emperor 69 Killer کاربر سایت Feb 21, 2009 #1 سلام همین الان یه تیزر از بازی Mass Effect 2 به همراه دو عکس از بازی اومده که در زیر میبینید بزرگتر بزرگتر تیزر فقط برای مشاهده :
سلام همین الان یه تیزر از بازی Mass Effect 2 به همراه دو عکس از بازی اومده که در زیر میبینید بزرگتر بزرگتر تیزر فقط برای مشاهده :
Unreal Amir کاربر سایت Feb 21, 2009 #2 دستت درد کنه. این هم لینک دانلود http://212.188.150.58/c7c2e61bb7c7e...ct2teaserfinalesrbrevhd_stream_h264_med_2.mp4
دستت درد کنه. این هم لینک دانلود http://212.188.150.58/c7c2e61bb7c7e...ct2teaserfinalesrbrevhd_stream_h264_med_2.mp4
timemachine2029 کاربر سایت Feb 22, 2009 #4 نوشته شده توسط Activision: تصاویر جدید Mass Effect 2 _ سایز : 1280x720 _ _ موفق باشید بیشتر... اینا که ماله همون دموی gc جدید هستن
نوشته شده توسط Activision: تصاویر جدید Mass Effect 2 _ سایز : 1280x720 _ _ موفق باشید بیشتر... اینا که ماله همون دموی gc جدید هستن
Activision کاربر سایت Feb 22, 2009 #5 اینا که ماله همون دموی gc جدید هستن بیشتر... بله دوست عزیز اینها مال اون هست . ولی اسمشون که تصویر هست ( ) و برا کسایی که دانلود نکردن خوبه و تازه برا کسایی هم که دانلود کردن هم بد نیست . کلا تصویر نسبت به ویدئو یه ارزش دیگه ای داره
اینا که ماله همون دموی gc جدید هستن بیشتر... بله دوست عزیز اینها مال اون هست . ولی اسمشون که تصویر هست ( ) و برا کسایی که دانلود نکردن خوبه و تازه برا کسایی هم که دانلود کردن هم بد نیست . کلا تصویر نسبت به ویدئو یه ارزش دیگه ای داره
emperor 69 Killer کاربر سایت Mar 22, 2009 #7 این تصویر فکر میکنم مربوط به منوی بازی میشه و یه خبر اینکه این طور که من متوجه شدم قراره جمعه اینده اطلاعاتی از این بازی منتشر بشه بزرگتر
این تصویر فکر میکنم مربوط به منوی بازی میشه و یه خبر اینکه این طور که من متوجه شدم قراره جمعه اینده اطلاعاتی از این بازی منتشر بشه بزرگتر
Activision کاربر سایت Mar 28, 2009 #8 Artwork از بازی Mass Effect 2 ---------- برای باز شدن تصاویر بزرگ بر روی ( ... ) کلیک شود ---------- ... ---------- موفق باشید
Artwork از بازی Mass Effect 2 ---------- برای باز شدن تصاویر بزرگ بر روی ( ... ) کلیک شود ---------- ... ---------- موفق باشید
darth revan کاربر سایت May 1, 2009 #12 مثل اینکه توی بازی با یه شخصیت جدید مواجه هستیم چون توی تیزر می نویسه که جک شپرد مُرده
emperor 69 Killer کاربر سایت May 14, 2009 #13 یه Artwork جدید از بازی البته این یکی یکمی شبیه in game بازی هم میمونه حتمآ عکس بزرگش رو ببینید بزرگتر
یه Artwork جدید از بازی البته این یکی یکمی شبیه in game بازی هم میمونه حتمآ عکس بزرگش رو ببینید بزرگتر
emperor 69 Killer کاربر سایت May 17, 2009 #14 اینم عکس های این گیم این بازی هستش که از این تریلر اخیر گرفته شده :
A.N.X کاربر سایت May 17, 2009 #15 مثل اینکه توی بازی با یه شخصیت جدید مواجه هستیم چون توی تیزر می نویسه که جک شپرد مُرده بیشتر... شپرد که خودش است. یعنی نام خانوادگی شپرد ثابت بود و شما اسم کوچکش را خودت انتخاب می کردی مثلا جک یا جان یا ....
مثل اینکه توی بازی با یه شخصیت جدید مواجه هستیم چون توی تیزر می نویسه که جک شپرد مُرده بیشتر... شپرد که خودش است. یعنی نام خانوادگی شپرد ثابت بود و شما اسم کوچکش را خودت انتخاب می کردی مثلا جک یا جان یا ....