اولین تصاویر از Resident Evil:Afterlife

Mr.Death

دبیر تحریریه بازنشسته
کاربر سایت
درود

بالاخره اولین عکس ها از Resident Evil:Afterlife به نمایش در آمد.همان طور که در عکس زیر میبینید برخی از قسمت های فیلم از بازی برگرفته شده است.البته چندی پیش Shawn Roberts بازیگر نقش Albert Wesker در یک مصاحبه ای اعلام کرده بود که فیلم به داستان بازی وفادار است و ما حتی از چند صحنه ی بازی استفاده کردیم.

8gn4tcetblidxp12j9wp.jpg

توی این شاتی که گذاشتم دقیقا اون صحنه رو متوجه میشین.

1edh6qh0cf2wvoxn65tu.jpg

این هم بقیه ی عکس ها

امیدواریم بعد از گذشت 8 سال یک Resident Evil قابل پسند برای فن ها شاهد باشیم و فقط شاهد حضور بازیگران مشهور نباشیم.

البته این باید در بخش مباحث گوناگون زده میشد ولی اونجا نمیشه تاپیک زد

آخرین ویرایش:
این Awardها رو من هیچوقت به عنوان اینکه بخاطر بد بازی کردن یه نفر بهش بدن قبول نداشتم و نخواهم داشت، شخصیت کرکتر و کارگردانیه که به بازیگر امکان هنرنمایی رو میده یا امکان هنرنمایی رو ازش میگیره.

این Awardها رو من هیچوقت به عنوان اینکه بخاطر بد بازی کردن یه نفر بهش بدن قبول نداشتم و نخواهم داشت، شخصیت کرکتر و کارگردانیه که به بازیگر امکان هنرنمایی رو میده یا امکان هنرنمایی رو ازش میگیره.
حرفت منطقیه.قبول.ولی در این شرایط عقل حکم میکنه که بازیگری که کارنامش اینه و هنوز خودشو تو هیچ فیلمی نشون نداده رو جزو بازیگرای قدرتمند هالیوود قرار ندیم!غیر از اینه!؟

حرفت منطقیه.قبول.ولی در این شرایط عقل حکم میکنه که بازیگری که کارنامش اینه و هنوز خودشو تو هیچ فیلمی نشون نداده رو جزو بازیگرای قدرتمند هالیوود قرار ندیم!غیر از اینه!؟

تا حالا کار یووویچ خوب بوده. اصلا بحث این نیست :دی
این کترگردان هست که دامنه ی بازیگری و استعداد یک بازیگر رو توی فیلم مشخص میکنه. بهترین مثالی که من میتونم بزنم Blade Trinity هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or