اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
جالب بود :d
شهرش که بر خلاف قبلی ها یه شهر زنده و جالب بود که ملت همه کار میکردن !
به نظر من راک استار همه جا کارش درست بوده ! :دی اون رنگ بندی کدر و خسته مناسب IV و NY بود و این رنگ بندی شاد و زنده هم مال لُس آنجلس یا یک چیز تو مایه های همون شهر SA خودمون (چیچی بود ؟ :دی)

ویرایش: به نظرم کیفیت ویدیو بهتر از عکسای بالایین :دی
بعد فک میکنم کرکترش همون یارو که کنار میزنه به ون میگه بپرین پایین :دی سوار ماشینم هست دقت کنین (آبیه)

یه دنیای کاملا زنده ... کف برانداز بود جرییات و تکسچرا یاد روزای اول GTA IV بخر.
شخصیت اصلی مثل اینکه خلافکار مثل همیشه و سفید پوست همچنین سنشم حدودا 40 سال می خورد :-/ روحم تازه شد با این تریلر.

تازه این اولشه هنوز خیلی کاراش مونده مثل همیشه چه IV چه red dead اولین تریلر رو ببینی حالت بهم می خوره 100% این خیلی طبیعی تر هم می شه .
در حال حاضر 104 کاربر این گفتگو را مشاهده می کنند. (81 کاربر و 23 مهمان):d

فوق العاده بود، حس زندگی رو به آدم منتقل میکنه این بازی،
خدا برادران Houser رو هر چی میخوان بهشون بده که یه تنه دارن جور بازی سازا رو میکشن !

وای خدا این دیگه چی بود.کف کردم.چه طوری یک سال انتظلار بازی رو بکشیم.به نظر من تاپیک gta v رکورد تاپیک ها توی بازسنتر رو میشکنه.همه چیش عالی بود .خودم دوست داشتم جاده تو بیرون از شهر داشته باشه که داشت.حرکات مردم هم انیمیشن تر شده و کلی حال کردم .فوق العادستتتتتتتتتتت

یجوری بود ! حال نکردم ! یه چیزی بین IV و Vice city گیر کرده ! نه اون شادی Vice city رو داره نه اون سنگینی IV , ماشین ها بیش از حد شبیه IV هست !
انگار یه چیزی تو بازی نیست اون حال و هوای Gta رو نمیده ,

به عنوان کسی که زیاد عشق GTA نیست خیلی خوشم اومد ! :دی بعضی جاهاش خیلی بلندپروازانه به نظر میاد !

این رو هم یکی توی Neogaf گذاشته بود ! شاید هم ربطی نداشته باشه ولی خیلی شبیه هست ! :دی

25936493692291436298.jpg

بابا San Andreas بود دیگه. اون علامت VineWood هم توی San Andreas بود که جای Hollywood sign رو میگیره. تو San Andreas نزدیک های خونه ی Maddog میتونین برید این علامت Vinewood رو ببینید.

عالی بود
چیزی که همیشه دوست داشتم تو این نسخه داره برآورده میشه ، شهر داره کاملا زنده میشه و هر کدوم از کارکترها هدف خاصی دارند.
وای که اگه واقعا اینطوری بشه عالـــــــــــــــــــیه :دی

فقط یه چیز دیگه مونده ، ای کاش راکستار لاینسس ماشین ها هم میخرید که دیگه این بازی بترکون بشه.

به به بسیار عالی بود . خوشحالم که بازی رنگ و لعاب پیدا کرده و مثه IV خسته نیست . تنوع محیط بی نظیر بود ، حرکت مردم خیلی نرم تر و واقعی تر شده . 1 سال انتظار خیلی سخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or