emperor 69 Killer کاربر سایت Feb 21, 2009 #1 سلام همین الان یه تیزر از بازی Mass Effect 2 به همراه دو عکس از بازی اومده که در زیر میبینید بزرگتر بزرگتر تیزر فقط برای مشاهده :
سلام همین الان یه تیزر از بازی Mass Effect 2 به همراه دو عکس از بازی اومده که در زیر میبینید بزرگتر بزرگتر تیزر فقط برای مشاهده :
iran_azer کاربر سایت Nov 29, 2009 #46 واقعا عجب گرافیکی داره ...من حتی تو تصورم نمی گنجید نسبت به یکش اینقدر گرافیک پیشرفت کنه فقط ای کاش اون زنه یه خورده خوشگلتر بود:cheesygri:laughing:
واقعا عجب گرافیکی داره ...من حتی تو تصورم نمی گنجید نسبت به یکش اینقدر گرافیک پیشرفت کنه فقط ای کاش اون زنه یه خورده خوشگلتر بود:cheesygri:laughing:
LiviNG D3AD کاربر سایت Dec 11, 2009 #54 بسیار عالی واقعاً کیف میکنم این بازی رو میبینم ! ممنون بابت آپدیتها ! خسته نباشی
BROXIGAR کاربر سایت Dec 14, 2009 #58 نوشته شده توسط u.s.a: بچه ها این عکسها ماله گرافیک in game بازی هست؟باورش خیلی مشکله بیشتر... بله همینطوره ! :biggrin1:
نوشته شده توسط u.s.a: بچه ها این عکسها ماله گرافیک in game بازی هست؟باورش خیلی مشکله بیشتر... بله همینطوره ! :biggrin1: