pc بهتره چون سیم داره!(از نظر من!)

یه شرکتی یه دسته ای ساخته شما ببخشید! شکر خورد اشتباهی کرد به ds4 معظم توهین کرد:|
یه عده که تعدادشون خیلیم زیاد شده تا حرف دسته میشه ds ..ds میکنن! خو این بدبختا این دسته هارو میسازن که سلیقه های مختلف بیان دستشون رو بخرن! وگرنه ea با اون تجربه احمق نیست که بیاد این دسته رو بسازه:
4474694.jpg

یه شرکتی یه دسته ای ساخته شما ببخشید! شکر خورد اشتباهی کرد به ds4 معظم توهین کرد:|
یه عده که تعدادشون خیلیم زیاد شده تا حرف دسته میشه ds ..ds میکنن! خو این بدبختا این دسته هارو میسازن که سلیقه های مختلف بیان دستشون رو بخرن! وگرنه ea با اون تجربه احمق نیست که بیاد این دسته رو بسازه:
4474694.jpg
شما ببخششون :d نه كه طراحي دسته فوق حرفه اي هست نبايد ايراد گرفته بشه.
DS4 اينقدر خوب هست كه فكر نميكنم كسي سليقش مانع از استفادش بشه، چون در همه نوع بازي ها راحته.
در مورد اين كه عكسشو گذاشتي تا اونجايي كه من ميدونم بازي كردن FIFA و.. با ds راحت تره و فكر نميكنم كسي مشكلي داشته باشه.

خوب بايد البته پذيرفت بعضيا دوست دارن دستشون Asymmetical (آنالوك استيكهاي غير خطي )باشه و خوب اين دسته براي اون افراد ساخته شده ولي بزرگترين ايراد من تو نسل قبل به دسته ي DS3 كلا Triiger هاش بود كه مخصوصا با بازياي ريسينگ زياد همخوني نداشت خيلي دلم ميخواست GT رو با دسته ي 360 بازي ميكردم خوشبختانه اين مشكل تو DS4 بكلي مرتفع شده

خوب باید بگم بعد از این همه ایراد این دسته به درد بازیهای FPS بخوره. مثلا دسته های genius mods و غیره که یه سری جونور گیمر از این دسته ها برای بازیهای آنلاین استفاده میکنند .بسته به نوع پروگرام این دسته ها قیمت متفاوتی دارند.من شاهد بودم که تو بازی COD چجوری رنک میگرفتن با این نوع دسته ها مثلا پر کردن اسلحه و فیکس شعله پوش.این دسته زیبایی ممکن هست نداشته باشه اما بدرد FPS بازها شاید بخوره!!!!!

یحتمل اگر عرضش کنن بیشتر از دسته اصلی فروش میکنه..
دو تا خوبی اساسی داره یکی اون چراغ قوه رو برداشتن یکی هم جای آنالوگ هست که برای بازی های شوتر بسیار عالی هست.

4474694.jpg

این دسته که عکسشو گذاشتی هم زیباست و هم کاربردیه ولی این دسته که تاپیکش زده شده خیلی داغونه!:d

4474694.jpg
این دسته ea خیلی عالی به نظر میرسه ... هم همه چیزش اصولیه ... هم خیلی ارگونومیک و طراحیش عالیه ... اگه وزنش هم سبک باشه فوق العاده است

DS4 اينقدر خوب هست كه فكر نميكنم كسي سليقش مانع از استفادش بشه، چون در همه نوع بازي ها راحته.
شما که نمیتونی جای کس دیگه تصمیم بگیری! اینم واضحه که خیلیا هستن که دوست دارن طراحی های دیگه رو امتحان کنن و محدود به دسته ds نشن! ds خیلی خوبه اما نه اینقدری که شماها گندش کردین!
در مورد اين كه عكسشو گذاشتي تا اونجايي كه من ميدونم بازي كردن FIFA و.. با ds راحت تره و فكر نميكنم كسي مشكلي داشته باشه.​

خود سازنده های فیفا متاسفانه اینو درک نکردن و هنوز به طراحی دسته 360 علاقه دارن!
البته در بدبودن طراحی دسته ای که تو این تاپیک معرفی شده شکی نیست اما دوستان طبق عادت همیشگی تعصب رو استاد میکنن و بحث ds4 رو میکشن وسط که من واقعا نمیفهمم چه ربطی داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or