اولین تصاویر MP3 پس از دو سال + اسکن های جدید از مجله EDGE

Dante Never Cry

The Awakening Dragon
کاربر سایت
mp3-screen.jpg

راکستار اوایل امروز دو عکس جدید از مکس پین رو در توییتر خود قرار داد و نوشت : " او می آید "

امروز مسئولان Rockstar پس از دو سال تصاویر جدیدی از نسخه سوم مکس پین رو به نمایش در آوردن اینطور که به نظر میاد یکی از تصاویر از تریلری از بازی برداشته شده
نسخه سوم از سری بازی های مکس پین می 2009 معرفی شده بود و قرار بود در تعطیلات همان سال برای PS3 , Xbox360 و PC عرضه شود که پس از آن با تاخیرات بسیاری همراه شد

mp3-screen-2.jpg

منبع

-----------------------------

اسکن های جدید از مجله EDGE با تشکر از Behrooz عزیز

New scans of Max Payne 3 from EDGE

آخرین ویرایش:
مکس پین جدیده عین متال گیر جدیده است. اصلا انگار نه انگار که دنباله ی یکی از بهترین بازیهای عمرم داره میاد. نه ذوقی نه هایپی... حالا یا مشکل از منه یا از بازیها .

raiden كه بخشي از متال گير هست !!!
شماره 2 رو بازي نكردي؟ :d

raiden كه بخشي از متال گير هست !!!
شماره 2 رو بازي نكردي؟ :d
خب مگه من گفتم نیست؟
وقتی MGS3 قرار بود بیاد، رسما از کار و زندگی افتاده بودیم و شدیدا منتظرش بودم. اما الان این اتفاق برای mgs جدیده نمی افته. منظور من این بود. همینطور MP3 . حالا چه ربطی به رایدن داشت؟

خب مگه من گفتم نیست؟
وقتی MGS3 قرار بود بیاد، رسما از کار و زندگی افتاده بودیم و شدیدا منتظرش بودم. اما الان این اتفاق برای mgs جدیده نمی افته. منظور من این بود. همینطور MP3 . حالا چه ربطی به رایدن داشت؟
کاری به رایدن ندارم. اما Rising یه Spinoff ـه! این شماره اصلی. الان بیان بگن Max Payne: Doorane Kachalie Max کسی مشکلی نداره :دی. اما به عنوان یه دنباله شماره دار غیر قابل هضم هستش :دی. همونطور که اگه Rising به فرض MGS 5 بود الان کونامی رو آتیش زده بودن :دی.
btw, این حرفم رو با تو نبودم محمد جون :دی. کلی گفتم چون زیاد پیش اومده از قبیل این مقایسه ها :دی!

• Like
Reactions: ™SHADOW
به نظر من بحث خوب شدن بازی یه طرفه بحث تحمل کردن این کچل هم یه طرف دیگست شاید بازی از نظر گیم پلی و گرافیک و ...... خیلی خوب بشه اما من یکی اصلا نمیتونم کنترل این یارو رو به عنوان مکس پین دستم بگیرم و فکر کنم که این همون مکس پین قبله..!

کاری به رایدن ندارم. اما Rising یه Spinoff ـه! این شماره اصلی. الان بیان بگن Max Payne: Doorane Kachalie Max کسی مشکلی نداره :دی. اما به عنوان یه دنباله شماره دار غیر قابل هضم هستش :دی. همونطور که اگه Rising به فرض MGS 5 بود الان کونامی رو آتیش زده بودن :دی.
btw, این حرفم رو با تو نبودم محمد جون :دی. کلی گفتم چون زیاد پیش اومده از قبیل این مقایسه ها :دی!

خود من اولین نفری بودم که کل کونامی رو به آتیش میکشیدم از سیل جون سالم به در بردن از من جون سالم به در نمیبرن .:d

مثل..... های ژاپمی هم تهدید نمیکنم عمل میکنم که تا تمام شرکت های دنیا فراموش نکنن .:d

البته بعدش هم احتمالا اگه گرفتنمون برای درس عبرت بقیه میکشنم که بقیه هم این کار رو نکنن.:d

ای گفتی .:d
منم تا چند سال قبل دشمن درجه یک کونامی بودم. اما بعد از اینکه با pc آشتی کرد و چند عنوان براش داد .
دست از سرش برداشتم .
این مردک پیر خرفت زشت مکس پینه ؟:(

به به ... الان دیگه وقت مقایسه است :دی

یادتون چند وقت پیش توی تاپیک DmC بعضی از دوستان به من و بعضی از هوادارای Devil May Cry و Dante که نسبت به قیافه و رفتار دانته جدید معترض بودیم میگفتن صبر کنید ، قیافه دانته مهم نیست ، بزارید اطلاعات بیشتری بیاد ، زود قضاوت نکنید و ... !!! :دی

تا همین لحظه حداقل 10 تا پست در مورد قیافه داغون مکس و تحریم کردن و نداشتن اشتیاق برای بازی بوده ، بعد هی بگید ما هوادارای دانته عجولیم :(

مکس پین جدیده عین متال گیر جدیده است. اصلا انگار نه انگار که دنباله ی یکی از بهترین بازیهای عمرم داره میاد. نه ذوقی نه هایپی... حالا یا مشکل از منه یا از بازیها .
یادش بخیر.......مکس پین 1 که اومد با داداشم میشستیم بازی میکردیم.....چه آهنگ های قشنگی داشت......چه گیم پلی و داستانی:(:-s:((.......شماره 2 که اصلا مثل 1 نبود اما بدم نبود..........اما مطمئنم شماره 3 دیگه از رده خارج میشه.......معلومم نیست داستانش چیه......حتما این دفعه مامانش رو میکشن:d:d....

بابا متالگیر باز حداقل اون فضاش رو حفظ کرده، این که اصلا گند زده به فضای بازی، داستان Noire بازی رو ورداشته معلوم نیست چیکار کرده مکس پین شده عین این گاو باز های اسپانیایی، آدم اعصابش بهم میریزه.

ای توف توف توف تو اون ذاتت R* اصلا من نمیفهمم دیگه چه داستانی از MP رو میخواد ادامه بده آخه؟ دیگه مکس تموم شد تو اوج تموم شد یک کم شرف داشته باشند ولش کنند تر خدا ...

آه خدایی اعصابم خورد میشه میبینم خاطره انگیز ترین بازی دوران کودکی ام :d رو دارن اینجوری به لجن میکشند عین خیالشونم نیست.

هی حالا خودتون بکوبید به دیوار ، به بازی 1 بدین ، مسخره کنین و... :d

بعد از عرضه نظرات دوستان عجیب خواندنی خواهد بود.

سلام!
من تحت تاثیر پیراهن گُل گُل ـی مکس تو عکس اول قرار گرفتم، خیلی نازه :x :d با اینکه زیاد به بازی امیدی ندارم ولی حداقل امیدوارم سنگیر گیری نداشته باشه (طبق اون چیزی که قبلا اعلام کرده بودن)، اگه سنگیر گیری داشته باشه بازی رسما نابود میشه :دی

آخرین ویرایش:
هی حالا خودتون بکوبید به دیوار ، به بازی 1 بدین ، مسخره کنین و... :d

بعد از عرضه نظرات دوستان عجیب خواندنی خواهد بود.
اکثر کسایی که قر میزنن سر ِ این بازی، این رو باور دارن که MP3 بازی خیلی خوبی میشه. منتها Max Payne نیست! بارها هم گفته شده منتها باز تکرار میکنین :دی.

اکثر کسایی که قر میزنن سر ِ این بازی، این رو باور دارن که MP3 بازی خیلی خوبی میشه. منتها Max Payne نیست! بارها هم گفته شده منتها باز تکرار میکنین :دی.

شهاب من نفهمیدم تو الان داری از راکستار حمایت میکنی یا مخالفا :-/

تکلیف ما رو روشن کن :d

شهاب من نفهمیدم تو الان داری از راکستار حمایت میکنی یا مخالفا :-/

تکلیف ما رو روشن کن :d

هیچ کدام داره میگه مکس بازی خوبی میشه اما مکس پین نیست این نه تعریف هستش نه بد گفتن یک حالت سوم هستش که بهش میگن خنثی تا بازی نهایی رو ببینه .;)

همون جوری هستش که من هم هستم کلا با نظرش موافقم .;)

• Like
Reactions: Dante Never Cry

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or