emperor 69 Killer کاربر سایت Aug 12, 2009 #1 سلام دیگه فکر کنم همه با این نام اشنا هستن بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر بزرگتر
Nomad کاربر سایت Feb 2, 2010 #46 همین که اسم بازی Prison Break باشه و مایکل و لینکون توش باشن اینو بازی می کنن . بیشتر... چه دل خوش و چه وقت آزادی. خوش به حالتون. :d بیشتر... Spoiler عشق است تی بگ. :biggrin1:
همین که اسم بازی Prison Break باشه و مایکل و لینکون توش باشن اینو بازی می کنن . بیشتر... چه دل خوش و چه وقت آزادی. خوش به حالتون. :d بیشتر... Spoiler عشق است تی بگ. :biggrin1:
P Perspective کاربر سایت Feb 3, 2010 #47 سارا تانکردی کو پَه...:biggrin1: امیدوارم بازیش از لحاظ گیم پلی عالی باشه و به سرنوشت لاست مبتلا نشه..
سارا تانکردی کو پَه...:biggrin1: امیدوارم بازیش از لحاظ گیم پلی عالی باشه و به سرنوشت لاست مبتلا نشه..
Evil007 کاربر سایت Feb 3, 2010 #48 نوشته شده توسط ECL!PSE: چه گرافیک پایینی داره ... منتظر بازی 24 و هیروس و ... هم باشین با این اوضاع ... بیشتر... 24 قبلا بازیش اومده برا Ps2 هم بود
نوشته شده توسط ECL!PSE: چه گرافیک پایینی داره ... منتظر بازی 24 و هیروس و ... هم باشین با این اوضاع ... بیشتر... 24 قبلا بازیش اومده برا Ps2 هم بود
™Meysam کاربر سایت Feb 3, 2010 #49 من مطمعن هستم به خوبی فیلم که نمی شه ولی جالب درستش کنن خوبه دوستان هم خیلی علاقه نشون میدن به تی بگ :laughing: یه جیب خالی داره برید دست از جیبش بگیرید:cheesygri
من مطمعن هستم به خوبی فیلم که نمی شه ولی جالب درستش کنن خوبه دوستان هم خیلی علاقه نشون میدن به تی بگ :laughing: یه جیب خالی داره برید دست از جیبش بگیرید:cheesygri
Nomad کاربر سایت Feb 12, 2010 #51 دوستان هم خیلی علاقه نشون میدن به تی بگ :laughing: یه جیب خالی داره برید دست از جیبش بگیرید:cheesygri بیشتر... این علاقه فرق داره با تصورات شما. :biggrin1: من 2 تا جیب هام الان خالیه. :biggrin1:
دوستان هم خیلی علاقه نشون میدن به تی بگ :laughing: یه جیب خالی داره برید دست از جیبش بگیرید:cheesygri بیشتر... این علاقه فرق داره با تصورات شما. :biggrin1: من 2 تا جیب هام الان خالیه. :biggrin1:
NeverPoint کاربر سایت Feb 12, 2010 #52 به نظر من تی بگ محبوب تربن شخصیته!! اگه بشه با اون بازی کرد و کارهای خلاف انجام داد خیلی فاز بده!! البته منظورم از خلاف کارهای غیر بچه مثبتیه!!
به نظر من تی بگ محبوب تربن شخصیته!! اگه بشه با اون بازی کرد و کارهای خلاف انجام داد خیلی فاز بده!! البته منظورم از خلاف کارهای غیر بچه مثبتیه!!
Mr.Death دبیر تحریریه بازنشسته کاربر سایت Feb 18, 2010 #55 نوشته شده توسط Fabio Montari: من میخوام تدی بشم نمیشه یعنی ؟ بیشتر... نه - شخصیت اصلی بازی یکی از اعضای سازمان خواهد بود
نوشته شده توسط Fabio Montari: من میخوام تدی بشم نمیشه یعنی ؟ بیشتر... نه - شخصیت اصلی بازی یکی از اعضای سازمان خواهد بود
T-Bag کاربر سایت Mar 1, 2010 #59 نوشته شده توسط meysam_8070: فک نکنم باید اسکارد فیلد باشه بیشتر... اسکافیلد
reza1375 کاربر سایت Mar 1, 2010 #60 نوشته شده توسط Mr.Death: نه - شخصیت اصلی بازی یکی از اعضای سازمان خواهد بود بیشتر... مطمئني از كجا شنيدي:confused:
نوشته شده توسط Mr.Death: نه - شخصیت اصلی بازی یکی از اعضای سازمان خواهد بود بیشتر... مطمئني از كجا شنيدي:confused: