اولین تیرز تریلر از عنوان PES 2014 با موتور جدید Fox Engine

• Thread starter Thread starter Romell
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Romell

عضو تحریریه
اولین تیزر از عنوان Pes 2014 با موتور جدید گرافیکی جدید شرکت کونامی به نام Fox Engine به نمایش در آمد . موضوعی که خیلی جلب توجه میکند رندر شدن این موتور بر روی کنسول های نسل فعلی میباشد. تماشاگران کاملا سه بعدی ،جزئیات فوق العاده چهره ها ،انیمیش های دگرگون شده و با کیفیت ،درگیری فیزیکی عالی بازیکنان،اتمسفر بالای ورزشگاه و احساسات بی نظیر بازیکنان در این تیزر خود نمایی میکرد . در این تیرز کوتاه تصاویر به صورت سیاه و سفید نمایش داده شده تا بیننده به تماشای جزئیات بازی بیش از پیش توجه کند . در 6 june کنفرانس کونامی آماده نمایش میباشد و در این کنفرانس اطلاعات بیشتری از بازی pes 2014 به بیرون درز پیدا خواهد کرد ...................آیا ما شاهد بازگشت پادشاه خواهیم بود؟ . زمان همه چیز را نشان خواهد داد ،داوری با شما .

دانلود تیزر
Vídeo PES 2014, Teaser Trailer - 3DJuegos

منبع
PES 2014 Teaser Trailer Released - Winning Eleven Next-Gen Blog

کلا اینا درست نمیشن . فیزیک بازی ( چیزی که من تو این تیزر دیدم ) در یک کلام افتضاح بود . 00:00:24 رو ببینید. پای چپش که به جالت تکیه گاه میزاره رو زمین چقدر غیر طبیعی لیز میخوره و به عقب میره! انگار بازیکن رو هواست.

خیلی زوده که بخوایم قضاوت کنیم.با پیشینه بدی که پرو داره باید صبر کرد یه نمایش از گیم پلی دید تا عیار دستمون بیاد
اصلا مگه با این کارایی که کونامی تو این چند سال با این عنوان انجام داده جایی قضاوت کردن هم گذاشته!!:-/در کل بخواییم حساب کنیم بازیم یه هایپ الکی هستش:d

من هیچ نظری تا عرضه یک تریلر کامل نمیدم ولی یک موضوعی که برای من جلب توجه میکنه در سایت وینینگ الون بلاگ 80 درصد کاربران از این تیزر کوتاه که نور پردازی و رنگ و خیلی افکت ها که گرفته شده تا به جزئیات بازی اشاره بشه همگی تعریف کردن ..........بازم میگم نظری نمیدم تا بعد از صحبتم پشیمان بشم چون کونامی چند سالی هستش که ما رو نا امید کرده ولی در این تاپیک یا کلا در همین ایران ما شگفت انگیزه که انیمیشن های این تیزر رو با انیمیشن های فاجعه pes 2013 مقایسه میکنن . بازم میگم باید صبر کرد ولی چیزی که خیلی جلب توجه میکرد کیفیت عالی تماشاگران و عکس العملشون بود و همچنین دود و نوری که در بین تماشاگران بود . احساسات بازیکن ها واقعا عالیه ..............کلا الان pes به روزی افتاده هیچ اعتمادی بهش نیست ولی این تیزر من رو خیلی امیدوار کرد ولی خیلی جالبه کاربران در این جا حتی به تماشاگران بازی هم رحم نکردن چیزی که در فروم های خارجی همگی دارن ازش تعریف میکنن و همچنین احساسات بازیکن ها به هر حال باید ببینیم چی میشه و تا عرضه یک گیم پلی تریلر هچی نمیشه گفت و فقط باید صبر کرد .

من که چیزی نفهمیدم ! چی بود این ؟

یا تصویر سیاه بود یهو یه سری یا پا میومد بیرون :d البته یچیز دیگه که بعد از 120 سال روش کار کردن چمن ها بود;) چون زوم کرده بود روش

من در عجبم چرا اینا میخوان شبیه فیفا باشن ! همون راه بولدوزری خودشون رو ادامه بدن دیگه،چه کاریه !!

یعنی فقط از دست یک عده باید بریم جمکران خودمون رو ببندیم ضریج..!

شما از این تیزر چه جوری به گیم پلی و فیزیک و طریقه شوت زدن و انیمیشن پی بردین..!؟ این تیزر بود حتی یک ثانیه هم گیم پلی توش نبود..!

خدایا توبه..

از رو این تیزر چیز زیادی قابل برداشت کردن نبود نه فیزیک توپ و بازیکنا و نه گرافیک نه گیمپلی نه انیمیشنهاشون .. خیلی گنگ بود ..
خوب عزیز این تریلر اول هست و تریلر اول بازی رو که از گیم پلی نمیدن خو:دی
اتفاقا یک قسمتی از انیمیشنو راحت میشد تشخیص داد! به حرکت لب و پوست صورت دقت کن به اونم میگن انیمیشن! جرکت اجزاـه صورت واقعا فوق العادس! خداکنه فیفا هم یک فکری به حال این نکته بکنه وگرنه مسخره میشه باز:|
آخه هیچ حسی توی صورت بازیکنا توی فیفا وجود نداره!

این چی بود الان؟! :d
یعنی اگه نمی‌‎دونستم موتور عوض شده، اصلاً از رنگ و روی این تیزر متوجه تغییر موتور نمی‌شدم. هنوز همون حالت تاریکی بیش از حد رو داره.

به این زودی نسخه بعد Resident Evil دادن ؟!
چرا توپ و استادیوم تو بازی بود ؟

این چه وضع اخه رنگ بندی مسخره قرمز سیاه ، فیفا ببنیدید رنگبندی خوب گرافیک شاداب

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or