اولین تصاویر از بازی Prison Break

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام دیگه فکر کنم همه با این نام اشنا هستن

ss_prison4.jpg.jpg

بزرگتر

ss_prison2.jpg.jpg

بزرگتر

ss_prison.jpg.jpg

بزرگتر

ss_prison3.jpg.jpg

بزرگتر

ss_prison1.jpg.jpg

بزرگتر

شخصیت بازی کاملا جدید هست و خط داستانی موازی سریال دنبال می کنه. یکی از ماموران کمپانی شخصیت اصلی بازی هست.

چه کار مذخرفی ! خوب مگه مجبورن اسم سریالو بکشونن؟! شخصیت جدید رو با یه داستان تقلیدی میساختن(یعنی در این حد استعداد برای خلق داستان جدید نداشتن؟!) الکی هم گند نمیزدن به اسم این سریال

من که خیلی از بازیش خوشم اومد چون بشدت سریالش رو دوست دارم:love::biggrin1:
اما هر چی هست از بازی لاست بنظرم باید بهتر باشه...
امیدوارم از مایکل اسکوفیلد و بقیه شخصیتها حتما" تو بازی استفاده کنند:love:
راستی من نفهمیدم این شخصیت اصلی مامور کمپانیه یا آدم آبروزی؟(اگه مامور کمپانی باشه بازی خیلی عجیب غریب می شه!!!چون آدمهای کمپانی تو سریال شخصیت منفی بودند!!!)

آخخخخخخخخ جووووووووووووووون
نمیدونستم این بازی میخواد بیاد.آرزوم بود بیاد.دستت درد نکنه خیلی خیلی خییییییییلی خبر خوبی دادی

prison break

من هم عاشق این سریال هستم به خصوص مایکل ولی چرا تو شخصیت بازی خبری ازش نیست اینطوری اگه باشه که دیگه واقعا اعصاب آدم خرد میشه آخه کل هیجان گیم و کلا داستان بر میگرده به مایکل اسکالفید چرا اینا دارن الکی از خودشون شخصیت میزارن تو بازی این که نشد :((

میگم مگه قرار نبود از مایکل تو بازی خبری نباشه؟ این که داستانش شد همون داستان سریال! ولی واقعا چه گرافیک :sick: داره ! صورت مایکل و بلیک اصلا شبیه خودشون نیستن! علاوه بر اینکه صورت مایکل اصلا شبیه ـَ نیست بنظرم تازه دست ـش هم خیلی بزرگ و مو داره در حالی که Wentworth miller خیلی کم مو ـه و دستش اصلا مو نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or