اولین تصاویر از CryEngine 3

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Aʍir Rәzʌ

کاربر سایت
بازی با متور Cry Engine 3 ساخته شده که نوید یک بازی با فیزیک و گرافیک خارق العاده رو میده .

در ضمن سازنده ی بازی گفته که گرافیک نسخه ی PC با نسخه ی کنسولی به لطف استفاده از این موتور قدرتمند و تکنیک های حرفه ای هیچ فرقی نخواهد کرد .

آخرین ویرایش:
در ضمن سازنده ی بازی گفته که گرافیک نسخه ی PC با نسخه ی کنسولی به لطف استفاده از این موتور قدرتمند و تکنیک های حرفه ای هیچ فرقی نخواهد کرد .
خدایی نکرده نمی خوام توهین کنم ولی این حرف بیشتر به یه لطیفه شبیهه!چون کنسولا حتی قدرت اجرا کردن گرافیکی بمانند شماره اول رو ندارن اون موقع قرار است با PC برابری کنن!
این بازی یه نسخه کنسولی داره و یه نسخه PC تا اونجا که من یادم هست.اکثر این عکس ها هم برای نسخه PC هست نه کنسولی

البته این عکسها فعلا از موتور بازی هستش صفحه قبل هم یک سری اشتباهی
دوستان از نسخه اولی crysis عکس گزاشتن که مربوط به pc هستش خب معلوم نسخه کنسولی
در کار نیستش ولی با این نمایش های که دادن از نسخه کنسولی تا به اینجای کار بسیار عالی
هستش

الان این تریلری که دیدم یه جورایی داشت گیم پلی بازی را هم نشون میداد همون وجود اسلحه هر سه تا پلتفورم را نشون میداد . اگه راست باشه کاری هست که روی کنسولها شد .

فريدون ميشه يه كم راجع بهش توضيح بدي؟ قند تو دلم آب شد:((
یک ویدئوی تبلیغاتی برای موتور فوق قدرتمند و شاهکار و بینظیر و ... CryEngine 3 ست که نشون میده چه قابلیت های منحصر بفردی داره. اگر بازی توسط این موتور ساخته به، 100% میشه گفت همه چیزش Real_time هست. درضمن میشه همزمان برای 3 پلتفرم بازی ساخت ( اینطوری برداشت کردم ).
یه صحنه داره که یک موشک برخورد میکنه با سطح دریا بعد شاهد تاثیر خارق العاده اون روی اجسام و درختهای ساحل هستیم. بدون تملق باید بگم درحد فیلم مستند کار شد :love:.
لینک رو دوستان ارائه کردن. حتما بگیرش. 11 مگ بشتر حجم نداره.

بابا اگه همه بازیا روی پی سی اینطوری بود من تا 3 میلیون خرج پی سی میکردم.... ولی حیف :( که پی سی به خاطر یه بازی ارزش اینهمه خرج نداره....

نمیدونم کسی اشاره کرده یا نه , ولی یه چیز واقعآ جالب فهمیدم ! (در حقیقت دوستم فهمید :دی)

سمت راستی که آرمی هست که توی تریلر میبینیم , سمت چپی هم اون چشمه (اسمش یادم نیست !) که برای خرافات و چشم زخم و اینا به کار میبرن ! شباهتشون واقعآ زیاده :دی
هر دو از خارج با یه دایره آبی پر رنگ شروع میشن , بعد سفید , بعد آبی کمرنگ و بعد سیاه :دی فکر نمیکنم اتفاقی بوده باشه :دی

yl0y11y061l6fr2zjmxk.jpg

آریا تو رو ببینم که چی بسرت نیاد :biggrin1: منم گفتم حالا چی میخوای نشون بدی .
ولی جالب بود .
اسم این وسیله (گوزلوک ه):biggrin1:

من شنیدم با این موتور یا با نسخه قبلیه اون دارن یه انیمیشن خوف درست میکنن که توی جنگله و هیولاهای ترسناکی داره یه چیزی شبیه فارکرای.کسی خبری ازین انیمیشن داره که ساختش تموم شده یا نه و اسمش چیه؟

این ویدئو دیوانه کننده بود !! مخصوصا سکانس دوم که جنگل رو نشون میده !! وقتی دیدم واقعاً سکته ی ناقص رو زدم !!
به این میگن نسل بعد !!

فکر کنم من قلبم واستاده!
یعنی یه همچین چیزی رو میشه دید؟با این کیفیت و جزئیات خودت بازی کنی!

Holy Sh*T
دیوانه شدم مخصوصا با اون عکس پیر مرده در ص 1 ...........:((:laughing::cheesygri:confused::eek:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or