اولین تیرز تریلر از عنوان PES 2014 با موتور جدید Fox Engine

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Romell

عضو تحریریه
اولین تیزر از عنوان Pes 2014 با موتور جدید گرافیکی جدید شرکت کونامی به نام Fox Engine به نمایش در آمد . موضوعی که خیلی جلب توجه میکند رندر شدن این موتور بر روی کنسول های نسل فعلی میباشد. تماشاگران کاملا سه بعدی ،جزئیات فوق العاده چهره ها ،انیمیش های دگرگون شده و با کیفیت ،درگیری فیزیکی عالی بازیکنان،اتمسفر بالای ورزشگاه و احساسات بی نظیر بازیکنان در این تیزر خود نمایی میکرد . در این تیرز کوتاه تصاویر به صورت سیاه و سفید نمایش داده شده تا بیننده به تماشای جزئیات بازی بیش از پیش توجه کند . در 6 june کنفرانس کونامی آماده نمایش میباشد و در این کنفرانس اطلاعات بیشتری از بازی pes 2014 به بیرون درز پیدا خواهد کرد ...................آیا ما شاهد بازگشت پادشاه خواهیم بود؟ . زمان همه چیز را نشان خواهد داد ،داوری با شما .

دانلود تیزر
Vídeo PES 2014, Teaser Trailer - 3DJuegos

منبع
PES 2014 Teaser Trailer Released - Winning Eleven Next-Gen Blog

سرانجام کونامی سکوت طولانی مدت خود را در مورد PES 2014 شکست و با انتشار اطلاعاتی زیاد از این شبیه ساز فوتبال وعده داده است که با یک گرافیک بسیار بالاتر که با موتور FOX Engine ساخته می شود ، این عنوان تحولی بزرگ را در تاریخ این سری خواهد داشت. اطلاعات بیشتر به همراه تصاویر و باکس آرتی از بازی را می توانید در ادامه مشاهده فرمایید.
.................................
عاشقتم پسر:x خیلی امیدوار شدم .. خیلی ذوق زده شدم :((because i love konami and hate Electronic Arts sport

بچه ها یه سوال اینطور که من شنیدم این موتو توی کنسول های نسل فعلی هم رندر میشه؟ پس باید شاهد گرافیک خوبی باشیم بهر حال تا هک شدن کنسول های جدید با هاش سر میکنیم

بچه ها یه سوال اینطور که من شنیدم این موتو توی کنسول های نسل فعلی هم رندر میشه؟ پس باید شاهد گرافیک خوبی باشیم بهر حال تا هک شدن کنسول های جدید با هاش سر میکنیم

PES 2014 برای نسل بعدی عرضه نمیشه ، پس هرچیزی که تو تصاویر میبینید قراره تو کنسولهای فعلی اجرا بشه ! فعلا نمیتونم نظرم رو بدم ، ولی مطمئنا کونامی اشتباه کرد ، از اول بازار نسل بعد رو به FIFA تقدیم کرد ! هر چند خودم FIFA باز هستم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or