اولین تصاویر از PSP2 را ببینید...

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    psp2

Ooops

کاربر سایت
سلام!
front.jpg

back.jpg

اینها اولین تصاویر از dev kit کنونی PSP2 هستند!
در تصاویر دوربین جلویی و عقبی مشخص هستند. بعلاوه ی trackpad پشت دستگاه که در مورد آن بحث های زیادی صورت گرفته بود.
توجه کنید که این دستگاه نهایی نیست. همانطور که مشاهده میکنید سازندگان در حال حاضر بر روی kit با ساختمانی مشابه PSP go کار می کنند. با یک صفحه نمایش کشویی که بر روی کنترل ها (کنترل های فیزیکی) قرار می گیرد. مشخص نیست که چه زمانی خصوصیات دستگاه نهایی می شوند، اما این دستگاه نهایی نیست.
قبلا اعلام شده بود که PSP2 در دستان سازندگان بازیها قرار گرفته.
دستگاه یک صفحه نمایش HD دارد. آخرین شایعات پیرامون این کنسول دستی حاکی از آن است که چیپست (chipset) دستگاه هنوز نهایی نشده.
شایعه شده دستگاه بسیار قدرتمند است. با تخمین RAM دوبرابر نسبت به یک 360 !
ظاهرا PSP2 برای عرضه در سال 2011 برنامه ریزی شده است.
منبع

يه نكته رو من اينجا اول از همه بگم به صورت رسمي معمولا رم اصلي دستگاه هيچ وقت اعلام نمي شه همين الان توي هر سايتي كه بريد مشخصاتي كه ماكروسافت داده توشون ميزان رم اصلي 360 گفته نشده الان خود منم دقيقا نمي دونم چه ميزان هست و چقدر با ps3 متفاوته

لينك مشخصات به صورت رسمي:

http://hardware.teamxbox.com/articles/xbox/1144/The-Xbox-360-System-Specifications/p1

پس خيلي بعيده كه توي شايعات بخواد همچين چيزي بيان بشه وقتي در حالت عادي بيان نمي شه حرف دوستمون هم اون بالا درست هست به جز يك قسمتش كه منظور منو درست نفهميدن هميشه به نسبت سايز lcd ميان رزولوشن رو تعيين مي كنن و به قول خودتون چيز هاي مهم تري هم براي بهبود كيفيت تصوير وجود داره پس هيچ وقت نميان همچين كاري رو بكنن كه اصلا بعيد مي دونم psp2 در اون حد ها قوي باشه

اين دو تا حرفي كه زدي الان به هم مربوط بودن؟ چون رم اصلي 360 يا ps3 فكر نمي كنم 512 مگ باشه قسمت دوم حرفت دقيقا رم gddr3 كنسول هست كه بر مي گرده به گرافيك چرا پس پاي 1 گيگ psp2 رو وسط كشيدي؟

من خودم خيلي دنبال مكانيسم كاريه 360 با ps3 بودم اما مطلب كاملي توي اين مدت ها پيدا نكردم فقط يه بار يكي بهم گفت 360 نمي دونم چند چيپ چند مگ داره كه مجموعش ميشه 2 گيگ اما از صحتش خبر ندارم

خب این اطلاعات تقریبا خیلیش غلطه.
اګر دنبال منبع فارسی هستی بازی رایانه توییکی از شماره هاش به صورت کامل این دو تا کنسول رو مقایسه کرده.

اگه سونی قصد داشته باشه صفحه LCD رو با وضوح 1080p طراحی کنه حالا سوای بقیه مشخصات فنی کنسول باید به یک تکنولوژی جدید توی باتری و سیستم های خنک کننده رسیده باشه چون در غیر این صورت حتی اگه نصف شایعاتی که در رابطه با سخت افزار کنسولش راه افتاد هم صحت داشه باشه باید منتظر یک کنسول دستی 500 600 دلاری با عمر باطری نیم ساعت باشیم!

البته چیزی که برای من مسلم هست اینه که سونی یک سورپرایز کامل برای ما داره!

خب این اطلاعات تقریبا خیلیش غلطه.
اګر دنبال منبع فارسی هستی بازی رایانه توییکی از شماره هاش به صورت کامل این دو تا کنسول رو مقایسه کرده.

يعني اطلاعات teamxbox غلطه:-/ مي شه بگيد كجاش غلطه؟ اين اطلاعات به صورت رسمي اعلام شده روي جعبه ي xbox اولي من هم يه قسمت هاييش نوشته شده

الان با اين حرفت مجله ي بازي رايانه از teamxbox معتبر تر شد:d

شما با اولین سرچ مشخصات دو تا کنسول رو بطور کامل پیدا میکردید :
360 و ps3

گفتم چيزي كه خود ماكروسافت به صورت رسمي اعلام كرده بابا اين پست ها رو دقيق بخونيد يعني من نمي دونم wikipedia هم وجود داره

توي اين لينك هم بازم رم اصلي كنسول 360 گفته نشده

حالا باز مثل ps3 بي خودي بكشينش بالا تا باز بشه ضد حال

آخرین ویرایش:
گفتم چيزي كه خود ماكروسافت به صورت رسمي اعلام كرده بابا اين پست ها رو دقيق بخونيد يعني من نمي دونم wikipedia هم وجود داره

توي اين لينك هم بازم رم اصلي كنسول 360 گفته نشده

حالا باز مثل ps3 بي خودي بكشينش بالا تا باز بشه ضد حال
این مشخصات همه جا هست.شما هم اگه سال 2005 رو به خاطر داشته باشید.مشخصات رو کاملا به خاطر دارید که دو شرکت رسما اعلام کردند.
ps3=256MB GDDR3+256MB XDR
360=The Xbox 360 will have 512MB of system memory, which is shared between the CPU and the GPU
این هم لینک معتبرتر (البته اون هم معتبره و همه جای وب هست).
ps3 , 360

يعني اطلاعات teamxbox غلطه مي شه بگيد كجاش غلطه؟ اين اطلاعات به صورت رسمي اعلام شده روي جعبه ي xbox اولي من هم يه قسمت هاييش نوشته شده

الان با اين حرفت مجله ي بازي رايانه از teamxbox معتبر تر شد

شما یکم بیشتر تحقیق کن.
این بحث ها برای حدود ۵ سال پیش بوده!!
الان می تونی بری توی همین آرشیو بازی سنتر اطلاعات خوبی پیدا کنی.همین آقای اشکان(واکاشیزوما)یادمه اطلاعات خوبی می داد.
فکر می کنم توی ویکی پدیا هم اطلاعات رو به انګلیسی نوشته باشه.
در کل من چون وقت ندارم که دنبال بګردم فقط بهت منبع ګفتم برو دنبالش.من هم حدود ۵ سال پیش خیلی دنبال این جور مسایل بودم و اطلاعات خیلی خوبی هم کسب کردم.شما هم می تونی مثل من دنبالش باشی تا به طور کامل متوجه ساختار این دو تا کنسول باشی.

این مشخصات همه جا هست.شما هم اگه سال 2005 رو به خاطر داشته باشید.مشخصات رو کاملا به خاطر دارید که دو شرکت رسما اعلام کردند.
ps3=256MB GDDR3+256MB XDR
360=The Xbox 360 will have 512MB of system memory, which is shared between the CPU and the GPU
این هم لینک معتبرتر (البته اون هم معتبره و همه جای وب هست).
ps3 , 360

به خاطر دارم اصلا بيخيال بحث با شما ها به كجاها كه نمي ره خوب اين 512 مگ كه منم مي دونم من هر چي مي گم انگار شماها منظور منو نمي گيريد

شما یکم بیشتر تحقیق کن.
این بحث ها برای حدود ۵ سال پیش بوده!!
الان می تونی بری توی همین آرشیو بازی سنتر اطلاعات خوبی پیدا کنی.همین آقای اشکان(واکاشیزوما)یادمه اطلاعات خوبی می داد.
فکر می کنم توی ویکی پدیا هم اطلاعات رو به انګلیسی نوشته باشه.
در کل من چون وقت ندارم که دنبال بګردم فقط بهت منبع ګفتم برو دنبالش.من هم حدود ۵ سال پیش خیلی دنبال این جور مسایل بودم و اطلاعات خیلی خوبی هم کسب کردم.شما هم می تونی مثل من دنبالش باشی تا به طور کامل متوجه ساختار این دو تا کنسول باشی.

افرين به شما مشكل شما اينجاست اطلاعاتتون رو خودتون تحريف مي كنيد تمام اين اطلاعات رو خودم دارم همه ي شايعات هم يادم هست بحث اصلا سر چيز ديگه اي هست كلا هر كي هر چي مي گه فكر مي كنيد به سوني محترمتون بي احترامي شده

اگه سونی قصد داشته باشه صفحه LCD رو با وضوح 1080p طراحی کنه حالا سوای بقیه مشخصات فنی کنسول باید به یک تکنولوژی جدید توی باتری و سیستم های خنک کننده رسیده باشه چون در غیر این صورت حتی اگه نصف شایعاتی که در رابطه با سخت افزار کنسولش راه افتاد هم صحت داشه باشه باید منتظر یک کنسول دستی 500 600 دلاری با عمر باطری نیم ساعت باشیم!

البته چیزی که برای من مسلم هست اینه که سونی یک سورپرایز کامل برای ما داره!
=))
دقیقا توی اخبار گفته شده بود که توی گرمایش کنسول و عمر باتری مشکل دارند:دی

مطمئن باشید کنسولش خیلی خیلی فرق داره با این عکس اولیه.چون کلا سونی توی طراخی کنسول حرف نداره هم از نظر فنی هم از نظر ظاهری.
و مطمئن باشین بعضی از این شایعات ممکنه اتفاق بیفته مثل قدرت سخت افزاری و صفحه نمایشش.به نظر من سونی توی کنسول دستی بهتر از نینتندو عمل میکنه.

• Like
Reactions: taherism
مطمئن باشید کنسولش خیلی خیلی فرق داره با این عکس اولیه.چون کلا سونی توی طراخی کنسول حرف نداره هم از نظر فنی هم از نظر ظاهری.
و مطمئن باشین بعضی از این شایعات ممکنه اتفاق بیفته مثل قدرت سخت افزاری و صفحه نمایشش.به نظر من سونی توی کنسول دستی بهتر از نینتندو عمل میکنه.
کاملا منم حرفت رو قبول دارم نینتندو رو می زاره جیبش(نظر شخصی)

احتمالن قدرت گرافیکی نزدیک با PS3 خواهد داشت.همونطور که PSP با PS2 قابل مقایسه بود.

بابا بیخیال این حرفهای دیگه چیه.! با PS3 برابری کنه...!!! میدونی سخت افزار PS3 یعنی چی..؟

بعد مطمئن باشید سونی فهمیده که سخت افزارهای نجومی سود چندانی نداره و باید مثل DS روی چیز دیگری کار کنه..

بابا بیخیال این حرفهای دیگه چیه.! با PS3 برابری کنه...!!! میدونی سخت افزار PS3 یعنی چی..؟

بعد مطمئن باشید سونی فهمیده که سخت افزارهای نجومی سود چندانی نداره و باید مثل DS روی چیز دیگری کار کنه..
سخت افزار نجومی؟ :)) منظورت یک سی پی یوی 7 هسته ای هست که فقط 3 تاش بازه؟ و استفاده از بلوری در حالی که تا چندسال دیگه دیسکهای اپتیکال از بین میرن؟
تنها چیزی که در مورد PS3 خوبه تبدیل متناوب به مستقیم داخلی هست. در بقیه ی چیزها در هر حالی یک کنسول (=اسباب بازی کودکان) هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or