اولین تصاویر بازی Silent Hill: Downpour

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
silenthilld.jpg

درود .

امروز Konami جدیدترین عکسهای بازی Silent Hill: Downpour رو منتشر کرد . این بازی که قرار است برای دو پلتفرم PS3 و 360 بیاید . soundtrack اقای Daniel Licht بر عهده دارد که کار بر روی سریال dexter از کارهای وی میباشد . OST سریهای پیشین بازی را استاد Akira Yamaoka بر عهده داشت که وی چندی پیش پس از 16 سال KONAMI را ترک نمود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DeanAmbrose
چه جالبه ..
چيزي بين الن ويك و الون اين د دارك و سايلنت هيل و .... :d
----------------
به نظر خيلي وهم انگيز شــده
گرافيك هم كه عاليه !!
تاريخ رليز كيه ؟

چه جالبه ..
چيزي بين الن ويك و الون اين د دارك و سايلنت هيل و .... :d
----------------
به نظر خيلي وهم انگيز شــده
گرافيك هم كه عاليه !!
تاريخ رليز كيه ؟

افرین ;) احسنت ;;) اولین چیزی که بعد از دیدن دموی بازی گفتم همین بود:
ALAN WAKE-ELONE IN THE DARK
تو سری های سایلنت جنگل ندیده بودیم که اینم به لطف بازیساز های طبیعت دوست دیدیم...فقط این وسط من تابلوی شکار ممنوع به چشمم نخورد...یعنی ممکنه شکار کردن ازاد باشه؟؟:-/

افرین ;) احسنت ;;) اولین چیزی که بعد از دیدن دموی بازی گفتم همین بود:
ALAN WAKE-ELONE IN THE DARK
تو سری های سایلنت جنگل ندیده بودیم که اینم به لطف بازیساز های طبیعت دوست دیدیم...فقط این وسط من تابلوی شکار ممنوع به چشمم نخورد...یعنی ممکنه شکار کردن ازاد باشه؟؟:-/

شما اصن نسخه د روم رو بازی کردید ؟ بعد اگه بازی کردید احیانا جنگلی چیزی مشاهده نکردید ؟

سلام
دوستان فکر نمی کنین چهره ی کراکتر اصلی بازی خیلی شبیه هنری (کراکتر شماره ی 4) یا جیمز(کراکتر شماره 2 ) هستش مطمئنین بازی ریبوته ممکنه ادامه ی داستان یکی از این دو کراکتر باشه البته جیمز که تو شماره 2 مرد اما هنری ممکنه ادامه باشه نه؟؟!!

سلام
دوستان فکر نمی کنین چهره ی کراکتر اصلی بازی خیلی شبیه هنری (کراکتر شماره ی 4) یا جیمز(کراکتر شماره 2 ) هستش مطمئنین بازی ریبوته ممکنه ادامه ی داستان یکی از این دو کراکتر باشه البته جیمز که تو شماره 2 مرد اما هنری ممکنه ادامه باشه نه؟؟!!
فکر نمیکنم! The Room به نظر من پایانش یه جوری بود که فکر نمیکنم ادامه داشته باشه. والتر سالیوان که تکلیفش معلوم شد. هنری و آیلین هم همینطور.

آخرین ویرایش:
من با اینکه این سری رو خیلی دوست دارم و به همه ی شماره ها یه ناخونکی زدم به علت ترس بیش از حد هیچ وقت قسمت نشد این سری بازیارو تموم کنم ولی فک کنم این دفه سنت شکنی کنم.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or