اولین تصاویر بازی Silent Hill: Downpour

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت
silenthilld.jpg

درود .

امروز Konami جدیدترین عکسهای بازی Silent Hill: Downpour رو منتشر کرد . این بازی که قرار است برای دو پلتفرم PS3 و 360 بیاید . soundtrack اقای Daniel Licht بر عهده دارد که کار بر روی سریال dexter از کارهای وی میباشد . OST سریهای پیشین بازی را استاد Akira Yamaoka بر عهده داشت که وی چندی پیش پس از 16 سال KONAMI را ترک نمود

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: DeanAmbrose
soundtrack اقای Daniel Licht بر عهده دارد که کار بر روی سریال dexter از کارهای وی میباشد . OST سریهای پیشین بازی را استاد Akira Yamaoka بر عهده داشت که وی چندی پیش پس از 16 سال KONAMI را ترک نمود

آهنگ سازی رو دادن به یه فرد آمریکایی !! ای خداا .. ممکن اینم خوب باشه اما فکر نکنم اون حس و حال قدیمیترها به خوص 2 و 3 رو داشته باشه. کاش یه شرقی رو باز جانشین میکردن. آخه این آچیزا چرا رفت؟!

این بلاگ این دنیل لیخت(لچ)!!

تصاویر که عالیه!

جو محیط، مخوف تر و تیره تر از اونچیزیه که من انتظار داشتم!

میمونه یه داستان و سناریو عالی که امیدوارم اینبار نامیدمون نکنن!

آهنگ سازی رو دادن به یه فرد آمریکایی !! ای خداا .. ممکن اینم خوب باشه اما فکر نکنم اون حس و حال قدیمیترها به خوص 2 و 3 رو داشته باشه. کاش یه شرقی رو باز جانشین میکردن. آخه این آچیزا چرا رفت؟!

البته ایشون هم فوق العاده هستن. آهنگ اولین تریلر بازی رو گوش کنید متوجه خواهید شد. البته هیچکس آکیرا نمیشه! ولی خوب جایگزین مناسبی بود!

خدا رو شکر این تصاویر حداقل در حد یادآوری جو و فضای بی نظیر و نوستالژی ترس خاص دوران کودکی ( و برای بعضیا جوونی :دی ) که منحصراً متعلق به نسخه اول و دوم بود ، خوب عمل کرده ... امیدوارم خود بازی هم بعد این مدت بتونه همین احساس نوستالژی خاص و ترس پخته ، باشعور ، هوشمدانه و خوشانید نسخه های اولیه رو حداقل برامون تداعی کنه ... شخصاً که انتظار ندارم (فکر میکنم عقلاً قابل انتظار نباشه) که این نسخه بتونه در حد اون عناوین ظاهر بشه و از اونام جلو بزنه ... اما حداقل تداعی کننده باشه ... امیدوار بودم Shattered Memories بتونه این کارو بکنه ... اما افسوس و عطشمو بیشتر کرد !

silenthill2.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or