اولین تصاویر از PSP2 را ببینید...

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    psp2

Ooops

کاربر سایت
سلام!
front.jpg

back.jpg

اینها اولین تصاویر از dev kit کنونی PSP2 هستند!
در تصاویر دوربین جلویی و عقبی مشخص هستند. بعلاوه ی trackpad پشت دستگاه که در مورد آن بحث های زیادی صورت گرفته بود.
توجه کنید که این دستگاه نهایی نیست. همانطور که مشاهده میکنید سازندگان در حال حاضر بر روی kit با ساختمانی مشابه PSP go کار می کنند. با یک صفحه نمایش کشویی که بر روی کنترل ها (کنترل های فیزیکی) قرار می گیرد. مشخص نیست که چه زمانی خصوصیات دستگاه نهایی می شوند، اما این دستگاه نهایی نیست.
قبلا اعلام شده بود که PSP2 در دستان سازندگان بازیها قرار گرفته.
دستگاه یک صفحه نمایش HD دارد. آخرین شایعات پیرامون این کنسول دستی حاکی از آن است که چیپست (chipset) دستگاه هنوز نهایی نشده.
شایعه شده دستگاه بسیار قدرتمند است. با تخمین RAM دوبرابر نسبت به یک 360 !
ظاهرا PSP2 برای عرضه در سال 2011 برنامه ریزی شده است.
منبع

سلام!

اینها اولین تصاویر از dev kit کنونی PSP2 هستند!
در تصاویر دوربین جلویی و عقبی مشخص هستند. بعلاوه ی trackpad پشت دستگاه که در مورد آن بحث های زیادی صورت گرفته بود.
توجه کنید که این دستگاه نهایی نیست. همانطور که مشاهده میکنید سازندگان در حال حاضر بر روی kit با ساختمانی مشابه PSP go کار می کنند. با یک صفحه نمایش کشویی که بر روی کنترل ها (کنترل های فیزیکی) قرار می گیرد. مشخص نیست که چه زمانی خصوصیات دستگاه نهایی می شوند، اما این دستگاه نهایی نیست.
قبلا اعلام شده بود که PSP2 در دستان سازندگان بازیها قرار گرفته.
دستگاه یک صفحه نمایش HD دارد. آخرین شایعات پیرامون این کنسول دستی حاکی از آن است که چیپست (chipset) دستگاه هنوز نهایی نشده.
شایعه شده دستگاه بسیار قدرتمند است. با تخمین RAM دوبرابر نسبت به یک 360 !
ظاهرا PSP2 برای عرضه در سال 2011 برنامه ریزی شده است.
منبع

چیپ گرافیکی کنسول که مشخص شده و ساخت شرکت Nvidia هست

خیلی خودتون رو ناراحت نکنید دوستان.مشخصه این محصول نهایی نیست! چند بار هم تو متن خبر بهش اشاره شده. تو اپدیت خبر vg247 هم آورده که یک kit جدیدتر هم هست که صفحه ی کشویی به خاطر مشکلات گرمایی برداشته شده. این یعنی ظاهر کنسول کن فیکون شده...
چطوری دستگاه بدون چیپ رو دادن دست سازنده ها
اینکه چیپ هنوز نهایی نشده و دستگاه برای بازیسازها ارسال شده خیلی فرق داره با اینکه دستگاه رو بدون چیپ دست بازیسازها دادن!!!
ساخت kit از کنسولها و ارسالش برای بازیسازها یه امر کاملا طبیعیه و برای همه ی کنسولها هم اتفاق میفته. به این kit ها میگن dev kit که شرکت سازنده ی سخت افزار مدام به روزش میکنه و برای سازنده های بازیها ارسال میکنه. اگر این نبود که برای هیچ کنسولی لانچ تایتل نداشتیم!

به نظرم برای طراحی اولیه انقدر ها هم بد نیست اما همین که کنسول دستی قدرت مندی هستش واقعا عرضش خریدن 100% داره .

اما اگه آنالوگ هاش رو وسط دکمه ها قرار میداد به نظرم باحال تر بود یعنی دکمه های مثلث و ... درو دکمه آنالوگ راست بودن خیلی باحال بود .

اگر تاشو باشه خیلی خوب میشه
والا اینجا move رو به انواع و اقسام اشکال متهم به کپی برداری از کنترلر wii کردن حالا اگه اینم بخواد تاشو (مثل ds) باشه که سونی از طرف اساتید بازیسنتر به جرم تقلید کننده ی منفور , از شرکت فوق محبوب نینتدو در ایران , تحریم ابدی میشه ! :d

البته سوني با اين دو تا ديزاين اخرش همو رو نا اميد كرد تا ببينيم اين چي از اب در مياد اميدوارم اينو خوب طراحي كنه

در مورد رم هم من نمي فهمم رم 1 گيگ براي گرافيكش 100 درصد فيك هست بعد مگه lcd چند اينچه كه 1080p باشه يكم كسايي كه شايعه درست مي كنن قابل باور تر شايعه بسازن

در مورد رم هم من نمي فهمم رم 1 گيگ براي گرافيكش 100 درصد فيك هست بعد مگه lcd چند اينچه كه 1080p باشه يكم كسايي كه شايعه درست مي كنن قابل باور تر شايعه بسازن
شما خودتون شایعات رو میسازید بعد میگید شایعه نسازید؟ نمیدونم این تخیلات رو از کجا آوردید.

اولا کجا گفت که این رم مال گرافیک هست؟! به گرافیک اصطلاحا میگن GPU نه RAM.
دوما کجا گفته شده که این دستگاه 1080p ساپورت میکنه؟! اگر اشتباه نکنم گفته بودن 720 هست. در ضمن مگه کوچکی یا بزرگی یک صفحه نمایش دلیل بر ساپورت کردن اون از رزولوشن بالاتره؟!

شما خودتون شایعات رو میسازید بعد میگید شایعه نسازید؟ نمیدونم این تخیلات رو از کجا آوردید.

دوما کجا گفته شده که این دستگاه 1080p ساپورت میکنه؟! اگر اشتباه نکنم گفته بودن 720 هست. در ضمن مگه کوچکی یا بزرگی یک صفحه نمایش دلیل بر ساپورت کردن اون از رزولوشن بالاتره؟!

خوب فردين جان از شما انتظار نداشتيم اطلاعاتتون رو در اين حد نگه داريد

اولا gpu هسته ي گرافيك هست چه ربطي به ميزان حافظه داره شما چيپ رم كارت گرافيك رو مي ذاريد توي gpu جدا؟ يا روي برد سوار هست:-/ در ضمن توي كنسول هاي بازي هم رم گرافيك اهميت داره كه البته منم حرفمم بيشتر حالت سوالي داشت

دوما اين حرفتون رو نفهميدم جدا كوچيكي يا بزرگي lcd تاثيري توي رزولوشن نداره؟ پس چرا همه ي مانيتور هاي 17 اينچ فول اچ دي نيستن يه صفحه ي نمايش گيريم 8 اينچ بازم به 1080p هيچ احتياجي نداره و مسلما سوني هم عمرا همچين كاري رو بكنه

سوما من شايعه درست نكردم اين حرف ها دقيقا توي همين تاپيك زده شده و من هم در جواب همون پست ها گفتم تاپيك رو با دقت بيشتري نگاه كنيد

اولا gpu هسته ي گرافيك هست چه ربطي به ميزان حافظه داره شما چيپ رم كارت گرافيك رو مي ذاريد توي gpu جدا؟ يا روي برد سوار هست:-/ در ضمن توي كنسول هاي بازي هم رم گرافيك اهميت داره كه البته منم حرفمم بيشتر حالت سوالي داشت
CPU احمقه و نمیتونه به خودیه خود بخش گرافیک رو پروسس کنه، پس یک پروسسور گرافیک به دستگاهها اضافه میشه (GPU). این پروسسور فاکتورهای زیادی داره. مهمترینشون API، شیدر، باند، باس و کلاک هست که برای گیمینگ مهمه. و بعد حافظه میاد وارد ماجرا میشه. فاکتورهای اولیه از حافظه برای گیمینگ مهمترن.

دوما اين حرفتون رو نفهميدم جدا كوچيكي يا بزرگي lcd تاثيري توي رزولوشن نداره؟
بله تقریبا تاثیری نداره. رزولوشن فقط وضوح تصاویر هست. LCDـهای 9 اینچی نت بوک رزولوشنشون 768×1024 هست. 13 اینچها نوت بوک در حد 19 اینچهای قدیمی هستن. مهم DPI (دات پر اینچ) هست. مثلا شما کامپیوترتون رو به یک تلوزیون 50 اینچ وصل کنید هیچکار باهش نمیتونید بکنید چون چشمتون در میاد.

صفحه ي نمايش گيريم 8 اينچ بازم به 1080p هيچ احتياجي نداره و مسلما سوني هم عمرا همچين كاري رو بكنه
مراجعه شه به چرت و پرتی که بالاتر گفتم. رزولوشن اچ دی، همین هست. پس برای یک گرافیک نسل جدید این رزولوشن لازمه. به شرطی که گرافیک بتونه از پسش بربیاد. (که این بستگی به حافظه داره).

اين حرف ها دقيقا توي همين تاپيك زده شده
شما به حرف کسایی که فقط X360 توی گیمینگ دیوایسهاشون (یعنی بچه های کوچیک) هست اهمیت میدید؟

خوب فردين جان از شما انتظار نداشتيم اطلاعاتتون رو در اين حد نگه داريد

عزیز شما صحبت فردین رو اشتباه برداشت کردی شما چی گفتی .:arrowd::arrowd::arrowd:

در مورد رم هم من نمي فهمم رم 1 گيگ براي گرافيكش 100 درصد فيك هست

:arrowd:

منظور RAM اصلی دستگاه هستش . شما گفتی 1 گیگ باشه گرافیکش که این جا هم گفته شده ازRAM 360 بیشتر هستش منظور RAM اصلی دستگاه هستش و این جا اگه قرار بود مربوط به GPU باشه بهش میگفن RAM GPU که وقتی حرفی ازش زده نشده منظور RAM اصلی دستگاه هستش .

------------------------------------------------------------------------

حالا باید دید سونی از CPU و GPU در کنار هم میخواد استفاده کنه مثل PS3 یا نه اگه بخواد استفاده کنه و بخواد HD هم باشه حتی اگه 1080 هم بخواد بازم این جا برمیگرده که چه رمی در بین CPU و GPU ش استفاده میکنه که 1گیگ به نظر زیاد میرسه برای کنسول دستی .

شاید از 2 تا 512 استفاده کنه یک 512 برای RAM اصلی و یه 512 دیگه برای رابط بین CPU و GPU اما فکر نمیکنم یه همچین کاری نیاز باشه .

کلا 1 گیگ به نظر من برای یه کنسول دستی خیلی زیاد هستش .

آخرین ویرایش:
يه نكته رو من اينجا اول از همه بگم به صورت رسمي معمولا رم اصلي دستگاه هيچ وقت اعلام نمي شه همين الان توي هر سايتي كه بريد مشخصاتي كه ماكروسافت داده توشون ميزان رم اصلي 360 گفته نشده الان خود منم دقيقا نمي دونم چه ميزان هست و چقدر با ps3 متفاوته

لينك مشخصات به صورت رسمي:

http://hardware.teamxbox.com/articles/xbox/1144/The-Xbox-360-System-Specifications/p1

پس خيلي بعيده كه توي شايعات بخواد همچين چيزي بيان بشه وقتي در حالت عادي بيان نمي شه حرف دوستمون هم اون بالا درست هست به جز يك قسمتش كه منظور منو درست نفهميدن هميشه به نسبت سايز lcd ميان رزولوشن رو تعيين مي كنن و به قول خودتون چيز هاي مهم تري هم براي بهبود كيفيت تصوير وجود داره پس هيچ وقت نميان همچين كاري رو بكنن كه اصلا بعيد مي دونم psp2 در اون حد ها قوي باشه

منظور RAM اصلی دستگاه هستش . شما گفتی 1 گیگ باشه گرافیکش که این جا هم گفته شده ازRAM 360 بیشتر هستش منظور RAM اصلی دستگاه هستش و این جا اگه قرار بود مربوط به GPU باشه بهش میگفن RAM GPU که وقتی حرفی ازش زده نشده منظور RAM اصلی دستگاه هستش .

------------------------------------------------------------------------

حالا باید دید سونی از CPU و GPU در کنار هم میخواد استفاده کنه مثل PS3 یا نه اگه بخواد استفاده کنه و بخواد HD هم باشه حتی اگه 1080 هم بخواد بازم این جا برمیگرده که چه رمی در بین CPU و GPU ش استفاده میکنه که 1گیگ به نظر زیاد میرسه برای کنسول دستی .

شاید از 2 تا 512 استفاده کنه یک 512 برای RAM اصلی و یه 512 دیگه برای رابط بین CPU و GPU اما فکر نمیکنم یه همچین کاری نیاز باشه .

اين دو تا حرفي كه زدي الان به هم مربوط بودن؟ چون رم اصلي 360 يا ps3 فكر نمي كنم 512 مگ باشه قسمت دوم حرفت دقيقا رم gddr3 كنسول هست كه بر مي گرده به گرافيك چرا پس پاي 1 گيگ psp2 رو وسط كشيدي؟

من خودم خيلي دنبال مكانيسم كاريه 360 با ps3 بودم اما مطلب كاملي توي اين مدت ها پيدا نكردم فقط يه بار يكي بهم گفت 360 نمي دونم چند چيپ چند مگ داره كه مجموعش ميشه 2 گيگ اما از صحتش خبر ندارم

آخرین ویرایش:

اين دو تا حرفي كه زدي الان به هم مربوط بودن؟ چون رم اصلي 360 يا ps3 فكر نمي كنم 512 مگ باشه قسمت دوم حرفت دقيقا رم gddr3 كنسول هست كه بر مي گرده به گرافيك چرا پس پاي 1 گيگ psp2 رو وسط كشيدي؟
من خودم خيلي دنبال مكانيسم كاريه 360 با ps3 بودم اما مطلب كاملي توي اين مدت ها پيدا نكردم

من ازین تاپیک خیلی خوشم میاد.

حالا اگه خروجی HDMI داشته باشه بعید نیست که 1080 رو هم ساپورت کنه .
در ضمن به ظاهر توجه نکنید مهمتر ارگونومیه وسیلست با توجه به پرتابل بودنش که ممکنه بعضی وقتها با ظاهر در تضاد باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or