اولین تصاویر از Resident Evil:Afterlife

Mr.Death

دبیر تحریریه بازنشسته
کاربر سایت
درود

بالاخره اولین عکس ها از Resident Evil:Afterlife به نمایش در آمد.همان طور که در عکس زیر میبینید برخی از قسمت های فیلم از بازی برگرفته شده است.البته چندی پیش Shawn Roberts بازیگر نقش Albert Wesker در یک مصاحبه ای اعلام کرده بود که فیلم به داستان بازی وفادار است و ما حتی از چند صحنه ی بازی استفاده کردیم.

8gn4tcetblidxp12j9wp.jpg

توی این شاتی که گذاشتم دقیقا اون صحنه رو متوجه میشین.

1edh6qh0cf2wvoxn65tu.jpg

این هم بقیه ی عکس ها

امیدواریم بعد از گذشت 8 سال یک Resident Evil قابل پسند برای فن ها شاهد باشیم و فقط شاهد حضور بازیگران مشهور نباشیم.

البته این باید در بخش مباحث گوناگون زده میشد ولی اونجا نمیشه تاپیک زد

آخرین ویرایش:
کارگردان خوبی نیست خب :دی هروقت این امر برت مشتبه شد که کارگردان خوبیه،‌ برو سراغ AVP
میگم دیگه نمیخونی پست های منو درست :دی
بی خیال اگه فکر می کنی خیلی بده کافی بری دنباله فیلمی که گفتی ( AVP : Requiem ) بری ببنی تا متوجه بشی کارگردان بد یعنی چی :دی

میگم دیگه نمیخونی پست های منو درست :دی
بی خیال اگه فکر می کنی خیلی بده کافی بری دنباله فیلمی که گفتی ( AVP : Requiem ) بری ببنی تا متوجه بشی کارگردان بد یعنی چی :دی

مشکل اینجاست که اندرسون به جز شماره ی 1 که انصافا بد نبود, نویسندگی زیاد جالبی نداشته. نتونسته به خوبی از المان های بازی بهره ببره. همین باعث میشه که مخاطب یه جور نامیدی درونش به وحود بیاد. این رو هم همه قبول میکنیم که اگه داستان از بازی تبعیت نکنه کارگردانی شاهکار هم باشه باز هم فن ها راضی نمیشن. در اولویت رضایت از فیلم هایی که از روی بازی ساخته میشن فن ها در صدر هستند.
البته این رو کتمان نمیکنم که شماره ی اول واقعا برای من جذاب بود. مخصوصا ایده هایی داشت که بعدا توی بازی هم استفاده شد.

الان مثلا آلیس کجا و وسکر کجا؟ !

من بمیرم از دست تک تکتون راحت بشم یکی جواب بده :biggrin1:
1 - من چون سایت فیلم میلم نمیشناسم میخوام ببینم آیا کسی از داستان فیلم خبر داره ( من فقط یه داستان خونده بودم که دروغ و راست بودنش و نمیدونم ) ارتش آلیس :biggrin1: درسته یا غلط ؟ :دی
2 - تاریخ ریز ریز شدنش شنیدم تابستون هستش ؟
3 - من نمایشی از فیلم ندیدم اینی که کسری گفت از کجا میشه دید که میگه نمایش خوبی بود ؟ :biggrin1:

نمیدونم چرا کسری با من انقدر چپه :biggrin1: و چقدر هم من دو نقطه دی دادم خودمم موندم :دی میدونم این حرففام اسپویل نداشت خواستم بحثی که به بحث ربط نداره قاطی نشه :دی

من بمیرم از دست تک تکتون راحت بشم یکی جواب بده :biggrin1:
1 - من چون سایت فیلم میلم نمیشناسم میخوام ببینم آیا کسی از داستان فیلم خبر داره ( من فقط یه داستان خونده بودم که دروغ و راست بودنش و نمیدونم ) ارتش آلیس :biggrin1: درسته یا غلط ؟ :دی
2 - تاریخ ریز ریز شدنش شنیدم تابستون هستش ؟
3 - من نمایشی از فیلم ندیدم اینی که کسری گفت از کجا میشه دید که میگه نمایش خوبی بود ؟ :biggrin1:

نمیدونم چرا کسری با من انقدر چپه :biggrin1: و چقدر هم من دو نقطه دی دادم خودمم موندم :دی میدونم این حرففام اسپویل نداشت خواستم بحثی که به بحث ربط نداره قاطی نشه :دی

اینو ببین خودت یه چیزایی دسنگیرت میشه :دی

دوستان من یچیزی و الان فهمیدم الان داشتم تیزر و میدیدم در همین صحنه که وسکر عینک و پرت میکنه یکی پشتش بود :biggrin1: اون جیل بود ؟ :دی
این شماره بنظر خوب میاد :biggrin1: ولی وسکر کجا این کجا کسی نمیتونه به خوبی خود وسکر خونسرد باشه :biggrin1: یکفعه وسکر هم 3D میکردن :laughing: ( چیز جالبی گفتم میدونم خنده دار بود ) :دی
این چیه :دی
warded072509.jpg

دوستان من یچیزی و الان فهمیدم الان داشتم تیزر و میدیدم در همین صحنه که وسکر عینک و پرت میکنه یکی پشتش بود :biggrin1: اون جیل بود ؟ :دی
این شماره بنظر خوب میاد :biggrin1: ولی وسکر کجا این کجا کسی نمیتونه به خوبی خود وسکر خونسرد باشه :biggrin1: یکفعه وسکر هم 3D میکردن :laughing: ( چیز جالبی گفتم میدونم خنده دار بود ) :دی
این چیه :دی
warded072509.jpg
نه بابا جیل کجا بوده!!!:biggrin1: جیل اصلا تو لیست بازیگرای فیلم نیست!!!(معلوم هم نیست تو Extinction کدوم گوری بوده اصلا!:biggrin1:) اون یحتمل همون آلیس بود و دو نفر اسلحه به دست که اون طرفش بودن ردفیلدها بودن!:biggrin1:
وسکرش منو کشته!!!:biggrin1: به جایی که یه نفر لاغر و قد بلند بیارن, یکی هیکلی و نسبتا کوتاه آوردن!:biggrin1:بیشتر شبیه این یارو بلید بود تا وسکر!!:biggrin1:ضایع ها!:biggrin1:

نه بابا جیل کجا بوده!!!:biggrin1: جیل اصلا تو لیست بازیگرای فیلم نیست!!!(معلوم هم نیست تو Extinction کدوم گوری بوده اصلا!:biggrin1:) اون یحتمل همون آلیس بود و دو نفر اسلحه به دست که اون طرفش بودن ردفیلدها بودن!:biggrin1:
وسکرش منو کشته!!!:biggrin1: به جایی که یه نفر لاغر و قد بلند بیارن, یکی هیکلی و نسبتا کوتاه آوردن!:biggrin1:بیشتر شبیه این یارو بلید بود تا وسکر!!:biggrin1:ضایع ها!:biggrin1:

جیل اول قرار بود تو Extinction باشه اما بازیگر این نقش یعنی Siennna Guillory توی Eragon مشغول ایفای نقش بود ! :دی

اونجا که مثلا یخ چیزی منفجر میشی و دیدی :biggrin1: بعد وسکر از پشتت داره میاد :laughing: طرز حرکتش مخصوص دستاش منو یاد فیلمای لاتی خودمون میندازه :biggrin1:
اون و که فهمیدم کلر خودمون بود :biggrin1: پس کی تو فیلم هست از نقشای خودمون همین دو نفر :biggrin1:
جای شکرش باقی هست کریس هست :laughing::biggrin1: چقدر کپی آلیس مشاهده کردیم :biggrin1:
خدا به دامون برسه :biggrin1:

جیل اول قرار بود تو Extinction باشه اما بازیگر این نقش یعنی Siennna Guillory توی Eragon مشغول ایفای نقش بود ! :دی
اینو که میدونم.:biggrin1:منظورم این بود از نظر داستانی و تو فیلم معلوم نشد کجا رفت!!!:biggrin1:حداقل باید یه اشاره ی کوچیکی میکردن که مثلا چمیدونم تو راه گمش کردیم!!!:biggrin1:یا جا گذاشتیمش!!:biggrin1: یا...
منظور رو گرفتی!؟:biggrin1:
اونجا که مثلا یخ چیزی منفجر میشی و دیدی :biggrin1: بعد وسکر از پشتت داره میاد :laughing: طرز حرکتش مخصوص دستاش منو یاد فیلمای لاتی خودمون میندازه :biggrin1:
اون و که فهمیدم کلر خودمون بود :biggrin1: پس کی تو فیلم هست از نقشای خودمون همین دو نفر :biggrin1:
جای شکرش باقی هست کریس هست :laughing::biggrin1: چقدر کپی آلیس مشاهده کردیم :biggrin1:
خدا به دامون برسه :biggrin1:
کریس نمیبود سنگین تر بودن!!:biggrin1:کیه این یارو رو گذاشتن جاش!؟اصلا ازش خوشم نمیاد!:biggrin1:همونطور که از Prison Break بدم میاد!:biggrin1:
اینها که تو تریلر فیلم به این افتخار میکنن که از تکنولوژی کامرون استفاده کردن, این وسکر رو هم CG در میاوردن بهتر بود دیگه!!!:biggrin1:حداقل شبیهش میشد و این حرکات مافوق بشری رو هم بهتر انجام میدا!!!!!:biggrin1:
پ.ن: Just Kidding:biggrin1:

کریس نمیبود سنگین تر بودن!!:biggrin1:کیه این یارو رو گذاشتن جاش!؟اصلا ازش خوشم نمیاد!:biggrin1:همونطور که از Prison Break بدم میاد!:biggrin1:
اینها که تو تریلر فیلم به این افتخار میکنن که از تکنولوژی کامرون استفاده کردن, این وسکر رو هم CG در میاوردن بهتر بود دیگه!!!:biggrin1:حداقل شبیهش میشد و این حرکات مافوق بشری رو هم بهتر انجام میدا!!!!!:biggrin1:
پ.ن: Just Kidding:biggrin1:

دقیقا! هیچکدومشون به شخصیتای بازی نمیخورن. ولی بیشتر از همه از این chrisشون بدم میاد! میبینمش یه حس بدی بهم دست میده!

تا این میلا یوویچ تو این فیلم هست هیچی نمیشه . من نمیدونم چرا بیخیال این نمیشن .
Milla Jovoich کسیه که بهش نجات دهنده Resident Evill میگن. . .
Milla جزو بازیگران قدرتمند هالیود که به نظر واقعا بهش بی توجهی میشه . . .
تریلر فیلمش به شدت منو هیجان زده کرد.شب اکرانش میرم سینما و 3D صددرصد میبینم.

Milla Jovoich کسیه که بهش نجات دهنده Resident Evill میگن. . .
Milla جزو بازیگران قدرتمند هالیود که به نظر واقعا بهش بی توجهی میشه . . .
تریلر فیلمش به شدت منو هیجان زده کرد.شب اکرانش میرم سینما و 3D صددرصد میبینم.
با خط اول حرفت کار ندارم.به قول امیر اگه این نبود یه *** دیگه میشد نجات دهنده ی Resident Evil!:smile:
ولی خط دوم!!!!!:eek: شما یک بار,فقط یک بار فیلم Ultra Violet(:sick:) رو ببین,مطمئنم حرفتو پس میگیری!:biggrin1:
البته همه ی ما با اینکه اینهمه انتقاد میکنیم(در اصل مسخره میکنیم)ولی هممون فیلم رو میبینیم.ولی مطمئنا در حین دیدن فیلم افسوس هم میخوریم...

با خط اول حرفت کار ندارم.به قول امیر اگه این نبود یه *** دیگه میشد نجات دهنده ی Resident Evil!:smile:
ولی خط دوم!!!!!:eek: شما یک بار,فقط یک بار فیلم Ultra Violet(:sick:) رو ببین,مطمئنم حرفتو پس میگیری!:biggrin1:
البته همه ی ما با اینکه اینهمه انتقاد میکنیم(در اصل مسخره میکنیم)ولی هممون فیلم رو میبینیم.ولی مطمئنا در حین دیدن فیلم افسوس هم میخوریم...
Charlize Theron هم تو فیلمی مثل Aeon Flux بازی میکنه دلیل میشه که اون اسکاری که گرفته زیر سوال بره یا قدرت بازیگرش . . . . .
شما فیلم The Messenger: The Story of Joan of Arc بغد بیا در مورد Milla صحبت کن
Milla Jovovich با بازیگر مثل Megan fox و. . . مقابسه نکن فقط بر آهنگ هایی که نوشته و خونده گوش بده تا به هنرش پی ببری.

Charlize Theron هم تو فیلمی مثل Aeon Flux بازی میکنه دلیل میشه که اون اسکاری که گرفته زیر سوال بره یا قدرت بازیگرش . . . . .
Milla Jovovich با بازیگر مثل Megan fox و. . . مقابسه نکن فقط بر آهنگ هایی که نوشته و خونده گوش بده تا به هنرش پی ببری.
شما داری milla jovovich رو با charlize theron مقایسه میکنی؟!:eek:
به نظر من که بازی jovovich افتضاح نباشه خیلی خیلی متوسطه. مخصوصا تو سری resident evil:sick:
......
همون degeneration با همه ی افتضاحیش میرزه به اینا!

داداش ما میدونیم Charlize Theron کیه!لازم نیست لینک واسه معرفیش بدی!;)
جالبه!!!The Messenger: The Story of Joan of Arc!!!!!!:eek: این خانوم در سال 2000 واسه این فیلم کاندید تمشک طلایی Worst Actress شدن!!!:laughing:
کلا سه بار نامزد Razzie Awards شده برای فیلمهای The fifth elementوreturn to the blue lagoon و همین فیلمی که شما میگی برم ببینم بعد بیام در موردش صحبت کنم!
خُب اگه یه همچین بازیگری با چنین کارنامه ای از نظر شما از جمله بازیگرای قدرتمند هالیوودی هست که بهش بی توجهی میشه(LOL),شما باید تعریفتون از بازیگر قدرتمند رو تغییر بدین!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or