اولین جزئیات بازی جدید سایلنت هیل در مجله game informer

• Thread starter Thread starter hmd2009
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

hmd2009

کاربر سایت
اولین جزئیات از بازی جدید سایلنت هیل در مجله game informer

163440_1799735074468_1272518373_32068673_3274564_n.jpg

مجله Game Infromer دزشماره جدید خود به بعضی از جزئیات در مورد بازی جدید ساینت هیل از کمپانی Vatra Games اشاره کرده است.
اول از همه عنوان بازی "Downpour" یا رگبار (بارندگی زیاد ) میباشد.

نکات کلیدی که در بازی به آن اشاره شده است :

- انتخاب دشواری معما ها.
- بازی در جنوب شرقی تپه خاموش در منطقه ای که هرگز مورد بازرسی قرار نگرفته است رخ میدهد.
- کاراکتر اصلی بازی"Morphy" (مرفی) در یک زمان فقط منتواند یک سلاح حمل کند. همچنین وجود سلاحهای شکستی مانند بازی ریشه ها.
- هیچ ارتباطی بین داستان این بازی و سری های فبل بازی وجود ندارد.
- اب نقش اساسی را در این شماره ایفا میکند.
- با توجه به تصمیماتی که در بازی گرفته میشود امکان پایان های مختلف در بازی وجود خواهد داشت. .
- لوکیشن هایی مانند بیمارستانها و مدرسه ها که در سری های قبل وجود داشتند در این شماره دیده نمیشود .
- در بعضی از مبارزات در صورت امکان شما میتوانید از جنگیدن اجتناب کنید و فرار کنید اما در مورد Boss های بازی این امر امکان پذیر نیست.
- اسلحه های که شما در مقابل دشمنانتان استفاده میکنید ضعیف خواهند شد و میشکنند.فهرستی از اسلحه ها (weapon inventory) در بازی وجود ندارد.

آخرین ویرایش:
بازار ریبوت حسابی گرمه ها!
من اصلا فک نمیکردم این مورد برای این بازی که دارم له له میزنم یه نسخه درست بعد از شماره سومش بیاد اتفاق میفتاد :( :
ولی یه حسی بهم میگه من باب گیم پلی و گرافیک ازین جور چیزا یه سایلنت هیل انقلابی پیش پامونه ... میترکونه :دی ...
پ.ن : پایان شماره دوم یکی از بهترین پایان های تاریخ بازی های رایانه ایه ...
تریلر اول بازی رو دیدی؟ گرافیک یک افتضاح ب تمام معنا بود

تریلر اول بازی رو دیدی؟ گرافیک یک افتضاح ب تمام معنا بود
بله ، همچین بد هم نبود ؛ هنوز تا عرضه زمان باقی هست و مسلما پیشرفت میکنه ؛ اما والا همچین افتضاح هم نبود !!! فضاسازیش عالی بود ... حالا انتظار گرافیک در حد KZ 3 رو نداریم :دی ! در همین حد که مفهوم (!) رو برسونه میپذیریمش .

نه فك نكنم پاي اين مسخره بازيا به سالنت هيل باز بشه !
شايد تو روند بازي براي رد كردن قسمت هايي استفاده بشه !
اتفاقا حضور Vampire می تونه بازیرو جذاب کنه.
بنظر من یه چیزهایی در مورد خون آشام ها ممکنه رو کنن. (شاید هم مثل POP فقط برای افزایش توانایی باشه).

این بازی واقعا خیلی شبیه Alan Wake یا Alone in the dark شده، البته این دو تا بازی به جای خودشون خیلی جذاب و قشنگن اما اینکه سایلنت هیل تقلیدی از این دو باشه نه نه این یه فاجعه س

باو مگه نمی دونی، خون آشام ها از آب وحشت دارن (مگه فیلم خون آشامی ندیدی یا Legacy of Kain بازی نکردی)؟:d:d
وحيد اون اب مقدسه ..
در واقع ابيه كه با صليب و نميدونم اين جادو جمبل ها طتهير داده شده !!!
طتهير رو درست نوشتم ؟ ظاهرش برام مشكوكه :d

وحيد اون اب مقدسه ..
در واقع ابيه كه با صليب و نميدونم اين جادو جمبل ها طتهير داده شده !!!
طتهير رو درست نوشتم ؟ ظاهرش برام مشكوكه :d
نه داداش خون اشام ها نمی تونن شنا کنن تو میراث کین که اینجوری بود.
من بدجوری به این بازی امید دارم >:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or